•4•

1.6K 77 7
                                    

Marvel'ın yaptığı bir yarışma sonucunda Tom Holland ve Zendaya ile Spider-Man: Far From Home prömiyerine gitmeye hak kazanırsın.

Gün gelince onlarla beraber, aynı sinemada, yan yana filmi izlersiniz. Sen bütün bu süreçte ne kadar heyecanını toplamaya çalışsanda bir türlü becerememişsindir.

Film bitince yine beraber çıkarsınız ve artık senin için eve dönme vaktidir. Fakat sen tam veda etmeye hazırlanıyorken Tom yanına gelir ve "Bizimle after party'ye gelmek ister misin?" diye sorar. Sen önce ne kadar şaşırsanda bu teklifi tabii ki reddetmezsin. Parti boyunca Tom yanından ayrılmaz ve sürekli muhabbet edersiniz. Açıkça senden etkilenmiştir. Partinin çıkışında Tom seni son bir kez daha durdurur ve "Bunun burda bitmesini istemiyorum." der. Sen ne diyeceğini şaşırırsın, tüm hayallerin gerçek oluyordur.

"Ben de.." dersin titrek sesinle. Her şey rüya gibidir. Tom seni belinden kavrar ve kendine yaklaştırır. Hiç beklemediğin bir şekilde seni hafifçe öper. Kalbinin ne kadar hızlı attığını farketmemesini umarsın. Daha sonra telefon numaranı almayı ihmal etmeden seni arabana götürür.

Evet bölümün berbat olduğunu çaktırmıyoruz. Bu arada isteklere göre kimi bölümlerin devamı gelebilir o yüzden isteklerinizi yazmayı unutmayın! ❤️

Tom Holland ile hayal et!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin