Όχι άλλα ασήμαντα μυρμηγκάκια!

1.4K 118 1.1K
                                    

*Ρουφάει μια γουλιά από την φραπεδιά και σπρώχνει στην άκρη τα βιβλία των γερμανικών της*

Καλώς ήρθατε σε ένα ΑΚΌΜΗ βιβλίοοοο!!

Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι η -itsRia-, και σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα!

Όπως είδατε και από τον τίτλο, μικρά μου ασήμαντα μυρμηγκάκια, αποφάσισα ότι ούσα αρκετό καιρό σε αυτή την εφαρμογή, 4μιση και φεύγα χρόνια, ήρθε η ώρα να βοηθήσω -ας το πούμε έτσι- στην προώθηση άλλων βιβλίων ώστε όλοι να γίνετε ανθισμένες πεόνιες (φωνή Ματίνας Μανταρινάκη) και να μην κρεμαστείτε από κανέναν πολυέλαιο.

Προφανώς και εγώ δεν είμαι δα και καμία Αννούλα Τοντ ορ σάμθινγκ, αλλά το προσπαθώ βεβαίως βεβαίως και θέλω να βοηθήσω όσους είστε νέοι και γράφετε πολύ ωραία (σαν και εμένα δηλαδή χα χα χα) για να σας μάθει όλος ο κόσμος!!

Βασικά τρία τέσσερα άτομα, αλλά όκευ...

Οπότε, τσουπ. Η νεραιδονονά σας εμφανίστηκε!

Θα συμπληρώσετε τη φόρμα που θα γράψω πιο κάτω και αμέσως θα μεταμορφώσω τα βιβλία σας σε... εμ... σεεε... σε βιβλία! 

Επίσης υπάρχουν και κάποιοι κανόνες χεχ. Γιατί όπως ξέρετε δεν είμαστε ό,τι κ ό,τι εδω. Μιλάμε για επαγγελματίες γκχμ γκχμ:

Κανόνες:

-Ο καθένας προς το παρόν μπορεί να δηλώσει μόνο ένα βιβλίο. Αυτό μάλλον στο μέλλον θα αλλάξει, τώρα όμως λόγω διαβάσματος, εξεταστικής και πολύωρης ξάπλας στην πισίνα, δεν νομίζω να μπορώ να ανεβάζω κεφάλαια με δεκαπέντε διαφορετικές ιστορίες κάποιου προφίλ. Οπότε διαλέξτε την καλύτερή σας και γράφτε την!

-Παρόλο που είμαι νεραιδονονά (και νεράιδα των δοντιών σύμφωνα με τον μικρό μου αδελφό) δεν σημαίνει ότι θα σας εξασφαλίσω σίγουρα το γεγονός ότι όσοι δουν τις ιστορίες σας μέσω του βιβλίου μου, θα τρέξουν να τις διαβάσουν. Αυτό κρίνεται ανάλογα με τους θεατές, προφανώς. Επειδή έχω αρκετούς ακόλουθους το δοκιμάζω φυσικά! Ελπίζω να πετύχει χεχ.

-Χμμ... Α ναι! Επειδή θέλω προφανώς και εγώ να μεγαλώσει η παρέα μας στο wattpad, φυσικά και θέλω όσοι δεν ακολουθείτε το προφίλ μου, να με ακολουθήσετε εδώ στο wattpad , αλλιώς δεν θα βάλω ιστορίες σας! Και ναι, το κάνω για προσωπικό όφελος, προφανώς, σας προλαβαίνω πριν το πείτε. Όλοι κερδίζουν κάτι από εδώ μέσα, σωστά; Οπότε, follow for the rescue!

Επίσης μια σημείωση: Δεν ξέρω πότε θα αρχίσω να ανεβάζω εδώ τα κεφάλαια με τις ιστορίες σας. Προφανώς θα ξεκινήσω σύντομα. Μπορεί να ανεβάζω ένα κάθε μέρα ή και παραπάνω ανάλογα με το πρόγραμμα και τη διάθεσή μου!!! Εξεταστική αλέρτ


Φόρμα συμπλήρωσης για promotion βιβλίων!

Username:➡️

(αν είσαι κανένας σέξυ 19χρονος, γράψε μου και instaname χεχ)

Όνομα βιβλίου:➡️

Περιγραφή βιβλίου:➡️

Κεφάλαια:➡️

Ολοκληρωμένη ή οχι:➡️

Είδος (ρομαντική, κομεντί κλπ):➡️

Κάνε tag 5 άτομα για να μπουν και αυτοί εδώ και να γίνουν διάσημοι χάρη στη μαγική μου νεραιδόσκονη:➡️

~~~~~~~~~~

Περιμένω με ανυπομονησία να πέσετε στα χεράκια της νεΡΙΑδονονάς!!!

Μην παραλείψετε κανέναν κανόνα γιατί θα τσεκάρω αν τους έχετε ακολουθήσει και τους τρεις!!

ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΑΝΘΊΣΕΤΕΕΕΕΕ!

(πφ απλά πάρτε μέρος, αγνοείστε με)

Σας φιλώωωω

Promote your story [CLOSED]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang