#AB6IX-ANS-Cignature

298 35 215
                                    

Suho:Yine iğrenç bir olayla karşınızdayız maalesef.Aoa grubundan Jimin'in eski üyesi Mina'ya yaptığı zorbalıklar ve Mina'nın o yazmış olduğu postlar...
Gerçekten Kpop daha ne kadar kötüleşebilir bilmiyorum.Birileri kadın ticareti yapar diğeri kadınların seks videolarını çeker başkaları zorbalık yapar...
Belki de hata idollerin bu kadar kutsanmışçasına yüceltmek ve onların asla kötü olduğuna inanmamak.
Ama Mina'nın yazdığı şeyler bir kez daha idollerin de gerçek yüzünü vuruyor.
Eğer özet geçmek gerekirse Mina Jimin tarafından 10 yıldır zorbalık ve işkence görüyormuş.Defalarca onun yüzünden ağlamış,günde on kere uyku hapı aldığı halde uyuyamamış,bileklerini kesmiş,intihar etmek istemiş.Ama annesine baktığı için de edememiş.Babası kanser ve vefat etmiş.Babası için ağlarken Jimin moralimizi bozmaya hakkın yok diye karşı gelmiş ve babasını görmesine izin vermemiş ve babası vefat etmiş...Ama Mina o kadar iyi kalpli ki Jimin'in babası öldüğünde içindeki tüm öfke bitivermiş.O sadece bir özür bekledi ve bunu yazdıktan sonra da üyelerle yöneticiler Mina'nın evine gitmiş.Mina Jimin'in kızgın olduğunu söylemiş...Ve Jimin hiç utanmadan öleyim mi ben demiş.Ne güzel vicdan yapmış.
Sade Jimin değil tüm grup bunu bile bile sustuğu için suçludur.Jimin gruptan ayrılmış ama grubun dağıtılması gerekiyor.Gerçekten böyle iğrenç grupların,insanların yok olması gerekiyor.Keşke mağdurlar susmasa ve her şeyi söylese.Biz de bu pislikleri görsek ve mağdurların yanında olsak.Umarım bunun sonu intiharla bitmez.Jimin intihar ederse evet üzülmem ama intihar etmesini istemem çünkü olan yine Mina'ya olacak.Ve Jonghyun,Sulli gibi meleklerin olaylarının tekrar yaşanmasını istemem.Umarım bir gün Mina hakkında iyi haberler alırız ve kim olursa olsun bu tarz olay yaşayan kişilerin hep mutlu olmasını isteriz.

Biz de konumuza başlayalım o zaman.Yine kim olduğunu etiketlemeye üşendiğim fanın isteği üzerine AB6IX,ANS ve Cignature aramızda.

Sehun:Kafana göre grup mu salladın ne yaptın?

Luhan:Stray Kids Felix alır mısın Suho'cuğum?

Baekhyun:Grup almayı sevmeyen Suho üç grup birden alıyor.

Suho:İlk Cignature başlasın.

Jeewon:

Lay:Oha çok tatlısın

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Lay:Oha çok tatlısın.

Jeewon:Sen daha tatlısın.

Kai:Jennie'ye mi benziyor ben mi öyle gördüm?

Suho:Öyle bir grupsunuz ki hakkınızda yazacak hiçbir şey bulamıyorum.

Jewoon:Grubun yüzüyüm bu arada.

Lay:Kesinlikle hak etmişsin :)

Chaesol:

Chaesol:

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
Abnormal EXO 3Où les histoires vivent. Découvrez maintenant