23

696 69 10
                                    

𝑷𝒆𝒓𝒔𝒑𝒆𝒄𝒕𝒊𝒗𝒂 𝒍𝒖𝒊 𝑱𝒊𝒎𝒊𝒏

Trecuse o săptămână în care eu cu Yoongi "am vorbit" despre ce se întâmplă. Acum suntem bine, oarecum prieteni uneori a zis că putem fi și cu beneficii. Asta mă încânta foarte mult. Acum nu mai putea spune "Nici măcar nu te cunosc." Yoongi avea treabă cu trupa, eu cu dansurile. Nu prea ne mai vedeam, dar eram mulțumit, de fapt foarte mulțumit că acesta acum vorbea cu mine.

" Hai, hai, hai sus!!", mă trage Jungkook pentru a mă ajuta sa mă ridic. "Ce-i cu atâta energie în tine?", îl întreb fiind turmentat. "Doar am chef să dansez, vezi", spune și începe să danseze de nebun. Mi-am scos telefonul și l-am filmat pentru a-l pune pe Twitter. "Hei, hei, hei, nu mă filma.", spune și arată cu degetul spre telefon. "Prea târziu.", spun și postez repede pe Twitter.

Jimin Park
@park.jimin

Are prea multă energie azi. 😂💜 @sexykook dansezi minunat.

(Aici trebuia sa fie un gif, dar wattpad a zis nu)

@sexykook: @park.jimin Ți-am spus să nu mă filmezi.

@park.jimin: @sexykook Hai că arăți minunat. Lui Taehyung o să-i placă. 😉

@pinkjin: Băiețeii mei. 🥰🤧

@rm: @pinkjin Eu nu sunt băiețelul tău?

@sexykook: @rm 😏😏😏

@pinkjin: @rm Ba da pui.

@sexykook: @park.jimin vom avea și un tată? 🤨

@park.jimin: @sexykook din ce vedem așa se pare. 😊

@mimina2547: Frumos dans Kook. 😂😂😂

@sexykook: @mimina2547 Mersi 😅

@vinenf: Unde e parul lung?

@sexykook: @vinenf Nu e parul lung.

După ce am terminat să neprostim am trecut la treaba. A trecut în jur de o oră. "Nu e bine Jimin.", spune Jungkook și oprește muzica. " Ashi... Nu erau 1 mana sus 2-3-4 la dreapta la 5 mâna sus, 6-7-8 la stânga?", spun si ma așez pe vine fiind deja obosit.

În cameră își fac apariția, Hoseok, Jin, Namjoon, Taehyung și Yoongi. "Hei băieți!", spune Namjoon. "Bună Namjoon." Spun fără să mă uit la el trantindu-ma pe jos. "V-am adus mâncare!!", spune Jin și îi înmânează punga lui Jungkook. "Mulțumim Hyung.", spunem la unison eu cu Jungkook. "Cum merge antrenamentul?", întreabă Hoseok punându-se lângă mine. "Jimin nu știe pașii bine și neîncurcam", spune Jungkook mergând spre Taehyung, Jin și Namjoon. "Ba îi știu. Și dacă tu crezi ca nu ii știu voi sta toată noaptea aici.", spun infulecand o chiflă.

"La voi cum a fost", întreb și ma uit spre Namjoon și un pic la Yoongi. "A fost bine. În curând vom scoate piesă. Mai avem puțin de lucrat.", spune Yoongi ce se uită cu coada ochiului la mine. "Cât mai stați aici?", întreabă Taehyung. "Eu voi rămâne aici. Voi puteți merge dacă aveți treabă. Hyung a adus multă mâncare, iar apa am." Spun și ma ridic ca un mic moșneag.
"Tsk. Trebuie să te odihnești Chim Chim", spune Taehyung fiind îngrijorat. "Voi fi bine. Nu îți face griji Tae. E târziu. Maine și voi aveți treabă, nu? Jungkook arunca-mi cheile de la sala și mergi și tu acasă." Spun, iar Jungkook îmi aruncă cheile.
"Haideți să mergem și să-l lăsăm." spune Namjoon și îi dă afară pe toți.

Aceștia plecând, am pornit muzica și am început să repet pașii. "Nanananan 1-2-3-4" Ușa se deschide, iar eu tresar puțin. În pragul ușii se afla Yoongi. Opresc muzica și mă îndrept spre el. "Ai uitat ceva?", îi spun si mă uit la el. "Da. Asta." spune și își lipește buzele de ale mele creând un mic sărut.

Io nu mai. Mă las dracu de wattpad. Mi-a șters de 3 ori acest capitol, încă unu la Mr, încă unu la Addicted. Ma anunță că cică actualizare, dar când intru spune ca eu de fapt am doar 3 cărți din 7 (+ cele 2 din arhivă), nu notificări, nu imagine de fundal la profil. Really Wattpad? Apoi de ce nu sunt activ. Iată. Sper să vă placă l-am rescris de 3 ori. Fiți mai buni și mai drăguți cu ceilalți. #manta.

Twitter Love [Yoonmin] ✔︎Where stories live. Discover now