12. fejezet - Hannah

2.8K 107 15
                                    

Mit csinálok? Reggel még utáltam Harry Boy-bandet minden megvetésemnek és most vele nevetek. Nem rajta, vele. Bevertem a fejem anélkül, hogy észrevettem volna? Vagy csak Harry nem olyan borzasztó, ha hagyod beszélni. Nos, ha adsz neki esélyt. Azt hiszem túl durva voltam vele, de nem tehetek róla. Betolakodott az életembe, kopogtatva az ajtómon, mintha ledönthetné és megijedtem. Nem szeretem, ha az emberek közelednek és ő hirtelen volt az arcomban. Nem láttam, hogy jön; csak felbukkant és nagy hatást tett rám. Természetes, hogy így reagáltam, mert csak védtem magam. De most már tiszteletben tartja a határaimat és a személyes teremet, hagy levegőhöz jutni, ezért tudok vele beszélni és esélyt adni neki.

És ő kedves és nagyon megnyerő. Vicces is. Azon kaptam magam, hogy vele viccelődök, nevetek és mosolygok őszintén, mint Savannáhval szoktam és esküszöm, hogy most nem játszom meg magam, nem kell erőfeszítést tennem, hogy mosolyogjak, mintha jól szórakoznék. És úgy tűnik ő is jól érzi magát, nem szenteltünk figyelmet az előttünk lévő capuccinónak.

Mesélt nekem a bandáról, hogy kezdtek és hogy dolgoznak az új albumon. Mesélt nekem a zenéről, amit játszanak és a jövővel kapcsolatos álmairól. Nagyokat álmodik. ambiciózus és nagyon különböző gondolatai vannak, mint nekem de ezt nem mondtam neki. Meg akarok érinteni pár életet, de látni akarom az arcát azoknak, akiket megérintek a zenémmel. Fogni akarom a kezüket és a szemükbe nézni, hogy lássam milyen változásokat okozhat a zeném.

Mindig azt mondtam anyának, hogy megakarom osztani a tehetségem másokkal, de látni akarom, hogy ez mit tesz velük. Igen, szeretem a  színpadot és a tömeget a színpad előtt egy előadáskor, de ez nem hasonlítható össze a fénnyel egy lány szemében, akit megtanult játszani a húrokon, mert én megtanítottam. Erre van nekem szükségem. Nem érdekel a hírnév, nem érdekel a pénz, nem érdekel, hogy hány emberhez jutok el a zenémmel; az érdekel hogy mit tudok elérni a zenémmel. Megígértem anyának, hogy megosztom a tehetségem, de máshogy, még ha csak egy kis helyen is, de megmutatom. És tudom, hogy mindig büszke volt rám amiért, így gondolkodtam, ezért ennyire fontos nekem az ígéretem.

De ezeket nem mondom el Harrynek, ha megkérdezi, hogy ha énekelek híressé akarok-e válni.

"Ez nem az én dolgom." Válaszoltam kitérően. "Csak tanár akarok lenni." Tettem hozzá, mert tudtam, hogy tovább fog kérdezősködni. "Szóval, a harmadik albumotokon dolgoztok, de ez nincs túl hamar?" Kérdezte, hogy témát váltsak.

Pár másodpercig nézett rám és láttam, hogy többet akar tudni a választásom okáról, de túllépett és válaszolt a kérdésemre. "Nekünk nincs szünet vagy megállás. Mindig dolgozunk valamin, hogy újat adjunk a rajongóknak. Nagyon támogatóak, de nagyon igényesek is. Szeretjük őket, örömet akarunk okozni nekik."

"És ez a köszönet feléjük, hogy azt csinálhatok amit akarsz." tettem hozzá és ő édesen mosolygott, gödröcskéi megmutatkoztak.

"Igen. Elképesztőek. Jövő héten Amerikába utazunk pár napra, hogy pár promóciót tartsunk az utolsó kislemezünk és az következő albumunkról." Magyarázta és én bólintottam."Szóval nem kell velem számolnod a következő két hétben." tette hozzá játékosan és én megtöröltem homlokomat. "Nem ez a reakciót vártam. Az kellett volna mondanod, hogy 'ne,Harry, ne mondd ezt. Valójában remek, hogy körülöttem vagy, azt hiszem hiányozni fogsz'. Látod?"

Nem tudtam mit tenni, hangosan nevettem ezúttal, mert próbált engem eljátszani és a hangja magas és vidám volt. Valami okból fogva, elképzelt egy nagy kalappal amit a lányok hordanak nyáron és napszemüveggel és úgy nézett mint egy rajongó és nem tudtam abba hagyni a nevetést. Benne lehetne Savannah egyik videójában, mint amikor Lizzie Bennett az anyját játszotta a videójában!

Music Sheet (Harry Styles) - magyarWhere stories live. Discover now