1.

91 6 6
                                    

 A nap már be-be sütött az ablakon egyenesen Adam meztelen hasára, amelyet a takaró, már nem takar el úgy, ahogy arra szükség lenne. A fiú még álmodik. Édes álmot, melyben barátnőjével hancúrozik. Mint egy átlagos kamasz ő neki is élénk fantáziája van melyben eddig még nem látott technikákat is megtekinthetünk. A lány nevét bár nem tudta, rendkívül élvezte, ahogy csókolgatja nyakától egészen lefele a bizonyos "szerszámig".
A fiú egy erős markolással jutalmazta a leány akcióját. Az együttlét nem is tarthatott sokáig, az ébresztő óra megszólal: 

Jó reggelt Amerika! Itt Jason a szokásos hírekkel és legújabb slágerekkel. Az idő kellemes huszonöt fok körüli, de azért nem árt egy második ruhadarab is a felsőtestre. Az magasabb területeken kisebb csapadék is előfordulhat, de nem kell sokra számítani. Most pedig jöhetnek a hírek, amit Lexi kolléga mesél nekünk el. Tied a szó!

Köszönöm Jason, és rögtön szeretnék itt minden hallgatót figyelmeztetni, legyenek óvatosak. Westview iskola körzetében kettős gyilkosság történt...

Adam sietve a rádió mellé ül, és felhangosítja.

A gyilkosságnak összesen két áldozata van, akik kettő fiatal fiú. Hozzátartozóik megőriznék anonimitásukat az áldozatoknak. A térfigyelő kamerák egy hosszú barna hajú feltehetően fiatal lányt láttak a gyilkosság utáni időpontban kisétálni a házból. Őt körözi most a rendőrség. A nyomra vezető személy kettő ezer dollár jutalomban részesül. Ha bármi furcsát lát, tud valamit a gyilkosról, az illető bármelyik rendőr kapitányságon, illetve az alábbi telefonszámon közölheti azt...

  – Adam, reggeli! – szólalt meg a távolból az édesanyja, Erica.
– Azonnal megyek!

 A reggelinél semmi érdemleges nem történt. Adam erősen gondolkodott azon, elmondja-e, de ő szerinte nem jelent rájuk veszélyt, különben is... Erica biztos másik iskolába járatná, és még az első napot se tapasztalná meg itt, holott végre letelepedtek.– Apád bent maradt, el van havazva a papírmunkával. Este jövök haza, addig a hűtőbe van neked annyi kaja, hogy ne halj éhen – jegyezte meg gúnyosan Erica, majd a kulcsokért nyúlt.– És érezd jól magad! – mondat után egy puszit adott a fiú homlokára, és egy "Szeretlek kicsim!" után viharzott ki az ajtón. A kocsi elindult, Adam pedig készülődött az iskolába. Adam a buszra sietve mondott imát, hogy fogadják be, és ne azzal teljen az első napja, hogy a toilette-be nyomják a fejét, a focicsapat "sztárjai". Buszra felérve megnyugodott. Azt gondolta, ez nem is olyan rossz! Kedves ismerősei nem voltak, így egyedül ült leghátul. Az akkor feltételezett ribancok, akik mindig hátul ülnek és TikTok videókkal árasszák el a világhálót azonnal bele is kötöttek.

– Mi az a telefon? Nem telik márkára? – törtek ki hangos nevetésben a lányok. 
– Mi a neved te leány? – jött neki hirtelen felindulásból a kérdés.
– Stacie. Nem mintha közöd lenne hozzá!
Adam nem tudta hirtelen mit reagáljon, így inkább vissza fordult, és a hátralévő utat csendben töltötte.

Bájos KegyetlenségWhere stories live. Discover now