9.fejezet

692 42 0
                                    

Lee szemszöge

Körbe vettek, megint. Ahogy megláttam az egyikük arcát rájöttem, hogy kik ők. Az emlékek utat törtek a fejemben, én pedig remegni kezdtem. Ők azok. Ők tettek tönkre tíz évvel ezelőtt. Miattuk ment tönkre a barátságunk Namjoon-nal. Teljesen lesokkolódtam.

Éreztem, hogy Taehyung magához húz, de én teljesen le voltam blokkolva. Hallottam, hogy valaki felhúz egy pisztolyt, majd elsüti. Minden nagyon gyorsan történt. Időm sem volt felfogni, hogy mi is történik pontosan. Hallottam, hogy Taehyung elkiáltja magát, Suga pedig pisztolyt tölt, én pedig zuhanok. A vállamba kaptam a golyót, ami majdnem bele fúródott, ha Tae nem lök el magától, így csak a így megsúrolta a vállam felső részét. A földre érkeztem, a vállamból pedig ömlött a vér. Megpróbáltam felállni, de nem sikerült.

Zúgott a fülem, nem igazán értettem, hogy mi történik. Hallottam még néhány lövés hangot, majd éreztem, hogy valaki megragad és a nevemet mondja, míg egy másik ember a vállamra nyom valami textilanyagot.

Aztán lassan lehunyom a szememet. Nem tudom, meddig voltam elájulva. Mikor felébredtem a lakásomban találtam magamat egy nyugodt és két ideges fiúval. Óvatosan felültem, mire Namjoon és Taehyung egyből ugrott.

- Jól vagy? - kérdezte Namjoon, mire bólintottam egyet.

- Szóval, nem úgy volt, hogy ez egy baleset mentes találkozás volt? -nézett Nam Taehyung-ra.

- Az is volt, míg a hülye kis barátaid bele nem rondítottak a napunkba. - mondta csípősen Taehyung.

- Miről beszélsz? - kérdezte a fiú.

- Te küldted őket, mert nem bízol bennem. - kiabált Taehyung mire Namjoon is felkapta a vizet.

- Lehet, hogy te voltál! Te rendelted oda őket, mert irigy vagy! - kiabálta Nam.

- Fejezzétek be! Nem akarom, hogy haragudjatok egymásra! Ti és Suga vagytok a legfontosabb az életemben és nem akarom, hogy dühösek legyetek egymásra - kiáltottam fel. Taehyung oda jött hozzám és letörölte a szememből a könnycseppet.

- Megpróbálom. - suttogta halkan a fülembe.

- Jó- feleltem és hálásan néztem rá.

- Viszont én most megyek. Sajnálom- nézett rám.

- Semmi baj, nem kell most azonnal megkedvelnetek egymást. - mosolyogtam rá. Ő csak bólintott. Namjoon-ra nézett, majd elment. Nem sokkal később Suga is elment. Ketten maradtunk Nam-mal. Oda jött hozzám, majd átölelt.

- Annyira féltem. Kik voltak? - kérdezte és megremegett.

- Csssshh, ne aggódj a fiúk megvédtek. Ők voltak - nyeltem egyet.

- Sajnálom - mondta, én pedig elkezdtem a hátát simogatni. Hirtelen felemelkedett, és a szembe nézett. Majd nyomott egy puszit nyomott az arcomra. Kicsit meglepődtem, majd egy kis pír szaladt az arcomra.

- Maradjunk itt, vagy menjünk hozzám? - nézett rám.

- Maradjunk itt egy picit. - mondtam neki kiskutya szemekkel, mire ő csak bólintott.

Tudtam, hogy hová akartam menni, úgyhogy felálltam a kanapéról és célirányosan a szobába mentem. Csalódottan vettem tudomásul, hogy a gépek nem zúgnak úgy, mint régen. Végig húztam az ujjamat az egyik monitoron és egy vastag porréteget húztam le.

