⋆23⋆

964 100 21
                                    

parkjm: yani şimdi biz gerçekten bir hafta sonra buluşacak mıyız??

Taehyungg çok heyecanlıyımm

kimvante: sana sıkıca sarılıp öpeceğim için o kadar heyecanlıyım ki

bana ne tür duygular tattırdığını hayal edemezsin Jimin

parkjm: Taehyung..böyle güzel şeyler söyleyince kalbim hızlanıyor

kimvante: küçük kalbini öptüğümde geçer mi

parkjm: daha da hızlanır ama sen genede öp olur mu?

kimvante: sonsuz kere

parkjm: bir şey soracağımm

kimvante: sor hayatım

parkjm: ah ya da boşver çok saçma

kimvante: saçmalama Jimin söyle hadi bitanem

parkjm: off tamam

hani şimdi buluşacağız ya

şey işte anla

kimvante: ney?

parkjm: aramızda bir şey olur mu?

kimvante: NEEE

JDSKJFRJSDFNBRHJ

AY BUNU MU DÜŞÜNDÜNN

parkjm: TAAAEHHYUNG GÜLME

OF TAMAM UNUT GİTSİN

kimvante: ya tamam tamam kızma çok şirinsin ona güldüm

ve ayrıca neden olmasın ki? ikimiz de istersek her şey yapabiliriz

parkjm: şey evet haklısın..

***

Beklediğim sayısız günden sonra nihayet o gün gelmişti kokusunu hayal ettiğim,kollarında uyurken düşlere daldığımı hayal ettiğim sevgilim ile buluşacaktım.Her zamankinden daha da özenli giyinmiştim bugün ilk buluşmamızdı her şeyin çok güzel gitmesini istiyordum.Telefonun kilidini açıp numarasını tuşlamıştım kısa bir süre çalmasından sonra,

Vante: Hayatım neredesin ben 5 dakikaya orada olurum aşağı in istersen.

Jimin: Tamam sevgilim ben hazırım iniyorum.Görüşürüz.

Sakinmiş gibi gözüksemde kalbim hayatım boyunca yaşadığı heyecanın toplamının iki katı kadar hızla çarptığına yemin edebilirdim.Evden çıkıp binanın önüne indiğimde etrafıma bakarak nereden geleceğini kestirmeye çalışıyordum.Dediği süreyi çoktan geçmişti ama trafik var diye düşündüm.

Telefonla ilgilenirken arkamdan duyduğum düşme sesi irkilmeme neden olsada umursamamaya çalıştım fakat birine bir şey olmuştur düşüncesine kapılarak arkamı döndüğümde bana parıldayan gözlerle bakan permalı çocuğum gördüm evet bu o'ydu Taehyungdu...Kendimi tutamadan onun güven dolu kollarına atladım,hiç görüşmemiştik belki ama onu çok özlemiş gibi bir his vardı içimde.Ellerimi hafifçe saçında gezdirdiğimde burnuma düşmüştü güzel kokusu.Benim ruh eşim gerçekten eşsiz bir güzelliğe sahip diye düşünmekten alı koyamadım kendimi.

Sarılma faslımız bitmiş ikimizde arabaya binmiştik ama ben gözlerimi Taehyung'dan bir saniye bile ayırmak istemiyorduk böyle biri yanımda dururken etrafa bakmak onun güzelliğine haksızlık olurdu.

"Ne yapmak istersin?Dur bir saniye sen beni mi izliyorsun?"

...

"Jimin bebeğim"

"A evet efendim ne demiştin" dediğimde Taehyung gülüşüne eşlik eden göz parıltısıyla beni etkisi altına almaya yemin etmiş gibiydi.

"Ne yapmak istersin demiştim?"dedi tekrar gülümsemesini bana sunarak.

"Ihm- bilmem ben senin sevdiğin her şeye varım" demiştim küçük çocuk gibi gözüküyordum belki ama o yanımdayken ne yaptığımızın bir önemi yoktu.

"Pekala o zaman buna sevindim aklımda bir şey vardı umarım sende seversin" dedikten sonra elimi avucunun içine alıp küçük öpücükler bırakarak bir kez daha mest etmişti beni.

Gözlerimi yarı yamalak açtığımda arabanın da duruşuyla geldiğimizi anlamıştım.Başımı Taehyung'a çevirdiğimde bana kocaman gülümsemesiyle "Geldik,iyi uyudun mu?Enerji depolaman lazımdı iyi oldu bu" dediğinde aklımda sadece fesat düşünceler baş kaldırmıştı.Cevap bile veremeden arabadan inmiş bagaşdan bir şeyler çıkarıyordu.

"Ne ne için enerji toplamam gerekiyor kii" demiştim meraklı tavrımla.Bıyık altından gülümsemiş ama yaptığı işi bırakmadan sadece "Bilmem" demişti.Sinir bozucuydu ya ben çok fesattım ya da o çok gıcık ama cevabımı almadan rahat edemezdim meraklı biriydim yoksa tüm gün onu kafamda kurar dururdum.

"Ya-h Taehyung söyle lütfen merak ediyorum" kendi kendime söylenip aynı zamanda onu takip ediyordum.Gittiğimiz yöne bakmıyordum sadece söylenerek takip etmiştim onu önümde aniden durmasıyla kendime geldim.Durduğumuz yere baktığımda gözbebeklerimin büyüdüğünü hissetim.

"Burası çok güzel.Gerçekten burada mı kalacağız.Agaç evde kalacağız." diyerek eve doğru adımladım.Küçüklüğümden beri hayallerimin arasında hep bir agaç ev sahibi olmak ya da kalmak vardı benim yoktu ama Taehyung'un vardı nasıl olsa onun olan benimde sayılırdı değil mi?Kapıdan girdiğimde her yeri incelemek istiyordum çok güzeldi küçük bir yerdi ama Taehyung burayı sanat eseri haline getirmişti bile dokunduğu her şeyi mükemmelleştirmesine hayrandım.Evin güzelliğine dalıp az önce Taehyung'un başının etini ediğim şeyi yeniden hatırlayarak tekrar sormaya başladım.Hem evi geziyor hem de söyleniyordum Taehyungda sadece arkamda gülümseyerek geziyordu.

"Çok kötüsün Taehyung-ah" diye sızlandığımda bedenimi hızla kendine çekmişti aramızda neredeyse hiç mesafe yoktu resmen bedeni bedenime nefesi nefesime deyiyordu.İçimde kıpırdayan şeylere engel olamıyordum.Taehyung sakince yüzümü kavramıştı "Çok mu merak ediyorsun" demişti kısık derin sesiyle sadece başımı sallayabilmiştim."O zaman henüz kötü Taehyung ile karşılaşmadın" demiş ve dudağımı dudaklarının arasına almış hunharsızca ısırmış ardından küçük bir öpücüğü baaş ederek bulunduğumu odadan yüzünde gülümsemesini eksik etmeyerek gitmişti.Ben ise içimde patlamak üzere olan kıvılcımlarla tek başıma kalmıştım.

Ben ise içimde patlamak üzere olan kıvılcımlarla tek başıma kalmıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selaaam! Yks'den dolayı uzun zamandır bölüm atamamıştım üzgünüm. Vanteyi çok seviyorum ve en kısa zamanda bitirmeye çalışacağım beklediğiniz için teşekkürler ღ

Buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim.

Adım Nur Vmin'le Mutlu Kalın.

Vante ⋆ Vmin Where stories live. Discover now