00 - het is over

53 5 0
                                    

Ik ga weg. Er is niks dat je er tegen kan doen, noch kan je contact met mij opnemen. Het is genoeg geweest. Ik zou willen zeggen dat het niet jou schuld is, maar dan zou ik liegen. Je hebt me helemaal uitgeput.

Ik deed echt mijn best om er maar het beste van te maken, maar je vroeg te veel van me. Ik kan niet zeggen dat ik niet meer van je hou, want ik geef nog steeds om je. De romantiek was er voor mij echter al snel vanaf, het was zwaar werk om jou tevreden te houden.

Ik hoop dat je begrijpt dat ik het simpelweg niet meer aan kan. Ook hoop ik dat je hierdoor meer inzicht krijgt in jezelf. Ik bid voor jou volgende partner dat je gaat veranderen, ik zou niet willen dat ze net als ik verpletterd worden onder jou verlangens en verwachtingen.

Ik heb hiervan geleerd en ik ben nu sterker, maar niet sterk genoeg om bij je te blijven. Het is klaar, ik hoef je niet meer te zien. Probeer me niet meer te benaderen.

Ga verder met je leven en probeer mij te vergeten. We zijn het waard om gelukkig te zijn, we zijn gewoon niet voorbestemd om dat geluk samen te vinden.

Spijt komt achterafजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें