Drahá Camri,

Pamätáš na ten osudný deň? Bola si doma pri svojej rodine. Nemohla som sa ti dovolať. Bála som sa, že sa niečo pokazilo. V ten večer mi volal tvoj otec. Odvtedy prešiel presne rok. Povedal, že mu je to ľúto a ja som hneď vedela koľká bije, presne takto oznámili Nateovi, že je jeho rodina mŕtva....A presne takto oznámil tvoj otec mne, že si odišla. Svoj život si si vzala ty sama. Mala si nás. Ja som ťa milovala. No aj tak si odišla! Nechala si len list. List ku ktorému bol pripnutý červený balónik. Na papieri bolo napísané, že ma miluješ a sľubuješ, že raz budeme znovu spolu, no vraj nedokážeš žiť s vedomím, že ťa tvoji rodičia nenávidia, pretože si sa zamilovala do dievčaťa. Keď mi to tvoj otec rozprával plakala som a cele nebo plakalo so mnou. Aj on plakal...neznášal sa za to ako sa choval. Odpustila som mu, myslím, že by si si to tak želala. Ale rozumiem ti. Ani ja nedokážem žiť. Mám milujúcich priateľov, no chyba mi láska...nie tá rodičovská. Chýbaš mi TY. Ale dnes idem za tebou a sľubujem, že budeme znovu spolu....

Už NAVŽDY tvoja AMY♡


Bolo to presne 26.3 2019 čo skoro ráno našli telo Amy Sumeovej. Ležala pod stromom.  V ruke držala papier zvlnený od sĺz ktoré naň zrejme v osudný deň dopadali.  K papieru bol priviazaný červený héliový balón v tvare srdca.
List bol adresovaný jej priateľke ktorá 25.3 2018 spáchala samovraždu. Obe budú navždy v našich srdciach.

-Pre NEW YORK CITY napísal Ethan Black.

Nikto, okrem nám už známej štvorice nerozumel. No oni rozumeli. Všetky tie listy ktoré písala priväzovala k balónu a púšťala k nebu...všetci vedeli, že do neba nikdy skutočne neprišli, no nádej umiera posledná. V jej prípade umrela spolu s ňou v momente, keď vzala ostrý železný predmet a spravila líniu na svojom zápästí. Ľudia jej činom nerozumeli, no chlapci, jej rodina, áno. Nathan si na vlastnej koži vyskúšal aké zlé je žiť bez lásky. Ta rodičovská už navždy odišla, no láska od jeho priateľa tu je a ostane navždy. Za čias ich prvých nezhôd  Nate bombardoval Asha-jeho partnera- množstvom zúfalých správ. Niečo podobné sa odohrávalo aj v prípade Amy. V nebi však telefóny neboli, a tak púšťala červené balóniky v tvare srdca. Verila, že sa k jej láske -Camri Carensnovej- dostanú. Smútok bol však silný a túžba byť znovu s ňou ju prinútila ísť za ňou. Za jej milovanou.

KONIEC

Neverím, že tento výplod mojej hlavy, ktorý je totalne na 💩 sa dostal na koniec ale stálo sa😂
Hrozne moc ďakujem všetkým za podporu...každý ☆ a komentár mi zlepšovali náladu a na tvár prinášali obrovský úsmev. Ďakujem.

A Ko_do_ku_shi...ja len že...ďakujem. Za všetko. Za to, že si ma donútil  začat písať (aj keď....pri mojom "talente" si ma k tomu radšej nemal donútiť lebo ľutujem všetkých čo to musia čítať)...aj za to, že už rok znášaš moje krásne vylievanie srdiečka, ktoré aj mne samej lezie na nervy😅

..predpokladám, že ma za toto tu zabiješ takže...
aj ja ťa ľúbim*najnevinnješia tvarička akú dokážem vystrúhať*

Pá pá!(to znie tak divne😂)

Pamätáš si NÁS?Where stories live. Discover now