Hoofdstuk 19

263 18 2
                                    

Angie POV

Ik trek een nel glimlach op...

"Ik vroeg me af of ik hier kon overnachten... Maar voor een paar nachtjes hoor"

Dit meen je niet... Herman knikt en ik zet mijn nepsite nep glimlach op... "Ik ga naar boven... Ik had een drukke dag op het werk, ik kan beter slapen" Herman knikt en kust me op mijn mond...

"Wat voor werk doe je?"

De stem van Mara irriteerde me nu al "ik werk voor Kate C" haar ogen worden groot "de Kate C!? Ik ga naar haar concert zaterdag!"

"Wij ook!" Zegt Herman "Violetta treed ook op" zegt hij er achter aan "echt!? Is de kleine meid groot geworden!? Ik kan niet wachten om haar te zien." Ik glimlach weer en loop dan naar boven...

Ik kleed me kn en ga op mijn bed liggen... Ik val langzaam in slaap...

Als ik wakker wordt draai ik me om...

Herman ligt er niet...

Ik ga recht op zitten en kijk om me heen...

Hij was er niet...

Ik kleed me aan en pak mijn Kate-tas...
Ik check mijn berichten en loop ondertussen naar beneden.

'Ik sta om 10 uur voor de deur we gaan vandaag kijken naar je make-up!'

Het is een bericht van Marotti...

Ik hoor gelach uit de keuken en loop er heen... Het zijn Herman en Mara... Ik zucht "Goeiemorgen..." Ik kijk op de klok en zie dat het half 10 is "ik moet over een half uur weg" zeg ik. Mara zucht.

"Waarom zo vroeg breng je wel tijd door me Herman?" Ik kijk haar verbaasd aan "tuurlijk wat denk jij dan!?" Ze rolt haar ogen "gisteren ging je ook al slapen!" Ik grond mijn wenkbrauwen

"Kate geeft overmorgen een concert...
En ik werk voor haar dus moet bij het repeteren zijn. Normaal werk ik thuis en schrijf liedjes voor haar..." Mara rolt haar ogen weer.

"Ik maakt altijd tijd voor Herman" wie denkt die vrouw w niet dat ze is "en ik heb gehoord dat Kate haar assistenten niet goed behandeld..." Ze kwebbelt maar door.

Herman die staat er bij en kijkt er alleen maar naar. "Kage is hartstikke aardig! Ze gaat met iedereen om en we zijn heel erg bevriend waar bemoei je je mee?"

Mara rolt weer met haar ogen... Ik wordt er zenuwachtig van... "Ik wil gewoon het best voor Herman" ze giechelt flirterig "wow wie giechelt er zo eng?" Vraagt roos die binnenkomt. Mara kijkt haar boos aan.

Dan wordt er aangebeld... "We moeten gaan" zeg ik tegen roos. Ik schenk Mara een boze blik toe en dan lopen we naar de deur... Marotti staat er.

Ik en roos lopen druk kletsend naar de limousine. "Ze flirte met hem!" Zeg ik boks tegen haar "er is hier iemand jaloers!" Zegt roos plagend "en ik wordt helemaal zenuwachtig van jaar ogen. Ze gaan steeds heen en weer en heem en weer! Ze lijkt wel een uil!" Roos proest het uit en dan stappen we de limousine in...

Herman POV

Mara kijkt verdrietig... "Wat is er gaat het?" Ze schud langzaam nee en veegt haar tranen weg. "Angie vind me volgens mij niet aardig! Ze doet alleen maar gemeen tegen me... En ik wilde nog zo graag vriendinnen met haar worden" ik wrijf over haar rug...

Ze had wel gelijk Angie deed wat gemeen en afstandelijk... Ik ga er vanavond wel wat van zeggen...

Angie POV

Anne komt aan met de make-up. Anne die zorgt altijd voor de make-up bij de shows. Zij weet mijn geheim ook maar is ge vertrouwen... Ze is heel aardig...

"Ik zat te denken aan glitters?" Ik knik. "Laten we gewoon wat proberen" ik knik langzaam en ze begint met mijn ogen... Ik doe ze docht en ze doet er make-up op. Als ik mijn ogen open ziet het er prachtig uit "wow echt mooi!" Zeg ik.

Anne bloost "dankje... En je kunt het nog altijd in een andere kleur doen!" Ik knik en dan doet ze knalroze lippenstift op. Ze doe glitters op mijn gezocht en begint dan aan Kelly.

Ik loop naar een grotere spiegel en ga er voor staan. Ik had mijn outfit aan voor het openingslied. En het stond heel mooi met deze make-up.

Ik loop terug, en ga weer zitten "zullen we een selfie maken met z'n drieën?" Anne en roos knikken en ik maak een foto "is het goed als ik heb op insta zet. Ze klikken tegelijk en dan plaats ik hem.

Ik krijg gelijk reacties en likes... Op sommige reageer ik terug... Dat vinden ze altijd leuk... Ik glimlach van sommige reacties en daarna stop ik mijn mobiel weer weg...

Dan komt Marotti ben "jullie zien er geweldig uit!" Zegt hij. Hij gaat op een stoel zitten "oke luister" begint hij. Roos draait voorzichtig om want Anne is nog steeds bezig... "Morgen krijgen jullie vrij... Jullie hoeven niet te repeteren... Dan kunnen jullie je energie sparen en kan Angie haar stem uit rusten"

Ik knik "zaterdag komen jullie hier he vroeg naar toe... En zorg dat je geen wallen hebt" we lachen en knikken weer "met deze pasjes kun je er in komen zonder pruik... We houden je pruik wel hier voor het geval hij weg raakt." We knikken en Marotti geeft ons de pasjes.

"Anne ik wil deze make-up echt voor morgen het is zo mooi" Anne straalt helemaal.

Dan loopt Marotti de kamer uit.. We kletsen wat en ik voel zenuwen opkomen...

Het duurde nog maar even...

The big secretWhere stories live. Discover now