- Namjoon tudnál hozni egy törlő kendőt? - kiáltottam ki, mire ő egy igenlő válasz után bejött a szobába, majd döbbenten nézett körbe.

- Mi ez a hely? - kérdezte döbbenten.

- Ez az én kis "dolgozó szobám" - feleltem, majd neki láttam a takarításnak. Félóra alatt végeztem vele, majd beültem a főgép elé, és elindítottam. Rengeteg email fogadott. Izgatottam pörgettem át mindegyiket. Volt olyan, amin megakadt a szemem, de egyiket sem nyitottam meg. Majd, ha nem lesz itt Namjoon akkor. Még egy kis ideig ott maradtunk, majd visszamentünk a Mérgezett Rózsába.

Namjoon szemszöge

Egész nap ideges voltam miattuk. Mi van, ha Taehyung csinál vele valamit? Már este volt, amikor kaptam egy telefont Suga-tól. Idegesen vettem fel.

- Hol vagytok? - kérdeztem.

- Lee lakásában. Gyere ide, itt majd elmondunk mindent. - mondta, és letette. Nem tudtam, hogy mire gondoljak akkor. Dühösen mentem a megadott címre. Egy pillanatra megtoppantam a háznál, mert az a ház volt, ahol a múltkor elbújtam.

Bementem, és láttam, hogy a kanapén fekszik a válla pedig be van kötve. Taehyung-ra néztem. Ha szemmel ölni lehetne ő már régen halott lenne.

- Mi történt? - kérdeztem, és megpróbáltam vissza fojtani a haragomat. Yoongi gyorsan elmondta, hogy mi történt, így egy picit megbocsátottam V-nek. Csendben vártuk, hogy felébredjen.

Mikor felkelt, elkezdtünk veszekedni, hogy ki miatt is történt az egész. Próbáltam vissza fogni magamat, nehezen, de sikerült. Majd elmentek, mi pedig ketten maradtunk. Remegve bújtam az ölelésébe. Féltem, hogy örökre elvesztem. Nem sokkal később az egyik szobában takarítottunk. Igencsak meglepett ez a szoba hiszen mindenhol gépek voltak.

Mikor befejeztük, visszamentünk az én lakásomba. Fáradtan dőltem le fotelba. Lee a konyhában csinált valamit, majd bejött és lerakott egy tányért a dohányzó asztalra és evőpálcikát.

- Egyél. - mondta én pedig felületem, majd magamhoz rántottam a lányt és az ölembe pottyant.

- Neked is kell. - mondtam, majd felvettem a tányért, és kivettem egy adag tésztát, majd felé nyújtottam. Kicsit piros arccal, de elfogadta az ételt. Az egészet megetettem vele.

- Neked nem is maradt. - mondta szomorkásan.

- Nem baj. Most neked jobban kell a táplálék. - mondtam neki, majd elkezdtem simogatni az arcát.

- Haragszol? - kérdezte halkan.

- Nem. - mondtam, rá tényleg nem haragudtam, de például azokra a srácokra igen. Összeszorítottam az öklömet, amikor csak rájuk gondolok. Hirtelen egy puha kezet éreztem, meg az enyémen így lepillantottam rá. Lee kezét láttam rajta. Gyorsan rákulcsoltam a kezére az enyémet és csendben ültünk.

- Namjoon, ugye te nem kedveled Taehyung-ot? - kérdezte.

- Ígyvan. - feleltem. Azt utáltam benne, hogy mutatja neki a kis ártatlan fiút.Tudom, hogy Lee utálja a hazugságot. Addig elmélkedtem erről, hogy fel semtűnt, hogy elaludt. Mikor észrevettem felvittem a szobába és befektettem azágyba, majd visszamentem a nappaliba. Képtelen voltam aludni ezek után. Nemtudom meddig voltam, de egy idő után én is elaludtam. 

Maffia a szerelem // Befejezett//Where stories live. Discover now