3.Teen Wolf

269 5 0
                                    

Seria se învârte în jurul lui Scott McCall, elev la liceul din orașul Beacon Hills. Viața lui Scott se schimbă drastic când este mușcat de un vârcolac cu o noapte înainte de a începe al doilea an de liceu, devenind unul dintre ei. El trebuie să învețe de acum încolo cum să echilibreze noua sa identitate problematică cu viața de zi cu zi a adolescenței.
În primul sezon, Scott și cel mai bun prieten al său, Stiles Stilinski încep să se întâlnească cu alte personaje, cu o conexiune la întâmplările supranaturale din Beacon Hills. Interesul său principal îl reprezintă Allison Argent, colegă de clasă cu Scott, care provine dintr-o familie de vânători de vârcolaci. Cea mai bună prietenă a sa este populara Lydia Martin, care descoperă mai târziu că este o banshee. Scott și Stiles se luptă cu iubitul agresiv al Lydiei, jock-ul local Jackson Whittemore, precum și cu Derek Hale, un vârcolac misterios cu un trecut întunecat. În timp ce spectacolul merge înainte, lui Scott i se alătură noi prieteni precum Malia Tate, un coiot vârcolac, Kira Yukimura, un spirit japonez de vulpi; și Liam Dunbar, un tânăr vârcolac cu probleme de furie.
Acesta este un serial pe care l-am vazut chiar de 3 ori. Îl recomand.
Sezoane: 6

 Sezoane: 6

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Top 15 seriale Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum