70.

222 15 0
                                    

Chtěla bych se omluvit, že tak dlouho nevydávám, nemám pro to žádný logický důvod, nazvala bych to pouze leností. Ale za těch pár měsíců, co jste o mě neslyšeli se událo pár novinek. Momentálně jsem na výměném pobytu ve Španělsku. Proč Vám to říkám? Protože se to týká mé další historky.
Rodiče mého hostujicího táty jsou dva gayové, což mi dělá logicky velkou radost. I proto pro mě nebylo složité jim říct, že mám ráda holky. Zrovna včera večer jsme o tom s mým "tátou" mluvily v kuchyni, on zrovna připravoval masové kuličky k večeři. Otočil se na mě a ptá se:
"Dáš si koule?"
A než jsem stihla cokoli říct, tak mi se smíchem povídá
"Ty vlastně koule nemáš ráda."
Mě, jako totálně debilnímu člověku to došlo až asi po 5 vteřinách, ale chtěla jsem se o to podělit, protože mi to přijde jako geniální vtip.

Ještě mám vlastně jednu výmluvu pro to, proč jsem nevydávala; píšu novou knihu! Tímhle si dělám i tak trochu reklamu, kniha ještě nevyšla a asi nevyjde v nejbližší době, ale má LGBT tématiku a odehrává se ve fantasy světě. Už mám navrhlý příběh a postavy, začala jsem psát prvních pár kapitol, ale pořád je upravuji. Vím, že tahle kniha není žádné mistrovske dílo, má sloužit pouze pro pobavení, ale na druhé knize si dávám opravdu záležet a byla bych ráda kdyby jste se na ni později koukli.

To by bylo pro tuto kapitolu vše, omlouvám se za tolik keců okolo jednoho blbého vtipu a mějte se všichni krásně (hádám, že zas budu pryč na pár týdnů).

Lesbian Problems/ Problémy LesbičekWhere stories live. Discover now