sony 8

664 53 160
                                    

Herzamanki günlerden farksız dı bu gün . hemen kahvaltıyi yaptın ve slenderman her zamanki gibi görevleri dağıtıyordu. Slendermanin uzattigi gorevi alıp göz gezdirdin . Kocaman bi OHA! ydi yani o kadar zorduki

"Buba niye yani niye ben niye yani niye ya-"sözünü biri kesmisti bu ses tanıdıkti bu jeff ti!

"Kes sesini artık katnem kız! Kulaklarım öldü o iğrenç sesinden " deyerek göz deviren jeff e gözünü kısarak baktin sonra ellerini baglayip .

"Oohh iyi olmuş at kafali amip  " dedin. Jeffde yapmacık bi kizmayla ve üzülmeyle  " slenderman!!! S/A baga atkafali amip dedig!!! Bişiy de!" Bikmis bi şekilde Slenderman elini yüzüne çarptı "sabır yarabbi"  ( imana getirdik adamcagizi :D)  

ikinizde güldünuz  slendermani sinir etmek en sevdiğiniz şeydi tabi cezası da vardı ama buna deyiyordu. sevgilinin uyandığını gördün  ( rastgele bi cp iste  .d  yada en sevdigin   ) ona koşarak sarıldın ilk afalladi sonra oda sana sarıldı. Sarılmayı bırakıp  sevgilinin saçını okşadin " hayatım kahvaltıyi kaçırdın "  dedin .  Gerilerek esnedi "görev ne olsun başka yorucuydu"  derken yanagından öptün ve gülümsedin. " kahvaltı et sonra görevini yaparsin bende benim kini yaparım sonra baş başa bişiler yapariz ne dersin? " dedin çocusu bi sekilde el şaplattin. "Üzgünüm hayatım bugün yine boş olamayacağım " yüzün düştü. Bunu fark etmiş olcakki sevgilin eliyle yanagina  götürdü ."üzülme lütfen sevgilim " deyip dudagindan öptü .

Napabilirdin ki onu çok özlemiştin onla geciremedigin her saat , her dakika hatta her saniye  işkenceydi senin için , dudaklariniz ayrıldığında  ona gülümsedin sonra oda kendi görevini almaya gitti sende görevine başlasan iyi olurdu . hava bulutluydu ve soğuktu yağmur yagabilirdi yani o yüzden  hemen üstüne siyah renkli mont unu giydin ve görevini yapmaya dışarı çıktın

*****

Görev çok yorucu ve zorluydu neyseki sadece birkaç yarayla görevi bitirmiştin.  tam klubeye doğru gidiyordun ki gördüğün manzara karşısında şok olmuştun hayat durmuştu sanki, kalbine bi ok firlatmislardi , kalbini alip param parca etmişlerdi sanki,  sevgilin ile en sevmediğin gıcık olduğun cp öpüsuyorlardi  sevgilin buna karşı koymuyordu bile göz yaşlarına hakim olamayip akitmistin . Neden ? Diye soru sormak istedin. belkide onu zorla öpmüştür ihtimalini düşünüyordun ama bu gördüklerin buna 'Hayır o zorla öpülmedi' diyordu  inanmak istemiyordun bunun bi rüya olmasını istiyordun derken konusulanlari duydun  " seni seviyorum sevgilim  " ... " bende  seni seviyorum sevgilim "  yıkılmıştın kalbin acıyordu, yanıyordu herşey bitmişti o kelime bitirmişti  seni , hayatın anlamı yoktu artık . onlara dönüp  'neden?'  Demek istedin bagirip çağırmak istedin ama yapamadın hemen koşarak oradan uzaklaştın  ve hemen ilerideki derenin oraya geldin ve ağlamaya devam ettin  yağmur başlamıştı her yağmur damlası görevde aldığın yaralarina deydiginde sızliyordu yaniyordu ama umrunda deildi şu dünyada aldatilmaktan kötü bişiy yoktu   hickirarak ağlamaya basladin goz yaşların hiç olmadığı kadar akiyordu  . Yağmur şiddetlenmeye başladı yaralarin artik acimiyordu bu aldatilma hissinin getirdiği şeyle  yaninda hiç ti o yüzden yaralarin acimiyordu    sonra biri elini omzuna attı . sen  ona bakmadın kim olduğu umrunda deildi  sonra yanına oturdu  meraktan o kişi  kim olduğuna bakmak icin  gözlerini ona cevirmistin  bu ej di !  

"Merhaba"

Cevap vermedin ..

"Neden ağlıyorsun ve hasta olucaksin biliyorsun deilmi? "  omuz silktin . Senle konuşmaya çalışıyordu " acını anliyorum.." dedi . Ona baktin anmayan gözlerle sonra onun bundan nasıl haberi oldugunu düşündün   yani onun bundan nasil haberi  olabilirdiki bizimi izliyordu? Benimi izliyordu?  Ayaga kalktı  ve sana kalkman icin elini uzattı." Kalk hadi "  önüme gelen ıslak saclarimi çektim ve elini tuttup kalktım . Elini tuttu ve bi mağaraya  götürdü klubeden uzaktıniz .  titremeye baslamistin   ej titredigini fark etmiş olacakki  hemen bi ateş yaktı sende ustundekinleri çıkardın ( ceketi flan yani )  " onu çok sevmiştim. .ama o beni aldattı" dedin  ej üzülmemen için sarıldı
( yeter lagn fazla duygusal kesiyom burda  djdhdhjdjdjdjdj devami icin  81 yildiz gelsin TwT  flan nys )

" biliyormusun bi kız var çok güzel bi kiz ona deliler gibi aşığım  ama onun bi sevgilisi var bu benim canimi yakıyor sonra bi gün o kizi sevgilisi aldatiyor bende bi fırsat olabilir belki beni sever onu unutmustur artik kalbinde ben yer alırım ümidiyle  onun yanina gitmiş gittiğinde  karsisinda gordukleriyle  şok olmuş o kiz o kadar perocan olmuş ki gözleri sismis aglamaktan yagmurdanda islanmis   ama klubeden uzaklarmış oda bi magaraya götürmüş kızı usumesin diye ateş yakmış ona sonra başlamış anlattiklarimi anlatmaya" ( uzun uzun yazamicem yoruldum sorry) sen tabiki şok !  Devam etti ej "seni seviyorum hemde deliler gibi  benimle olurmusun benim kiz arkadaşım olmusun?? "

Sen olsan ni yaparfin jojuhum

Dedim lan hıyar  ne biçim yazarsin sen diye bende bolum atmaya karar verdim ama pek güzel olmadi sanki

Creepypasta tepki ve sen olsan ne yapardın ( Kapandı Çık Git ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin