Romantická prechádzka

56 8 2
                                    

Ráno som sa zobudila že mi pod vankúšom vybroval mobil. To je tak moc namáhavé posadiť sa a zistiť kto mi píše. Hmm nová správa na Instagrame. Rozklikla som si Instagram a zistím že mi napísal Domi. Okamžite som ožila a ťukla na správu. "Vaness čekám tě před dveřmi❤️" Takto znela jeho správa. Viac mi nebolo treba. Otvorila som kufor a vybrala modrý crop top bez ramienok. K tomu biele rifle a mohla som vyraziť. Ešte pred tým som sa však pozrela do zrkadla a aspoň jemne zakorektorovala svoje veľké krátery na tvári. Keď som otvorila dvere stál tam rozospatý Domčo. „Už jsem si myslel že ani nepříjdeš," povedal a pousmial sa. „Za tebou aj na koniec sveta," odpovedala som mu a objala ho. Keďže dievčatá ešte spali a nechcela som ich budiť tak som ani nezamkla len jemne privrela dvere. „Holky ješte nejsou vzhůru?" Spýtal sa ma Domi. „Ešte nie veď je len," pozrela som sa na hodinky: „Šesť ráno?" Teraz som sa prekvapene zadívala na Domiho. „Čo chceme robiť v 6 ráno?" „Přemýšlel jsem že by sme možná mohli zajít do kavárny, tá je otevřená už od 5:00," odpovedal mi na to. Pravdaže sme znovu išli do kaviarne. Usadili sme sa pili kávu a bolo nám príjemne. Zrazu však začali hrať Someone you loved a ja som sa neudržala a začala si pospevovať. „Nádherně spíváš!" Pozrel na mňa prekvapený Domi. Až toto ma uzemnilo. Ani som si neuvedomila že spievam nahlas. „Vďaka,"povedala som hamblivo. Potom sme sa ešte išli na 2 hodiny poprechádzať do parku. Išli sme okolo vysokého dubu keď mi zrazu zazvonil telefón. Ale nie to je Tess.
(V=Vanessa T=Tess)
V:Ehm ahoj Tess deje sa niečo?
T: Jasné že ano kde si? Všetci sa o teba a Dominika bojíme!
V: Tess ukľudni sa sme v parku o niekoľko minút sme späť v hoteli.
T: To dúfam
S týmito slovami mi zavesila. Obrátila som sa na Domču a ten z toho telefonátu pochopil o čo ide. „Pojď honem jdeme spátky!"
************V Hoteli*************
„Kde ste boli všetci sme sa báli!" Takto na nás vyletela Rony. „Přesně tak ste kompletní nic ste nám neřekli!" Pustil sa do nás aj Vitalij. „To nic to nic! Půjdem se všichni najíst a pak si o tom promluvíme." Odpovedal Domčo.
*************V Jedálni************
„Lásko co pak si dáš?" Prihovoril sa k Sophie Honza. „Hmm dala by som si palacinky!" Skríkla Sophie a už sa hrnuli k obrovskej mise plnej palaciniek. Keďže sme všetci dostali chuť na palacinky bežali sme za nimi. Aj ja som chcela ale zastavil ma Radek. „Vanes potřebuji si s tebou promluvit," začal a ja som upriamila pozornosť na neho. „Pojď se mnou hore do izby zapomněl jsem si čip na jídlo." Prikývla som že idem a poslušne cupitala za ním do izby......


Okej tak toto je koniec dnešnej kapitoly💕 Chcem sa moc poďakovať za aktivitu. Bolo by to ešte lepšie keby mi za príbeh zahlasujete💕 ĎAKUJEM💞Ps: máte sa na čo tešiť😏😂❤️

Milostný YouTuberingWhere stories live. Discover now