2

1.3K 90 26
                                    

Yürümeye başladığında sana söylemeye hazırdım 

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.


Yürümeye başladığında sana söylemeye hazırdım 

Ama sonra durdum ve asla söyleyemedim 

Kalbim düşünceler tarafından tuzağa düşmüştü.

Ve kalbimin atışları sadece sen etrafımdayken bu kadar hızlıydı.

James kendini kolona yaslarken arkadaşı Sirius'un sevgilisini Slug toplantısına gitmeden önce yakalamak için Ravenclaw kulesinin önünde beklemesine eşlik ediyordu.Siriusun sevgilisi diye kendine hatırlatmak istiyordu çünkü bir gün Meleğin diyebilirdi. James bunu biliyordu.

 Elinde tuttuğu mavi unutma benilere baktıktan sonra arkadaşının sesi ile ona döndü "Dostum bana o çiçekleri verebilir misin? Angelinanın oraya çiçeksiz gitmesini istemiyorum." Nasıl diye düşündü James Nasıl bu kadar dikkatsiz olabilirsin ben olsaydım-

Kendi düşünceleri Angelinanın kapıdan çıkması ile kesildi.

İyi ki kesilmişti çünkü James kendisini imkansız bir rüyaya sokuyordu.

Yine

Beyaz teninin üstüne giydiği beyaz elbise be sarı saçları ile bir meleğe benziyordu. Elinde tuttuğu çiçeklerin tonundaki gözleri sevgilisine ondan sonra Jamese döndüğünde James hızlıca elindeki çiçekleri kızım ince bileğine bağladı. "Ah.. Teşekkür ederim Potter" dediğinde gülümsedi James. Geri çekilip  kolona yaslandığında ise onların birbirine bakmasını izledi. Geçen senenin sonunda fark etmişti bu acı gerçeği ve bu onu kahrediyordu. Dilinde bir sürü kelime birikmişti kıza söylemek için ama söylemezdi.

Ne şimdi ne de sonra.

Gözlerini yumup başını kolona yasladığında her geçen gün daha da boka battığını hissediyordu. Kızın ince topuğundan yükselen adım sesleri ve arkadaşının heyecanlı sesi ile ela gözlerini açtı James.

Ne kadardır buradaydı?

Ne kadardır yaşayan bir ölü olmuştu?

"James, Ona onu sevdiğimi söyledim!" diyen gri gözlü çocuğa baktığında başından aşağı kaynar sular akıyor gibi hissetti James. "Ne yaptım dedin?" dedi fısıltıyla. Sirius onu duymuş olmalı ki "Ona onu sevdiğimi söyledim ve o da beni sevdiğini söyledi. Dostum aşırı mutluyum" dediğinde ela gözlü çocuğa yaklaşıp sarılmıştı. Bir kolunu zorlukla kaldırıp arkadaşının omzunu pat patlayan James gözlerini yumarak "Bende sevindim dostum" dedi.

Belki de Jamesin, Siriusa tek yalanı buydu.
.

oh how i wish that was me | james potterDove le storie prendono vita. Scoprilo ora