31

4.8K 162 38
                                    

Jackson sa na mňa zahľadel s nechápavým výrazom v tvári. „Baby?” zopakoval Paytonove slová, pričom prstami naznačoval uvodzovky.

Bola som úplne stratená, absolútne som nevedela čo povedať, čo robiť, ani ako sa zachovať.

„Payton, čo tu robíš?” ozval sa opäť Jackson.

„Bývam” Payton sa zrejme snažil odviesť konverzáciu na úplne iný smer, no vedela som, že aj on vie, ako to Jackson myslí.

„Prestaň trepať blbosti, to, že tu bývaš viem zrejme určite. Myslel som to, prečo si sem prišiel a ako to, že si ju nazval 'baby'” bol na pokraji síl, bolo vidno ako mu za chvíľu rupnú nervy.

„To nebolo mierené jej...” odpovedal Payton. Chcela som niečo povedať, skočiť im do reči a zabrániť tak hádke, lenže zo mňa nič nevyšlo. Bola som ako nemá, aj keď som mala toho toľko na jazyku.

„Kurva, nebolo to mierené jej?! Takže teraz už viem prečo sa so mnou rozišla, kvôli tebe! Lebo ty si si ju namotal a natáral jej, že ju miluješ?! Tak ako iným?” rozkričal sa, „Je mi Brook len ľúto, pretože už teraz viem, že jej zlomíš srdce, tak ako ostatným. Ale nechápem, že prečo si si vybral ju. Vedel si... vieš, že ja ju milujem, no ty si to napriek tomu aj tak odignoroval. Choď do piče”

Do tohoto som už ale vkročiť musela. „Hej chalani, čo keby sme to vyriešili v kľude? Bez násilia, nadávok a rôznych podobných blbostí -”

„Teraz ticho” priložil mi ukazovák k perám, čo mi zabránilo dokončiť vetu.

„Takže ty si myslíš, že som ti ju ukradol lebo ju miluješ? Kámo (a/n: kámo je naozaj veľmi nákazlivé slovo), ja som nikomu nikoho neukradol. Milujem ju, ona mňa tiež. Keby milovala aj teba, tak asi od teba neutečie, nemyslíš?” bolo jasné, že aj aj keď to tak neznelo, tak sa Payton vysmieval alebo teda povyšoval nad Jacksonom, čo sa mi vôbec nepáčilo. No, aj tak je tu ale niečo, čo som si zamilovala. Povedal, že ma miluje, nikdy mi to normálne do očí nepovedal. Rozmýšľam nad tým, že koľko by mu to trvalo, kým by to mal povedať sám od seba, a nie v takejto situácii.

„Kurva čo si to povedal?!” Jacksonove lícne kosti boli napnuté tak moc, že by som sa nedivila, keby mu tak ostali nastálo.

„Počul si” samovoľne mykol plecami. Oh Payton, myslím, že si práve prišiel o najlepšieho kamaráta.

„Toto si nemal bráško” povedal a vzápätí na to sa postavil a vykročil rovno k Paytonovi. Keď bol od neho nemalú vzdialenosť, vystrel ruku a Paytonovi vrazil úder päsťou. Paytonove telo dopadlo na zem ako náhle sa Jacksonova päsť dotkla jeho tváre, pretože bol nepripravený.

„Jackson prestaň!” splašene som vykríkla a rozbehla sa k Paytonovi. Keď som bola u neho, bolo vidieť, že na tvári bude mať modrinu.

„Teraz odíď” neutrálne povedal Jackson, bez akéhokoľvek pocitu.

„Nie” sebaisto som odpovedala.

Jeho to asi ale nahnevalo, pretože odpovedal dosť agresívne. „Povedal som zmizni!” vykríkol a odsotil má preč. Dopadla som chrbtom o podlahu a trocha si udrela hlavu o roh.

„Kurva, čo si to spravil?!” okamžite vstal Payton a bez čakania sa vrhol na Jacksona.

Ten hneď ako dopadol na zem, tak od Paytona dostal niekoľko päsťoviek do tváre. Jackson teda bude asi na tom ovela horšie ako Payton typujem.

„Payton stačí, prosím!” plakala som, pretože som si všimla veľa krve na Jacksonovej tvári.

Odignoroval to, čo som mu povedala a ďalej Jacksona mlátil.

Rozhodla som sa preto vec vziať do svojich rúk. Aj keď som si nebola istá, že vôbec nejako toto zastavím, tak som vstala zo zeme a vykročila rýchlim krokom k nim. Začala som Paytona ťahať za ruky, aby som aspoň trocha zastavila ten nával sily, no vyzeralo to tak, že to nevychádza.

„Prosím zastav to!” kričala som na neho.  Na chvíľu sa zastavil a pohľadom sa pozrel na mňa.

„Vypadni” sykol na Jacksona, ktorého v tej chvíli vytiahol na nohy a takmer doslova ho odviekol z domu.

Cítim sa ako problém. Rozdelila som dvoch najlepších kamarátov, aj keď nie naschvál.

Ja som problém.

Heh, aj ja sa tak často cítim. Ona má ale aspoň frajera :):

Badboy Has Also HeartWhere stories live. Discover now