💭💤Bir Gece Yarısı Hayali💤💭

448 29 28
                                    

"Harry?....." Harry adını duyması ile yavaşça açtı gözlerini. Karşısında yatakta oturmuş bir şekilde ona doğru bakan sevgilisi vardı. Anlaşılan yine her zaman ki gibi uyuyamamıştı. Bu uyku sorununa artık bi çözüm bulmaları gerekiyordu. Harry artık sevgilisinin uykusuz kalmasını istemiyordu. Zaten yaşayacağı kadar şey yaşamıştı..... bir de uykusuz kalsın istemiyordu Harry.

Neyse ki ona verdiği sözü tutuyordu sevgilisi. Harry yine böyle, sevgilisinin uyuyamadığı bir gece her ne kadar ikna etmesi zor olmuş olsa da onu ikna etmeyi başarmıştı. Eğer uyuyamazsa onu uyandırmasını istemişti Harry. Eh tabi sevgilisi de onun yüzünden uykusunu bölsün, uyansın istemediği için biraz- offff!!!!! Kimi kandırıyordu ki bayağı zor olmuştu ikna etmesi. Bildiğiniz kırk takla atmıştı sırf kabul etsin diye. Sonuç yine uyanmıştı.........

"Neden uyumuyorsun Draco?" dedi Harry mahmur mahmur, her zaman ki uyku sarhoşluğu ile.

"Neden her gece aynı şeyi sormaya devam ediyorsun???? Sana aptal demem hoşuna mı gidiyor Potter?????" Dedi artık klasikleşmiş alaylı surat ifadesi ile sarışın. Zümrüt gerçekten çok şaşırıyordu sarışın çocuğa. Nasıl gecenin bir yarısı bile en küçük şeyi alaya alabiliyordu ki!?!?!?!

"Pekala pekala, pes ediyorum. Hiç sormadım say." Dedi Harry yine uykulu ve Draco'ya göre çok şirin olan ses tonuyla. Daha sonra, 2 dakika boyunca bakıştılar. Tamı tamına 2 uuuup uzun dakika boyunca. Harry hayretler içindeydi, nasıl uyuya kalmamıştı ki!?!?!?? Draco ise Harry'nin gereksiz düşüncelerinden habersiz, en naif ses tonuyla seslenmişti yine ona. Neredeyse her gece yaptığı gibi......

"Peki, yapacak mısın?" Diye sordu Draco, en masum yüz ifadesini takınarak suratına. Harry önce boş boş baktı sevgilisinin suratına . Sonra ise eğlenen bir ses tonuyla.

"Gel buraya ahmak." Diye söylendi Harry ve başını tutup göğsüne yasladı neredeyse her gece yaptığı gibi. Hadi ama Draco Lucius Malfoy'a her zaman 'ahmak' deme fırsatınız olmazdı. Yani tabiki fırsattan yararlanması gerekti. Komidindeki asasına uzandı önce ve sonra yine neredeyse her gece yaptığı şeye başladı...... (Burada smut bekleyenler, avcunuzu yalarsınız....)

"Hayal et şimdi, birlikte sahil kenarındayız." Dediği sırada asasından bir ışık çıktı önce kuzgunun, sonra ise ışık hücresi biraz genişledi ve minik bir görüntü oluşturdu. Görüntüde sahil vardı. Kumsalda ise Harry ile Draco, el ele tutuşmuş bir şekil de yatıyorlardı......

"Öylece yatmış denizi dinliyor, gök yüzüne bakıyoruz. Ve arada bir de birbirimize bakıyoruz, gözlerimize." Görüntüde ki Harry de yanında yatan Draco'ya bakmıştı tam bu sırada. Görüntüde ki Draco da sanki bunu hissetmiş gibi ona dönmüştü o an.

(Daha bunları yazmayacağım)

"Güneş batıyor, etrafta hafif bir kırmızı ve turuncuya bürünüyor. Ben yine sana bakmaya başlıyorum. Sende o an bana dönüyorsun. Gözlerimiz buluşuyor, ben her zaman olduğu gibi boğulmaya başlıyorum o sonsuz derinlik ve sevgi ile bakan gözlerinde. İşte o an diyorum ki içimden 'İyiki buldum seni, iyiki varsın burda..... yanımda.' Ardından ise bir kez daha yemin ediyorum içimden 'Seni, ölüm olsa bile sonunda asla bırakmiycam.' Sonra bir anda sen yattığın yerden ayağa kalkıyorsun. Ve elni bana uzatıyorsun."

Ve işte o an Draco, Harry her bu cümleyi kurduğunda yaptığı gibi gülümsedi ona. Bütün içtenliği ve sevgisi ile gülümsedi kuzgununa.

"Bende yüzümdeki hafif ama içten gülümseme ile elini tutuyorum ve beni ayağa kaldırmana izin veriyorum. Arkadan bir şarkı çalıyor o anda. Bizim şarkımız. *War of Hearts* ın önce kısık ve yavaşça yükselen melodisi duyuluyor. Beni belimden hafifçe kavrıyorsun ardından da dans etmeye başlıyoruz."

╠O╣╠n╣╠e╣  ╠S╣╠h╣╠o╣╠t╣  💚𝒟𝓇𝒶𝓇𝓇𝓎 💙Where stories live. Discover now