1

3K 24 11
                                    


- ca 4 timmar innan landning -

Jag hörde ringklockan från ytterdörren ringa och jag log förväntansfullt. Det var Cassy. Det var fjärilar i min mage och jag var lycklig för tillfället. Jag brydde mig inte om hur mina föräldrar skulle reagera eller konsekvenserna. Det ända jag brydde mig om var äventyret.
Jag öppnade dörren och där stod Cassy med ett stort leende. Tänkt er en tjej i längden 166 med alltid ett leende på läpparna, blåa ögon och blont hår som hon såklart har färgat för hon är brunett egentligen.
" Amaraaa" Ropade hon högt. Jag sa hennes namn på samma sätt. Hon kramade mig kärleksfullt som alltid. " Hur taggad är inte du?"
" Overkligt taggad, och du?" Sa jag och drog in henne. Jag stängde dörren efter henne för att larmet inte skulle gå.
" Vad tror du bitch" Sa hon kaxig. Jag skrattade. Vi brukar säga bitch till varandra på skämt.
Jag gick till mitt rum försiktigt och sen drog min stora väska från rummet i tystnad för att mina föräldrar eller lillasyster skulle höra. Om Anja hörde skulle hon springa till de och skvallra. Riskerade inte det.
" Lets go" Sa jag till Cassy med min väska bredvid henne. Hon skrattade och tog tag i min andra arm.
" Fullpackad som alltid" Sa hon till mig.
" Ja vad tror du om mig" Sa jag med ett leende.
Alltid på resor hade jag överdrivet mycket saker med mig så det nästan inte fick plats i väskan. Resväskan är enorm men på ett sätt lyckas jag alltid ta med för mycket.

En timme senare satt vi på planet. En av Cassys ex hade skjutsas oss. Jag förstod inte hur hon klarade att be sina ex om tjänster när de va slut mellan de. För mig skulle det vara stelt. Men han var gullig som offrade sig.

Vi satt på 10ab i flyget. Cassy hade fönsterplatsen och vi tog en hel del bilder under flygresan. Vi skrattade och pratade en hel del, lyssnade på massor med låtar som vi sjöng till och vi köpte massor med snacks. Vi var så jobbiga enligt andra för det kollade surt på oss och sa till oss men vi brydde oss inte. Det är våran resa och ingen ska ta den ifrån oss.

- Efter 4 timmar -

Tillslut kom vi fram och hade checkat ut våra vätskor. Det var en hel del folk som väntade på sina väskor när vi gick därifrån. Cassy hade hittat ett ställe där vi skulle bo, det var en av hennes ex stora lägenhet som de hade som sommarställe i Italien. Ja vi var i Italien. Pizza, romantiska killar, pasta, mer behöver jag inte säga för tror ni fattar.
Vi kom äntligen ut till det fina vädret i Italien. Vi skulle hitta en taxi till lägenheten.
" Jag fattar inte att du frågar tjänster och sånt till dina ex" Sa jag med ett flin. Hon himlade med ögonen med ett leende.
" Någongång måste man använde de till något" Sa hon utan någon sympati för att visa respekt för hennes ex.
" Hej" Sa en manlig röst på engelska med brytning. Jag vände mig om och såg en ung, brunhårig, snygg kille. Jag såg att Cassy också tyckte han var snygg. Hon försökte visa sig mycket att hon fanns där.
" Hej" Sa vi tillbaka med ett leende.
Vad ville han oss? Jag var väldigt nervös för jag snackade aldrig med snygga killar som han utan bara vänner med ingen attraktion till.
" Det verkar inte se ut att gå bra för er att hitta taxi" Säger han. Vi skrattade.
" Det går inte alls bra" Sa jag med ett leende. Jag drog bak lite av mitt hår bakom örat.
" Vad heter ni?" Frågade han.
Vi borde inte egentligen säga till han våra namn men Cassy verkade inte bry sig om det utan hon svarade honom flörtig.
" Cassy heter jag och det här är Amara"
Han kollade extra på mig som jag inte kände mig bekväm av.
Han hjälpte oss med en taxi som vi satte oss i men tydligen satte han sig också där för han behövde också skjuts. Cassy var bara nöjd över att hon kunde lägga sina händer på ett ytterligare offer att hålla på med.

Några minuter senare var vi framme. Jag klev ut taxin och väntade på Cassy som satt i mitten.
" Cassy kom" Sa jag på svenska för jag orkade inte vänta på henne. Jag var så trött.
" Vänta, bor ni här?" Sa han. Cassy nickade flörtigt.
" Ja på sjunde våningen, hurså skulle du vilja komma upp" Sa Cassy flörtigt och höll på med hans skjorta.
Jag himlade med ögonen och gick därifrån. Jag tog min väska och tog ut hennes. Hennes väska vägde inte så mycket mindre än min och ändå klagade hon på min fullpackning.
Cassy kom äntligen ut därifrån och stängde dörren efter sig. Hon sa hejdå till killen, det gjorde inte jag.

Kidnappad av maffia ledareWhere stories live. Discover now