Plan Mörka Skogen!

287 16 0
                                    

Jag sitter på mitt rum och kollar över planen en gång till! Jag tittar på kartan över området och dubbel checkar att jag kan ta den vägen jag tänker ta, perfekt ingen kommer vara där vid midnatt. Jag bara måste göra det här!
----------Flashback----------
Jag vet vad jag måste göra.. Och det kommer låta galet men jag måste göra det! Och det är själv!
Jag måste ta mig till den mörkaste delen av skogen för att hitta en fiende! Och inte vilken som helst, den värsta av de alla! Morten! Jag vet att han kommer vara där jag känner det på mig.. När Utter sa att Fredrik var Morten så kände jag någonting inom mig som sa på ett ungefär "gå till den mörkaste delen av skogen och möt mig där!" Och det värsta var att rösten lät gammal och risig. Tar jag med mig någon dit finns det en chans att fler än jag kanske inte återvänder, jag är ledsen Alex, men jag måste.
Planen:
Steg 1, gå upp vid midnatt och säga till Alex att jag måste gå på toa.
Steg 2, gå in till mitt rum ta väskan med saker jag kanske kommer behöva.
Steg 3, hoppa ut genom mitt fönster så tyst och snabbt som möjligt.
Steg 4, springa ut till delen av skogen som inte är bevakad under midnatts timmen.
Steg 5, ta mig till mörka skogen!
----------nu tid----------
Jag avskyr att lämna Alex men, det är bäst för oss båda om jag bara lämnar honom i säkerhet! Ibland känns det som om jag är en helt fruktansvärd person. Hur som helst, läggdags nu påbörjas planen Mörka Skogen!
Midnatt! Dags för mig att sätta min mäster plan i verket. Steg 1:
"Alex? Alex.... Alex!" Halv skrek jag och han vaknade.
"Vad?" Frågade han sömnigt.
"Jag måste på toa, kan du släppa taget?" Frågade jag. Han gjorde som jag sa och gick tillbaka till att sova, Gud ibland kan han vara en riktig sömntuta!
Steg 2:
Jag stack in till mitt rum och tog på mig en tjocktröja och tog sen väskan. I den har jag; rep, pistol, svärd, vatten, lite mat och mitt lyckoberlock. Jag öppnade fönstret och kollade ut för att se så att ingen var där. Nepp, inte en enda själ är ute så här dags.
Steg 3:
Jag hoppade ut genom fönstret och landade ljudlöst på marken. Det var nästan helt mörkt ute, men tack vare mitt mörkerseende så hittar jag lätt.
Steg 4:
Delen som inte är bevakad över huvudtaget egentligen ligger bakom gymmet, jag sprang dit utan att någon vaknade och upptäckte mig så nu kan jag känna mig säker. Mellan den mörka skogen och gymmet är det runt tre kilometer så det är inte så farligt, tills jag kommer till gränsen.
Steg 5:
Att hitta dit är inte den enklaste delen av planen, och speciellt inte den lättaste. Allting är igen vuxet, djuren är galna och allting verkar vara helt upp och ner! Den absolut svåraste biten är den sista kilometern. Allting går bra tills den biten kommer. Alla växter verkar ha ett eget liv! Det är jätte skumt!
Planen avklarad!
När jag kommer in i mörka skogen följer jag en stig in till vad som verkar vara mittpunkten i skogen. Jag ser ingen där, kan känslan ha förrått mig och gett mig fel destination, nej det är omöjligt eller? Medans jag står och tänker kommer det ut någon bakifrån som jag inte lägger märke till förens han pratar med mig.
"Lucem! Så kul att du kunde komma!" Sa Morten.. Jag visste att min känsla inte har svikit mig.
"Jag är här, vad var det du ville?!" Frågar jag irriterat och blänger på honom.
"Jag ville bara få en stund med dig, min kära" sa han lugnt och log mot mig. Jag är på helspänn och mina ögon är vid öppna, kallade han mig just för kära!?!!!?
"Jag vet inte vad det är du snackar om Morten!" Sa jag kallt han skrattade.
"Kom igen? Du måste väll ha listat ut det vid det här laget? Att du vet exakt var du ska vara för att möta mig, känslan du får för att egentligen inte vill besegra mig." Jag kollade chockat på honom.
"Hur visste du?" Frågade jag honom och var nu riktigt rädd, jag ville egentligen inte få ett svar men jag måste.
"För att jag är din far."

/////////////////////////////
Hej hej! Ville bara säga Gott Nytt År och hoppas att ert 2015 blir fantastiskt!
Vill också fråga en grej.
Tror ni Morten är hennes pappa eller sa han bara det för att försämra hennes självsäkerhet?
Det är för mig att veta och er att lista ut! Men skriv gärna vad ni tror och rösta gärna också!
Bye bye snowflakes!❄️❄️

Legenden om Skriften♡Where stories live. Discover now