MayDay Memory

294 14 19
                                    

Selam!!

Uzun zaman sonra yeni bölüm ama bu sefer dangerous fellowsdan değil de yine aynı şirketten çıkmış olan bir başka oyunu konuşmak istiyorum sizlerle.

Bu kitaba başlayalı çok uzun süre oldu ve bir sürü şey değişti hayatımda, aynı zamanda oyundaki yeni güncellemelerden vs haberdar değilim ve çoktan sildim. O yüzden sanırım artık devam etmeyeceğim.

Ama eğer isterseniz bu kitabı  otome oyunlarıyla ilgili genel bir kitap yapabilirim.

Her neyse şimdi daha bu gece bulduğum bu oyundan bahsetmek istiyorum.

LucyDream şirketine ait StoryTaco interaktif oyun şirketinden çıkma bir otome. Öncellikle belirtmeliyim ki LucyDream'e aşığım aşıkkk. Gerçekten harika projeler yapıyorlar.

MayDay Memory 2099da geçiyor. Teknoloji o kadar gelişmiş ki, hatıraları çalan anı hırsızları ve hatıralarında satıldığı anı marketleri var. insanlar ciddi anlamda hafızalarını kaybediyor.
Dell bizim MC'miz. Dell'i oynuyoruz.

Dell amnezi hastası ve Vigil adında bir dedektiflik bürosunda çalışıyor. İş arkadaşları (ve aynı zamanda potansiyel aşık olunacak kişiler) Hansol ve Syd.
Bir de patron ve şirketi kuran Jeff var. Ama sanırım Jeff'i aşk ilgisi olarak seçemiyoruz :( Ve birde tavşandan ilham alınmış aşırı tatlı bir robot var adı da  Mode

Yeni bir dava onları "hafızayı geri getiren hap" olayına götürüyor ve burada Ain'le karşılaşıyorlar. (Yeni bir aşk hikayesi daha) Ain çok ünlü bir oyuncu ama o da hatıralarını kaybediyor. Daha sonra Vigil, Ain'in hafızalarını Geri getirmekle görevlendiriliyor.

Oyun başladığı andan itibaren muazzam.
Arkaplan dizaynı renkli, detaylı ve oldukça fütüristik bu da sizi daha çok oyunun içine çekiyor. Karakterler oldukça etkileyici, çizim tarzlarına bayıldım gerçekten düşürücüler shshah
Ve her karakter kendi duruşuna sahip.
Her bir karakterin kişiliği benzersiz ve bu hikayenin güçlü ve zekice planlanmış yazımından güneş gibi parlıyor resmen.

Vigil'in üyeleri birbirlerini yıllardır tanıyorlar ve kendi ailelerini kurmuşlar bu o kadar tatlı ki eridim.

Hikaye çok yaratıcı ve gerçekten bayıldım. Tekrar tekrar diyorum ama gerçekten kurgusuyla, karakterleriyle, çizimleriyle, olay örgüsüyle her şeyiyle mükemmel. Zaten Lucydream kendini aştı ve dediğim gibi oldukça başarılılar.

Evet bu kadar çok övdüm gerçekten övgüyü hak ediyor am tabii ki de kötü yanları göz ardı edilemeyecek kadar fazla.

Öncellikle oyunun oynanışı oldukça kolay

Belli bir seviyede enerjiniz oluyor, ne zaman cevap için bir seçenek seçmeniz gerekirse enerjiniz gidiyor. Ve bu enerji ayrıca bölüme başlanırken de kullanıyor

Başlarda o kadar sıkıntı değildi
Bölüme başlamak için 10 enerji gidiyordu, seçeneklerde 1 enerji götürüyordu sadece ama sonra bölüm başlangıcında giden enerji 15 oldu ve gittikçe arttı. Ayrıca seçeneklerde 1 enerji yerine 2, sonra 5 ve hatta artık 10 enerji götürür oldu.

Ve bu enerjiler seçeneğin önemine göre artıp azalmıyor, fix olarak her seçenek aynı sayıda enerji götürüyor ve oyunu oynaması ekstra zorlaşıyor.

Yine de tamama dedim ama yine hayal kırıklığına uğradım çünkü 1 saatte sadece 1 enerji yenileniyor ve bu çok uzun bir süre

Elmaslar var, elmaslarla enerji satın alabiliyorsun ama elmas kazanması da zor ben şuana kadar sadece reklam izleyerek kazandım.

Enerjini toplamak cidden zor oluyor ve çok çabuk bitiyor. Satın almanız gerekiyor tüm hikayeyi tamamen bitirmeniz için

Daha çok pay to play
Yani oynamak için öde felsefesini belirlemişler.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 13, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Dangerous Fellows Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin