"Bu uzaklara siktirmemiş miydi la?"

6.2K 415 12
                                    

Görmüş olduğunuz gibi hikayemizin okuyucuları istediğim düzeyde artıyor ve ben ilk bölümü bakıp çıkanlarda dahil onlara teşekkür ediyorum.

İyi okumalar #^_^#
-----------------

"Burcu?"

"He?"

"Seni öpersem ne olur?"

"Eben-"

Keşke öpseymiş Allah'ım neden yani neden?

"Vay nomıssızlar vay terbiyesizler işi pişirmiş aşamaya geçecektiniz demi?" Kim olacak tabii ki her götten çıkan Serenay

"He Serenay he gülüm az sonra çocuk yapacaktık zaten bizde" dedim ikisi aynı anda "Harbi mi lan?" Dedi Allah'ım bari çevremdekiler akıllı olsun yha ben malım ama onlarda bulaşmak zorunda mıydı?

Hemen Deniz'in dibinden ayrıldım Serenay'ın yanına gittim ay ışığı sayesinde o nur gibi parlayan piç smaylını görebiliyordum "Sizi Ayayorga plajına gidiyoz diye çağırcaktım ama siz halledin işinizi sonra çağırın. Adı da Nil Su olsun" Deyip göz kırptı giderken kolunu tuttum

"Aytuğ seni seviyormuş" Zaaa şaka yapıyom tabii manyak mısınız siz? Puhahahaa.

"N-ne dedin sen?" Ahaha kekeledi amk harbi kekeledi hakiki ele'mal' ya asdffssadfs

"Ama bir şartım var" Olayı anlamış olacak ki yüzü birden asıldı "Siktir git Burcu ya sanki bana adam kalmadı aramızı yapmana gerek yok" dedi elini kendine çekti.

"Süktür güt Bürcü yü sünkü bünü üdüm külmüdü sen siktir git" Dedim o götünü dönmüş uzaklaşırken

Birden boynumda hissettiğim kolla titredim "Hadi gidelim şu Ayayorga denen plaja" Şimdi biz neyiz acb? Çıok mirak ettim de ihihih.

"O led ışıklar nolcak mk?" harbi aklıma geldide

"Birilerine lazım olur" deyince sırıtıp yumruklarımızı tokuşturduk "Ayrıca o tişörtü çıkar bir zahmet" dedim karnını dürttüm

Baklavalarına dokunuyon desek şuna :q

E tabikide içses adamımsın

Kolunu boynumdan ayırıp üstünü çıkardı Allah'ıma şükür karanlıktayız yani yoksa o tarifi alırdım cevizli baklavam beniiiim (^3^)

Çıkardığı tişörtü katlayıp sol eline aldı sağ eline ise yine boynuma doladı bizimkiler arabalara eşyalara yerleştirmiş  gelmemizi bekliyorlardı hemen bu pozisyondan kurtulup eşyalarımın arabaya girdiğini gördüğümde Cemrelerin olduğu arabaya girdim biz böyle yolda ilerlerken biri gaz çıkardı yani bildiğin üstten çıkarttı "Baran yeter ama haa bi üstten bi alttan"

"Bence o Baran değildi?"

Anam mıydı o za- Hey! Dur bi sn?

"Bir dakika? Ulayn ben yanlış arabaya binmişim ya la!" Abimin kahkahasını duymamla ensesine geçirmem bir oldu "Amaaan napim şimdi? Üff"

Biraz daha Deniz'e sokuldum tabi yanımdaki oysa "Deniz sensin dimi la?" dedim fısıldayarak çok malım yha keşke ölmesem

"Deniz solda akıllım" anam Aytuğ bu!

  

     ←_←           →_→             #^_^

Görmedim, duymadım, bilmiyorum.

Hemen soluma kaydım "Deniz sensin dimi?" Dedim fısıldayarak

"Yok ben Okyanus" 

"He ii taam bz klklm o zmn" dememle belimden tuttuğu gibi kendine çekti bende ona sokuldum

İnternet SapığıWhere stories live. Discover now