6 fejezet

2.2K 80 18
                                    

Cortez szemszöge:

Reni már megint szent beszédet tart még azután is, hogy átöltöztem és végre a saját pólómba lehetek... 

-Várjunk! Hol az iskolatáskám?? Ne merd azt mondani, hogy nem hoztad el, mert esküszöm, hogy kiherélem magamat!-jesszus! Csak azt ne! Ne bántsa kicsi ént!

-Nehogy hozzá merj nyúlni!-kiáltom, aztán elgondolkodok.-Vagyis, hát ha jól belegondolok, nem is mersz hozzányúlni...-röhögöm ki.

-Nem is kell hozzáérnem, mert csak az ollóval lenyisszantom.-hirtelen elhalkulok és nyelek egyet.

Cseles egy picsa ez az egy biztos...

-Én elhoztam a te tancuccaidat akkor ezt odaadom,és így jó lesz, csak az a gáz, hogy gondolom, hogy neked nincsenek meg a leckék...-masszírozza a halántékát folyamatosan.

-Miért lennének? Ez már a tizenegyedik... Hahó! Amúgy meg az jobb, ha nekem nincs cuccom?-felvont szemöldökkel bámul.

-Te már egy elzüllött kamasz vagy, neked már úgyis mindegy.-von vállat.-És mivel az én testemben vagy, ezért nekem viszont nem mindegy! 

-Mi az, hogy nekem már mindegy?

-Miért? Mindenre magasról teszel, nem igaz?-forgatja meg a szemeit.-Neked már így is úgyis mindegy, hogy mi lesz veled... Majd a drágalátos Vikikéd potyogtat neked mini Cortezeket, hamár kiszakad a Tesco-s koton... Aztán, majd megcsal valamelyik haveroddal és te meg elnézed neki, mert túl jó pajti az ágyban, meg nem tudnál felnevelni egy hadsereg mini Cortezt, ezért addig jó ameddig ott van a drágalátos barátnőd, hogy eltudj menni a haverokkal gördeszkázni és sörözni, de aztán majd ő is rád fog unni, de úgy öcsém... Mert rájön, hogy neki is kell a szórakozás és nem fog a gyerekekkel törődni és kezdheted előröl, mert elhagy egy nálad még nagyobb tökfejért.-tárja szét a kezeit és hátat fordít nekem és elindul az ellentétes irányba. 

Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. De nem hagyhattam, hogy így itt hagyjon, nem hagyhattam, hogy  így a földbe tiporjon. Hogy Rentai Renáta így  a földbe tiporjon.

-Szép cickók!-kiáltok utána, de többen is felém fordulnak.-Akarom mondani szerszám!-javítom ki magamat és az emberek körülöttem elnevetik magukat.

Hát tessék, emberek!

Ha azt akarja, hogy én legyek Rentai Renáta, akkor hát megkapja!

Üdvözöljétek az új Rentai Renátát, aki két mellel, egy bugyival és pocsék ízléssel rendelkezik...

De ezen ideje változtatni!

Itt a problémia [SZJG ff.] Befejezett Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin