Cilveloy 💃

4.8K 80 15
                                    

Nazlı güneşin ılık ılık gözlerine vurmasıyla kasıklarından hafif bir sızıyla gözlerini açmıştı. Kafasını kaldırıp baktığında kocasının sıcak nefesini yüzünden hisseti. Kocasının çıplak göğsüne  kafasını koymuştu. Tüm gece boyunca uyumayan Ali şimdi mışıl mışıl uyuyordu.

Yaramaz kocası onu gece iki kere daha uyandırmıştı. Kasıklarındaki ince sızı bu yüzdendi.  Üstelik Alinin dokunuşları gittikçe yumuşacağı yerde daha da sertleşiyordu. Yani kocası onu gece boyunca bayağı bir yormuştu. Tenleri birbirine temas ettiği için ikisininde terlediğini fark etti.

Hafif kırpandığı anda Ali hemen gözleri açmıştı. "Nazlı uyandın mı güzelim? Nasılsın? Ağrın falan yok değil mi?" diyerek arka arkaya karısına bir sürü soru sormuştu. Nazlı "Merak etme uyandım  kocacığım iyiyim" diyerek tam yanağına bir öpücük konduracaktı ki Ali çevik bir şekilde kafasını çevirdi Ali bu şekilde Nazlının dudaklarını öpmesine sağlamıştı.

Ve hızlı bir şekilde karısının üstüne çıktı Nazlı "Aliii" diyerek tepki gösterdiğinde. Ali de "Ne yaa yoksa şimdi mi utanmak geldi aklına gece senin olmak istiyorum Ali, dayanamıyorum Ali derken utanmıyordun ama" dedi. Nazlı utancından kıpkırmızı olmuştu. Ali şimdi niye böyle söyleyip utandırıyor ki. "Pisliksin Ali" deyip itmeye çalıştı.

Ama tabi ki yine başarısız olmuştu. Ali karısının üstündeyken "Bundan sonra yanaktan öpmeyi yasaklıyorum. Hep dudaklarımdan öpeceksin" diye devam etti. Nazlı "Allah Allah başka arzunuz var mı Ali bey?" diye kıkırdayarak sordu.

Ali "Dur bi düşüneyim ha bir de elbise giymek yasak" Nazlı anlamamıştı "Nasıl yani?" diye sordu. Kocası çapkın gülüyla "Odamızda başbaşa olduğumuz zaman hep gecelik giyeceksin elbise istemiyorum" dedi. Nazlı gittikçe daha fazla utanmaya başlamış. Tüm vücudu yine alev alev yanmaya başlamıştı.

Ali bu hallerine kıs kıs gülüyordu hepi topu 2 saat önce birlikte olmuşlardı ama Ali galiba yine kendime hakim olmayacağım diye düşündü. Tam Nazlının boynuna gömülecek ki gözleri bir şeye takıldı.

Karısının boynundan göğüslerine doğru inen hafif izli morluklar vardı"Nazlı" diye hafif yüksek tonla karısına seslendi. Nazlı da "Noluyor Ali?" diye karşılık verdi. Ali şaşkın bir şekilde "Bunları ben mi yaptım?" diye sordu. Ali o kadar tatlıydı ki Nazlı suratını avuçlarının içine alıp ısırarak sevmek istiyordu.

Gülmemek için kendini zor  tutarak."Yok kocacığım kensiliğinden olmuştur bunlar. Sen hiçbir şey yapmamışsındır kesin" deyip kıkırdadı. Ali "Nazlı gülme ciddiyim ben. Bunlar olurken senin canın yanmadı mı? Niye uyarmadın beni. Biraz daha nazik davranırdım" dedi. Nazlı Alinin gözlerine bakarak "Sen mi nazik olacaksın?" diye sordu. Ali şaşkınla karısına bakıyordu. "Allah Allah niye olmayacakmışım" dedi. Nazlı kocasının bu tatlı hallerine daha fazla dayanamayıp dudaklarına yapıştı.

Ali karısın bu davetkâr öpücüğüne kayıtsız kalamadı. Ve Nazlının dudaklarını emercesine öpmeye başladı. Nefes almak için ayrıldıklarında Ali "Nasıl nazik olmamı bekliyorsun ki sen resmen günaha davetsin" diyerek dudaklarını tekrar karısının dudaklarına hapsetti.


Bölüm son❤
Arkadaşlar hikâye için çok emek harcıyorum. Onun için rica etsem hikâyeme oylayıp sonra da takip eder misiniz? 🙏

AlNaz Hayali Sahneler 🔥❤Where stories live. Discover now