28. Sarry pica

8.4K 425 111
                                    

NU AM VERIFICAT NIMIC. Imi bubuie capul groaznic, de abia am terminat de scris acest capitol si cand am spus de capitolul trecut ca a fost un mare fail, acesta este epic. Scuze de intarziere si de acest fail, again. Love you guys.

Stau de mai bine de 15 minute pe marginea patului, holbandu-ma la burta Adellei si nu imi vine a crede ca desi sarcina ei este mai avansata decat a mea cu 3 luni, arat aproape la fel de "pufoasa" ca si ea.

Adella facea speriata schimb de priviri cu Kamelya, in timp ce aceasta se uita la noi, ca la doi extraterestrii supraponderali.

-Megan, ai de gand sa te mai holbezi mult la balonul ei? ma intreaba Kamy, plictisita. In caz ca nu observi si tu ai aproape acelasi balon acolo.

-Cum s-a intamplat asta?! intreb inca socata, ignorand comentariul rautacios din partea unui autentic Styles.

-Pai sti, cam in acelasi mod in care tu si frate'miu... face o pauza Kamy, incepand sa gesticuleze.

-Stiu si eu cum se fac copiii, multumesc, ma stramb catre ea, aceasta ridicand mainile in aer nevinovata. Ma refer cum de tu si Liam...

-Oh Doamne, Megan, bufneste Kamy enervata. Liam i-a tras-o fara protectie, chiar e asa greu? tipa, amadoua intorcandu-ne spre ea si privind-o cu gura cascata. Toata familia Styles este plina de ... [completati voi aici intr-un com. :3 sa va vad =)) nu am inspiratie]

-Ce?! rabufneste din nou Kamy, luandu-ne prin surprindere.

Iau o gura de aer si incerc sa o ignor, intorcandu-ma spre Adella.

-De ce ai spus nu, atunci? intreb total confuza si curioasa de raspunsul ei.

-Pentru ca ai dreptate, ofteaza. Zayn ar exploda.

-Cum este posibil sa fi in a 6 a luna? ma incrunt. Parintii tai stiu? Cum de nu a observat Liam? Si din nou, cum de l-ai putut refuza cand te-a cerut? Si...

-Wow, wow, wow, ma opreste Kamy. Liam te-a cerut? Ca pe un shake de la Starbucks si mie nu mi-ai spus?

-Taci Kamy, ii scot limba. Si in plus cum de...

-Va ia radarul, tipa Adella, facandu-ne sa ne inchidem gura si o privim atente.

-In primul rand, cand Liam m-a cerut, si nu, Kamy, nu ca e un pahar de la Starbucks, face o paranteza Ade, facand in aer, cu degetele doua paranteze inchide. Cand m-a cerut Liam, eram pe un acoperis, era frig, purtam un palton, nu il mai vazusem de 3 luni si credeam ca acum chiar trebuie sa ii spun adevarul despre sarcina.

-Crezi?! intreb sarcastic odata cu Kamelya.

-Uite, mi-a fost frica, okay? ofteaza. Tie cat ti-a luat pana le-ai spus celorlalti?! Si de ce le-ai spus atat de tarziu si atat de greu? De frica. Nu ma judecati, ok? vocea ei e joasa si incepe sa tremure. Si-a lasat privirea in jos, incercand sa nu i se observe lacrimile care i s-au format in jurul ochilor.

-Adella, soptesc, vrand sa ma ridic pentru a o imbratisa, insa imi face semn sa stau exact unde ma aflu.

-Mi-este super frica de ce se va intampla, continua. Stiu ca Liam ma uraste si are tot dreptul, dar nu am putut sa o fac. Nu am putut sa il privesc in ochi si sa ii spun ca sunt insarcinata si ca ii port o fetita. Pur si simplu nu am putut.

-O fetita? intreb in soapta, muscandu-mi buza inferioara, simtind cum tot corpul meu este gata sa lesine de fericire. Doamne, o fetita. Liam va avea o fetita, o scumpa si dulce fetita. Nu pot sa cred ca voi avea o nepotita mica si pufoasa, o Lialla in miniatura.

-Poate ca Louis are dreptate, chicoteste Kamy. Poate chiar veti face o echipa de fotbal cu ambele sexe.

-Ai planuri? intreb zambind, insa acesteia ii piere zambetul.

Prinsă cu One DirectionWhere stories live. Discover now