3.2 Azt lefogadom!

1.5K 161 730
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❝And I bury hatchets but I keep maps of where I put 'em
Reputation precedes me, they told you I'm crazy
I swear I don't love the drama, it loves me
And I can't let you go, your handprint's on my soul
It's like your eyes are liquor, it's like your body is gold
You've been calling my bluff on all my usual tricks
So here's the truth from my red lips❞

taylor swift - end game



~***~

Nem sűrűn jelentkeztem be onceupona_girl Wattpad profiljába, ha nem az új részt mentem feltölteni, de a kommentháború másnapján nagyon kíváncsi voltam, vajon hány aggódó üzenet fogadja majd.

A profilkép mellett kis lefelé mutató nyílra kattintottam és a tegnap óta érkezett „12.7K" értesítés helyett a 256 beérkezett üzenetre kattintottam. 

levendulaillat: Szia, ne hallgass rájuk nagyon jó író vagy ők meg csak ...

fastestfoods: hello, tudom h elfoglalt ember vagy és nagyon nagy művész...

turtle_neck63: Hi, a suliba minden nap az tart életben h Circle és Radius...

asd(:jsséhi: nagyon tetszik, amit írsz, ezek hülyék, akik írtak neked, rem...

Elszorult a torkom a sok kedvességtől, amit sehogy sem tudtam viszonozni, elsősorban azért, mert onceupona_girl konzekvensen semmire sem válaszolt. Amikor azon a téli estén több, mint egy évvel ezelőtt feltöltöttem az első öt fejezetet, még nem sejtettem, milyen lavina indul majd el. Már másnap megtalálták száztizenketten a bemutatkozást és az első fejezetet, néhányan persze lemorzsolódtak, ahogyan az lenni szokott, de kilencvenhatan így is kitartottak az ötödik fejezetig. Rengeteg hozzászólást kaptam, de egyikben sem írtak „fojtit" „folyti" helyett, és más gyanús hibát sem ejtettek. Úgy tűnt, nem vették a lapot és irónia nélkül tetszett nekik.

Nem akartam idő előtt leleplezni a történet csattanóját, ezért onceupona_girl inkább csendben maradt. Aztán megérkezett az első hosszabb, kifejtős komment, tele dicsérettel, és a hozzászóló megosztotta mindenkivel, hogy hiába próbált keresni valamit a Wattpadon, valahogy egyik sem tetszett neki igazán, de ez, igen, a Mindjárt hajnal, ez azonnal beszippantotta. Egészen addig csak nevettem a kommentelőkön és a csillagozó felhasználókon, de ekkor megsajnáltam őket, és hirtelen rossz érzéssel töltött el, hogy így becsapom őket. Onceupona_girl helyett wannabe_invisible-ként megírtam az első kritikámat a történetre, és úgy éreztem, most törlesztettem. 

hype. - Vajon hány szerelmet bír még el a Wattpad?Where stories live. Discover now