Blair Alla Polttavan Auringon, Ja Palmerin Mansikkamehuhallusinaatiot

21 4 11
                                    

*VAROITUS TÄMÄ ON THE THING LOST EPISODE TOSI PELOTTAVA CREEPYPASTA JOKA EI SOVI LAPSILLE! TÄSSÄ KIROILLAAN, HARRASTETAAN SAATANALLISTA TOIMINTAA JA PAISTETAAN WINDOWS. LUKIJAA ON VAROITETTU.*

Olipa kerran Antarktis (ja ihminen).
Antarktiksella paistoi aurinko. Blair oli sinä päivänä aivan loistavalla tuulella, ja oli järjestämässä grillibileitä alla polttavan auringon.
Hän oli juuri laittanut Zeta reticulista tulleen avaruusolion herkullisen koiven grilliin ja huomasi miten herkulliselta se tuoksui.

Tässä tarinassa ei ole vielä kiroiltu yhtään, joka on harvinaista joten nYT VITTU SAATANA PERKELE JUMALAUTA BLAIRIN PERSE.

Noniin.

Yhtäkkiä Blair kuuli saatanallista manausta nurkan takaa. Sieltä alkoi kuulua kovenevalla äänellä; mansikkamehuu, mansikkamehuu, mansikkamehuu, MANSIKKAMEHUU!!!
Blair meni pelästyneenä katsomaan että mitä vittua siellä kulman takana oikein tapahtuu.
Siellä oli Palmu (Palmer) joka oli tehnyt nuotion hyödyntäen kukkaruukkua ja näki Mansikkamehuhallusinaatioita, koska luuli olevansa lännen valkea riisimurotiikeri. Nyt hän yritti manata mansikkamehu demonia luokseen.

Kukkaruukussa roihusi mukavasti tuli, ja sitten Palmu pisti shamaani viitan päälleen.
"Nyt onkin sitten aika antaa mansikkamehu demonille uhrilahja." Palmu sanoi.
Sitten hän nosti lumessa nukkuvan Windowsin ja laittoi hänet kukkaruukkuun.
Windows heräsi ja alkoi kiljua.

Blair oli niin keskittynyt katsomaan tuota rituaalia, ettei huomannut että avaruusolento paisti oli syttynyt tuleen grillissä, ja oli kovaa vauhtia sulattamassa tietään jään läpi kohti maapallon ydintä.
Blair haki äkkiä sisältä Mika pohjosen levyn ja tiputti sen railoon jonka grilli oli aiheuttanut. Syntyi valtava valopatsas ja grilli lensi taivaaseen.

Samaan aikaan paskahalvauksen saanut Windows oli pakahtua kauhusta, koska Palmu oli onnistunut summonaamaan mansikkamehu demonin joka paljastui Jyväperseeksi jolla oli kaijutin jossa soi Pirkan jäätelökesä mainos.
Windows oli hyvin peloissaan.

Silloin Palmukin säpsähti takaisin todellisuuteen, ja huomasi mitä oli saanut aikaan, ja pötki pakoon.
Nyt kun Jyväperse oli saapunut maapallolle, mitään ei ollut tehtävissä.
Maapallo oli tuhoon tuomittu.
Mutta silloin MacReady juoksi paikalle Liekinheittimen kanssa ja poltti Jyväperseen.

Sitten Jyväperse ristiinnaulittiin.
Palmu sai syntinsä anteeksi, ja lupasi ettei enää ikinä yrittäisi manata demoneilta mansikkamehua ja kiljua, vaikka se onkin hyvin herkullista.

Samaan aikaan Blair oli murheenmurtama, sillä hän oli juuri menettänyt Mika pohjosen levynsä pelastaessaan maailmaa.
Mutta ei se haitta, ei se näky.

 Mutta ei se haitta, ei se näky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
"Hyviä" x reader oneshottejaWhere stories live. Discover now