H2_Wraak

15 2 0
                                    

*De volgende dag op de training*

Lieke is veelste vroeg op de training. Ze loopt naar de bank die naast het veld staat en gaat zitten. Ze appt Louise meteen:
Waar blijf je? Ik moest je nog wat Vertellen....

Het bericht verstuurd niet. Lieke zet haar telefoon uit en gaat het veld op om te handballen.

*kwartier later*

'Hèhè! Daar ben je eindelijk!'zegt Lieke. 'Ja waarom ben jij driekwartier eerder hier dan?' riep Louise.
'Na ja jij bent toch altijd later dus ik dacht ik kom wat eerder' zegt Lieke. 'Oké maar wat moest je vertellen dan' zegt Louise hard.
' Stijn komt naar de training kijken...' 'Mijn broer was logeren bij hem en ze moesten nog wat ophalen thuis.' Zegt Lieke. 'Waarom zouden ze langs jou moeten komen dan?'zegt Louise geïrriteerd. 'Ik ga naar mijn opa en oma en dan ga ik achterop mijn broer zijn scooter.'zegt Lieke blij.

*Tijdens de training*

Lieke: kijk daar zijn ze!
Louise: hmfff.....
Lieke: vind je het niet leuk dan?
Louise: eh nou nee na wat er gebeurt is op kamp....

*Paar maanden terug op kamp*
Louise zat samen met haar team in haar kamer. Later moest iedereen van de vereniging eten dus iedereen moest naar beneden komen. Toen ze beneden was ging ze snel weer naar boven om haar telefoon te halen. Ze ging niet alleen want, Stijn ging achter haar aan om wraak te nemen en deed de deur dicht met een bezem. Louise kon er niet meer uit en riep om hulp maar niemand hoorde het. Bellen ging ook niet want er was geen bereik.

*Maar waarom nam Stijn wraak? Louise had gezegd dat ze hem leuk vond maar, Stijn mag haar niet en heeft haar uitgelachen. Stijn heeft het toen wel aan bijna iedereen verteld dus iedereen wist ervan. Dubbel wraak dus.*

Beneden merkte ook niemand dat Louise er niet was. Lieke zei: 'Ze heeft vast buikpijn ofz.' Terug na het eten zag iedereen het pas, ze zat opgesloten. Zogenaamd wist niemand wie haar had opgesloten maar, stiekem kon iedereen wel bedenken dat Stijn het was.

Lieke: dat is toch al lang geleden
Louise: maar ik kan het nog steeds herinneren
*stilte*
Louise: ik ga wraak nemen!

KarmaWhere stories live. Discover now