Where have you been ?

225 25 3
                                    

Zaceam in zapada , strangand cu mainile goale farame din nea si poate si din sentimentele ingropate in ea.Imi priveam total dezintersata picioarele , acoperite la un moment dat de rochia simpla si alba ce o purtam , urmarind cu privire goala cum acestea se afundau din ce in ce mai adanc in plapuma alba.Mii de intepaturi imi brazdau pielea , lasand in urma sarutari purpurii , urme ale durerii mele.

-Alexa, trezeste-te ! tipa o voce undeva in indepartare.

Cu toate acestea mi-as fi dorit sa pot spune ca dorm.Singura asemanare cu lumea viselor era doar ca realitatea devenise un cosmar.Ma simt zguduita de la spate , aceeasi voce tipand sa rezist.Sa rezist la ce ? Totul era atat de bine in acel mormant de gheata. Simteam pentru prima oara ca apartin unui loc , unei lumi, si mai presus decat acestea eram alaturi de el...ingerul meu cazut ,ce ma tinea in brate.

Sunt ridicata pe sus , trupul zbatandumi-se si arcuindu-se in mainile aceluia care ma capurase.Incercam sa sfasii neantul ca sa ma intorc inapoi la fantasma lui, ca sa nu-l las din nou singur.Ii privesc chipul innegurat, abatut , cu acei irisi albastri mereu tristi ,si corpul acum atat de fragil ce era infasurat in aripile sale albe .

-Stai opreste-te , nu vezi ca e inca  acolo !!! Nu vezi ca-l ranesti ?! Elibereaza-ma ,trebuie sa stie ca sunt bine, tip eu in continuare catre salvatorul meu.

Spre uimirea mea , tanarul imi da drumul , lasandu-ma sa ma prabusesc in genunchi .Incep sa plang , parul brunet , alunecandu-mi in fata.Dupa cateva momente ma ridic in picioare , infruntand privirea dura a baiatul ce-mi statea in fata.

-Credeam ca ii esti prieten! S-a comportat cu tine asemenea unui frate si tu asa ii multumesti ?! Spune Zeke , de ce ne-a parasit , de ce ?

Insa nu apuc sa-mi termin ideea, Zeke ,tragandu-mi o palma de toata frumusetea in fata.

-Sa nu mai aud nici un cuvant de la tine Alexandra.Am promis ca voi avea grija de tine ,insa nu m-am inscris sa fac pe-a dadaca cu una labila psihic.Dar inca sunt aici , asa ca da Alexa asta ii modul meu nenorocit de a-i multumi .Am de  gand sa-i respect macar ultima dorinta.Asa ca accepta realitatea! S-a dus.S-a sinucis.

Cum poate un inger sa  moara?

My fallen angelNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