Το σχεδιο

24 2 9
                                    

"Δεν εχει καν πλακα να ντυνομαι γαμπρος.", γκρινιαξε ο Χαρι βαζοντας τα αναλογα ρουχα που του ειχαν δωσει. Σε ποιο συμπαν οι γαμπροι φορουσαν χοντρα δερματινα κι απο πανω γουνα;

"Ελα να σου φτιαξω αυτο το τσουλουφι.", ειπε ο Ρον ενω η Ερμιονη αφριζε διπλα του.

"ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΑ", φωναξε αγανακτισμενη. "Παμε να φυγουμε θα μας ψαχνουν! Χαρι δεν καταλαβαινεις, ειμαστε ακομα στο πεμπτο ετος! Αν εξαφανιστεις απο το ιδιο σου το συμπαν ποιος θα σκοτωσει τον ακατανομαστο;"

"Ε;", εκανε ο Χαρι την παπια.

"Θα πρεπε να μαστε σχολειο και να βασανιζομαστε απο την στριγγλα την Αμπριτζ και οχι εδω να σε καμαρωνουμε γαμπρο! Για ονομα του θεου εισαι δεκαπεντε! Πανε να μαθεις στα ασχετα δεκαπενταχρονα πως να αφοπλιζουν!"

"Οχι.", ειπε ο Χαρι πεισματαρικα.

Η Ερμιονη ξεφυσηξε. Δεν θα επειθε τον Χαρι αυτη τη φορα. Ηταν αποφασισμενος να γινει βασιλιας η οτι στο καλο σκοπευε να γινει.

Ξαφνικα το κινητο της χτυπησε.

"Ερμιονη!? Που ειστε! Λειπετε ενα ολοκληρο βραδυ! Ολοι σας ψαχνουν..."

"Τζινι, καθυστερησε τους οσο γινεται. Πες πως...πηγαμε σε μια αποστολη η κατι. Ε τι διαολο, ειμαστε η dream team ολο τετοια κανουμε."

Αφου η Ερμιονη εξηγησε στη Τζινι την κατασταση, εκεινη τα χασε καπως.

"Αφου δεν μπορεις να τον μεταπεισεις, θα κανεις το εξης. Αστον να παντρευτει να του περασει το κολλημα. Οταν καταλαβει πως δεν προκειται να γινει βασιλιας, χρησιμοποιησε τη χρονομηχανη για να γυρισεις στο χθεσινο βραδυ και να τον αποτρεψεις απ' το να παει εκει εξαρχης και ολα να πανε συμφωνα με το κανονικο βιβλι-εεε το πεπρωμενο ενοω."

"Ομγ Τζινι εισαι τζινιους! Χαχα, καταλαβες; Τζινι, τζινιους;"

Crickets ακουστηκαν απ την αλλη γραμμη.

"Λοιπον πρεπει να κλεισω."

"Ευχαριστω για την ιδεα! Μπαααι"

Η Ερμιονη χαλαρωσε επιτελους. Το οτι θα βλεπε τον Χαρι να παντρευεται αυτη τη λαιδη και δεν θα εκανε τιποτα δεν το ειχε φανταστει ποτε.

Μια πατατα στο Γουεστερος (HP×GoT)Where stories live. Discover now