memeeesss

154 23 13
                                    

GUESS WHO'S BACK,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


GUESS WHO'S BACK,

BACK AGAIN???!!!

get'cha head back in the game, karesztények, mert visszatértünk!!! vissza ám!!! lassan de biztosan, de vissza!

soooo... what'd we miss?

a jövő hétre remélhetőleg egy teljesen új, egész fejezettel készülünk nektek, ami miatt nagyon nagyon izgatottak vagyok 😍😍😍 mivel az előző ciklusunkkal egy olyan szálat indítottunk útjára, amit már régóta vártunk és VÉGRE ELJÖTT!!! elérkeztünk végre a történet igazi esszenciájához , amiben minden tény és utalás és múltbeli szál összefut és értelmet nyer végre!!!

szóval reméljük , hogy már nagyon várjátok 😍😍😍

de addig is, próbáljuk felhívni magunkra a figyelmeteket, és lassan jelezni, hogy igen, még itt vagyunk, nehogy elfelejtkezzetek rólunk!!! ❤❤❤❤

még a karantén időkben volt egy kis felhívásunk, amiben kértünk titeket hogy küldjétek nekünk képeket , mémeket, rajzokat, bármiket. (és karaktereket is, ne higyjétek, hogy ezt elfelejtettük, mert nem nem 😂😂😂)

Nesssie20 pedig túlteljesítette minden elképzelésünket és bátran elmondhatjuk, hogy IMÁDTUK EZEKET!!!! de komolyan , hangosan vihogtunk amikor megláttuk ezeket a mémeket 😍😍😍😍 köszönjük hogy elküldted ezeket nekünk és meg is engedted hogy kirakjuk őket 😘😘😘😘❤❤❤❤❤


__________________


karesztényekWhere stories live. Discover now