10.fejezet

269 27 0
                                    

-H..hogy mi ?-kérdezem , de az agyam már rég felfogta a jó hírt . Legszívesebben örömömben ugrálnék , de nem akarom összetörni Soobin ágyát .

-Jól hallottad Soomin . Koncertet kell szervezned itt Szöulban . Minden a te feladatod lesz , kivéve a számlák rendezése . Azt nem kérdezem meg hogy vállalod e , mert sejtem hogy igen , szóval sok sikert .-mondja , és hallom hangjában hogy ő is mosolyog . Izgatottan ütögetni kezdem a levegőt , majd megpróbálom magam lenyugtatni .

-Köszönöm Bang PD . További szép estét .-mondom , majd válaszát meg nem várva lerakom . Nem tudom magamban tartani az izgatott sikolyt , így kezeimet a magasba tartva sikítok egyet , mintha épp gyilkolnának .

SOOBIN

Már mindenki végzett a fürdéssel , így gondoltuk a srácokkal nézünk valami filmet . Soomint is kérdeztük nem e akar jönni , de azt mondta van még egy kis dolga . Így mióta végzett a fürdéssel , azóta a szobámban trónol . Egyáltalán nem zavar az sem ,hogy esténként az én ágyamban alszik . Legalább amikor kész lesz a saját szobája én pedig visszaköltözök a sajátomba , érezhetem párnahuzatomon finom barackillatú samponjának az illatát , amit még én választottam neki . Viszont az eléggé meglepett , hogy nem turkált a ruháim közt . Pedig szerintem ha egy lány aludna a szobámba , biztosan álnézné a ruháimat , de Soomin nem így tette . A ruháim ugyan úgy álltak a szekrényben mint mindig .

Az óvszeres doboz esetét pedig mindannyian nagyon rösteljük . Tényleg nem Soominnak kellett volna visszamennie egy másik csomagért , de abban a pillanatban nem tudtuk mit tegyünk . Az az óvszer tényleg mindannyiunké lett volna , abban tényleg nem hazudtam .

Hirtelen hangos sikítást hallunk meg az emelet felől , ahol csak egyedül Soomin tartózkodik . Egyből Yeonjunra nézek , és felállok ülő helyzetemből . Mind az öten ezt tesszük , és egymásra pillantunk .

-Ez Soomin volt ?-kérdezte Kai , én pedig helyeslően bólintok .

-Ti maradjatok itt , én pedig megnézem mi történt .-mondom , és már futottam is fel , hogy megnézzem mi történt . Ahogy a csukott ajtóhoz értem nem álltam meg , hanem szó szerint feltéptem szobám ajtaját .

-Soomin...jól vagy ? Mi történt ? Baj van ?-kérdezem gyors légvételekkel a vigyorgó lányt , aki nemlegesen megrázza fejét . Fújtatok egy nagyot , és beljebb menve leülök az ágyra .

-Soobin képzeld ! Bang PD most hívott fel , és azt mondta koncertet kell szerveznem nektek ! Ez olyan hihetetlen !-mondja izgatottan , és a nyakamba ugrik . Teljesen lefagyok , hiszen csak egy spagetti pántos trikó , és egy sort van rajta . A hátára simítva visszaölelem , de próbálom magam visszatartani nehogy kezeim más irányba tévedjenek .

-Gratulálok Soomin . Biztos nagyon jó koncertet fogsz szervezni .-mondom , de választ már nem kapok . Kíváncsian megpróbálom nyakamról lefejteni ölelő karjait ( bár nagyon jól esik az ölelése ) , de amikor meghallom halk szuszogásait , egyből feleszmélek , hogy bizony Soomin elaludt a karjaimban . Akaratlanul vagy akaratosan , de egy boldog mosoly rajzolódott arcomra , ahogy lehámoztam magamról a lányt , majd finoman lefektettem az ágyra . Betakartam , majd még egyszer visszanézve hibátlan arcára kisétáltam a szobából . Még mindig vigyorogva lementem a fiúkhoz , akik meredten várakoztak rám . Amint megláttak felálltak , majd elém siettek .

-Jól van ?-kérdezi egyből Taehyun , én pedig bólintok egyet . Beomgyu a szívére téve a jobb kezét megnyugodtan sóhajt egyet .

-Igen . Minden a legnagyobb rendben .-mondom , majd leülök a kanapéra , továbbra is vigyorogva .

Köszönöm hogy elolvastad , hibákért pedig boci-bocsi😊❤

Lehetnék ha tehetném / Choi Soobin ff.Where stories live. Discover now