September 1, monday

1K 17 2
                                    

Ezen a reggelen konkrétan Corteznek úgy kellett lenyugtatnia, mert annyira izgultam az egyetem miatt. Reggelire egy túrórudi ment le a torkomon, de az is nagyon nehezen. Egy hosszabb csók - hát, nevezhetjük így... - párbajjal köszöntem el a szerelmemtől, majd végül elindultam az egyetem irányába. Fél kilenckor kezdődött az első órám, de én már 8 óra környékén ott voltam. Bementem az előadóba és leültem a negyedik sorba. És még így is viszonylag elől ültem....

A gimivel szemben az egyetem sokkal - sokkal másabb. Nincs bemutatkozás, csak előtted van egy kis kártya rajta a vezetékneveddel, hogy tudja a professzor, hogy, hogy kell szólítani. Órarendünk ugyan van, de közel sem olyan, mint az alsóbb iskolákban, úgy értem, hogy nincs mindennap szinte minden, mert itt egy héten - ajánlott - 30 szak van, amit a rektor beoszt a tanároknak és van, hogy egy héten mindenből egy van, a fontosabbakból 2.

Fura ez így, de minden rendben lesz, érzem. Egy lánnyal már beszélgettem is, aki mellém ült le az előadóban, Chloé, aki gyönyörű és szinte ugyanazokat a szakokat vettük fel mindketten.
( Bevallom, egy kicsit félek bemutatni őt Corteznek, nehogy elhaggyon Chloéért... Oké, hivatalosan is zakkant vagyok!)

Pontban kettő órakor végeztem az óráimmal, így a kisboltba beugorva, vettem hozzávalókat - a kicsit sem franciás - hamburgerhez, amit Cortez annyira szeret. Úgy döntöttem meglepem, ugyanis ma csak este ér haza. Volt egy megérzésem, illetve kicsit érzékeny vagyok a frontokra, így siettem haza, aminjó ötlet volt, mivel három magasságában esni kezdett az eső.

Me:

Szia!💞
Hazaértem, minden rendben.☺️
Ha jössz haza, valószínűleg esni fog, vigyázz magadra.😘❤️💋 - írtam az üzenetet Corteznek.

Cortez:

Oké, sietek.
Szeretlek!

Me:

Én is szeretlek!

Kicsit takarítottam, valamint zenét hallgattam, naplót írtam és tanultam. Az utóbbival annyira elszaladt az idő, hogy már este 6 volt. Nekiálltam a húst befűszerezni és húspogácsákat csinálni, mert annak kell egy kis idő, amíg áll. Kerestem egy receptet a hamburger zsemléhez, ami kelesztés nélküli. Így ez a folyamat annyira rövidült, hogy csak begyúrtam, megformáztam, megkentem a tetejét tojással és betettem a sütőbe azokat. Amíg sülnek, addig felkarikáztam 2 paradicsomot és egy kis lilahagymát. Levelekre szedtem a salátát, illetve készítettem ki mustárt és ketchupot az asztalra.

Cortez írt 7 fele egy msn - t, hogy 10 perc és itthon van, így, mivel kész lett a zsemle, kivettem a sütőből. Elkezdtem kisütni a húspogácsákat. Nem sokkal később, amikor az utolsó oldala sült a pogacsáknak, két meleg kar karolta át a derekam, valamint egy izmos mellkas nyomódott a hátamhoz. Cortez a fejét a nyakhajlatomba nyomta, ami kicsit csikis volt, de neki mindig elnézem és tőle szeretem.

- Szia Életem! - motyogta a nyakamba.

- Szia. - fordultam meg, majd öleltem át őt. - Milyen napod volt?

- Ezt inkább nekem kéne kérdeznem. - nézett rám szórakozottan. - De egyébként a szokásos. Hosszú és izgultam amiatt, hogy milyen lesz neked az egyetem. - ahwww. - Szóval, neked hogy telt az első nap?

- Jól, köszönöm. Van egy lány, akibel jóba lettem, bár bevallom kicsit félek bemutatni neked, mert félek hogy szakítasz velem. - néztem rá szégyellősen. - De tényleg! Gyönyörű lány! - fordultam vissza a húspogácsához.

- Ahjjj Reni! Nekem te vagy az egyetlen szerelmem! Életem szerelme vagy. - könny szökött a szemembe, de még leszedtem a sütőlapról a húst. - Nem fogok veled szakítani azért, mert egy általad szépnek mondott lánynak - aki lehet hogy szép -, bemutatsz, de engem csak és kizárólag te érdekelsz! Oké? - mosolygott rám, miközben én máj javában a pólóját könnyeztem össze.

- Oké. Annyira elmondhatatlanul szeretlek. - néztem fel rá.

- Én jobban. De nem kajálunk?

- De! A kedvencedet csináltam. - mintha nem látná....

- Na gyere. - adott egy gyors csókot, majd kitette a tányérokat, amin rajta voltak a hamburger részei.

Vacsora után együtt beszélgettünk a kádba, majd együtt, szokás szerint elaludtunk.

|Egyetem 5/5: Jajj, nagyon jó. Tetszik!
|Chloé 5/5: Szuper lány, szerintem jó baratnők leszünk!
|Cortez 5/végtelen: Szeretem! Nagyon cukiii! (L) (L) (L)❤️

helo! remélem tetszett ez a rész nektek, ha igen nyomjatok rá egy voteot.🙏 nemsokára folytatom😅🖤ig: night_girl12

Párizsi KalandokWhere stories live. Discover now