👉5👈

66 6 0
                                    

Stále pohled Matyho:

Dojedli jsme můj skvělý oběd, přičemž jsme jedli burgery jen s Gejmrem a Willi si taky jeden dal, ale pak začal jíst jen tousty.

Uklidil jsem kuchyň po těch prasatech který se odebrali pryč, počítám s tím, že holky šly hrát skribbl a náš mladý pár se někam zašil.

~Časový posun o 16 dní~

Bylo asi......*dívá se na hodiny* 14:44 když jsem viděl El, jak někam vychází. ,,El, kam jdeš?" ,,Do parku, mám tam sraz s Oliverem. Ten debil asi nenajde cestu, i když mu ji vysvětluju asi 30 minut" ,,Aha, aaaaaa kde bude spát?" ,,Noooo to nevim" To, že se nám pak nabídne možnost, která jednomu zlomí srdce, jsme nevěděli.

Šel jsem si lehnout a projíždeť IG.

Nic zajímavého, jak jinak.

Po chvíli jsem slyšel klíče v zámku tak jsem se zvedl a šel tam.

Ve dveřích byla El s asi Oliverem. ,,Ahoj Maty" pozdravila El hnedka. ,,Ahoj El" měl jsem na tváři ten nechápavý výraz proč mě zdraví. ,,Umm ahoj já jsem Oliver" podal mi ruku. ,,Čau, já jsem Matyáš" ruku jsem přijmul. Pak se za náma ozvala rána a všici se otočili. No Terka zakopla o práh u dveří. ,,Jsem v pohodě!" Zahlásila i když se jí nikdo neptal. ,,Kolik ti toho Kristen dala?" Zeptala se El a začala pohledem hledat Kristen, která se však v místnosti nenacházela. Po chvíli tam přišel i Wijmr [Gejmr x William]. Nějak se seznámili, ale zdálo se mi, že Oliver furt koukal na Williho. Ale to se mi asi jen zdá. ,,Umm Maty?" Zeptal se Willi, ale jelikož je vyšší musel jsem trošku zaklonit hlavu. ,,Co je toustofile?" Odtáhl mě do, už jen mého, protože teď spí ve sklepě, pokoje. ,,Mně se ten Oliver nějak nezdá." ,,Mně moc taky ne, ale to se časem zlepší" ,,Doufám" pak ale zaběhl do sklepa.

El provedla Olivera po domě a začali jsme debatovat, kde bude Oliver spát. Najednou se rozrazily dveře od sklepa a z nich vyběhl William a s brekem se zavřel u mě v pokoji. ,,Co se mu stalo?" Optal se hned Oliver a podíval se směr sklepu. ,,No tak to nemám tucha. Jdu za ním" řekl jsem a dokráčel jsem si za Willim.

Vzal jsem za kliku, ale něco blokovalo dveře. Nebo spíš někdo. Zatlačil jsem na dveře a tím posunul dveře i s osobou tak abych mohl vejít. Na zemi seděl, překvapivě, Willi a brečel. Zvedl jsem ho a oba jsme se usadili na postel. ,,No a teď mi pověz co se stalo"

P, Willi

,,Ehhmmmm Gejmříku?" ,,Ano?" Ani se na mě nepodíval. ,,Za jak dlouho to dostříháš?" ,,Nevím hodina? Dvě?" ,,To je dlouho" Už delší dobu jen natáčí a stříhá. Chci jeho pozornost. ,,A VADÍ TI TO?!" Už se otočil. ,,Celkem jo" ,,JESTLI TI TO TAK VADÍ MŮŽEŠ ODEJÍT!" ,,T-TAK F-F-FAJN!" S brekem jsem utekl na horu.

(Víte, musím se s vámi o to podělit. Když jsem to psal, místo "dostříhal" se mi povedlo napsat "dostříkal", nejvtipnější překlep, který se mi kdy povedl ;) -Mates)

Tohle jsem řekl Matymu, jelikož je to pravda. Po chvíli tam přišel i Oliver. Maty šel asi do kuchyně a já brečel. Oliver se mě snažil uklidnit, ale to mu moc nešlo.

Najednou se otevřely dveře a v nich stála Maty a El. ,,Willi máme jednu zprávu." ,,Hmm" otočil jsem se na ně. ,,S tím spaním je to vymyšlené tak, že Gejmr půjde k El, Oliver by mohl být ve sklepě a ty tady" ,,P-proč b-by š-šel k El?" ,,Řekl nám to tak" pokrčila rameny a mě bylo ještě víc do breku.,,A jsou v tom sklepě pavouci?" ,,No nevím" ,,Tak tam nejdu." El se zasmála, i když všici ví jak je na tom s pavoukama. ,,Jdu se podívat"

P, Maty

,,Táaaak ve sklepě je jen pár pokoutníků a pár sekáčů, což nejsou pavouci" oznámil jsem lidem u dveří ke sklepu. ,,A-a už jsou pryč?" ,,Jop teda jestli se nějací neschovali" najednou se od tama ozvala velká rána. Já se otočil a ostatní zařvali a zdrhli do kuchyně. Rozsvítil jsem a šel tam. Slyšel jsem tiché nadávky. ,,To mě museli nechat v huse a né třeba v motýlovi?" ,,Smail?" ,,Co?! Jo čau.. Maty"

Po krátkém rozhovoru jsme se vydali nahoru.

P, Eliáše

Z toho co řekl William při jídle jsem byla smutná .Jako by někdo vzal moje srdce a rozlámal ho na tisíc malých kousků .Na druhou stranu jsem byla ráda William už dlouho hledal druhou polovičku.

Najednou mi zazvonil mobil ''prosím '''řekla jsem ''Dobrý den paní....Teploušková (😂😂) ....tady pan doktor Kokotek ...mám pro vás prosbu ..''konečně domluvil ''d-d-do-dobrý d-d-den ehm..a-a-a-a-j-j-jakou prosbu''začala jsem koktat ''Jde o Olivera vašeho bratrance''''a-a-a-a-co s ním Stalo se něco Co provedl''Nebojte nic neprovedl je v pořádku ale.....jeho rodiče měli autonehodu.....oba na následky v nemocnici zemřeli..A Oliver jelikož není plnoletý neměl by kam jít a dát ho do děckého domova na jeden rok mi přijde jako hloupost proto bych vás chtěl požádat jesti si ho nevezmete k sobě ..teda pokud chcete '' uplně jsem stuhla ''.....s-s-s-s-samozřejmě.....''dobře takže pokud vám to nebude vadit tak by k vám dorazil už dnes '' ''a-a-a-a-ano nebude mi to vadit ''dobře řekl jsem mu at vám zavolá když bude u vás ''dobře '' ''tak krásný den a naschledanou ''naschle''típla jsem to.

V 14:44 jsem vyrazila za Oliverem. Obula jsem si boty a vyšla ven jenže jsem za sebou slyšela známý hlas "El,kam jdeš?" "Do parku . Mám tam sraz s Oliverem. Ten debil nenajde cestu i když mu to půl hodiny vysvětluju ." "Aha, aaaaa kde bude spát ?" "To ještě nevím ".Když jsme dorazili dom jsme vyřešili kde bude spát Oliver. Nějak jsme se dostali k tomu že bude spát ve sklepě. Co mě překvapilo že Gejmr řekl '' tak já budu spát u El ''. Celý den byl takový zvláštní.

Takže po 30000000928636291836382926392738246298253928263739273648292637202637927363192737sekundách je tu další příběh. Ne nepočítal jsem to, je to odhad.

Doufám že se líbila a cs

Bez tebe nežiju | 'FF' w/EWC ✔️Where stories live. Discover now