Capitolul 9 - "Cina" - Partea I

3.1K 155 10
                                    


Capitolul 9 - "Cina"


In urma cu 2 ani - Londra


*Perspectiva lui Jade*


Il anuntasem pe domnul "Misterios" printr-un sms ca il voi insoti la cina impreuna cu prietenul meu,Ian.Nu am primit nici un raspuns,ceea ce imi dadea de inteles ca nu este nici o problema ca ne va insoti si Ian.Eram oarecum speriata.Primul lucru ar fi ca nu il cunosc de loc pe acel tip iar al doilea..

Ma opresc din gandit cand vad ca pe usa intra un Ian la costum.Privesc timp de doua secunde inspre usa iar apoi ma intorc la treburile mele.Chiar inainte de a intra el trebuia sa ma dau cu parfum.Dar renunt.Voi astepta pana va pleca.Dar am impresia ca va dura ceva.

Se apropie de mine incet.Purtand vesinca lui fata de catelus plouat.Incepeam sa simt un gust amar in gura. A daaa!Era scarba mea pentru el.Dupa ce ma loveste si vorbeste cu mine ca si cum i-as fi omorat familia acum vine sa se milogeasca.Il privesc cu coltul ochiului cum se aseaza pe pat iar apoi imi vorbeste:

-Jade!Te rog!Iarta-ma!

Ezitam sa ii raspund.Pur si simplu nu puteam sa sterg asa de usor cu buretele.Parca a luat-o razna.Nu il inteleg.Dupa ce ma agreseaza isi cere scuze.De ce?Crede ca il voi ierta?

-Te rog, Jade! Nu am vrut.Nu stiu ce am patit.Te rog!

Respir greu si intrerupt. Nu stim ce sa fac.Poate nu a vrut ,a avut un moment de nebunie.Dar totusi e o persoana constienta.Il vad apropiindu-se de mine apoi insfacandu-ma de mijloc ridincandu-ma de pe scaun si intorcandu-ma spre el.Ma priveste in ochi si imi spune din nou:

-Te rog,Jade!

De data aceasta puteam sa vad ca regreta.Lacrimile i se adunau in colturile ochiilor gata sa ii spele obrazul.Eram slaba in fata lui,mereu. Dar acum el era cel slab.Ii arunc o ultima privire si il imbratisez strans.Ii simt bataiile inimi rapide si il aud cum suspina.Apoi se opreste.

-Asta e un da?

-Este un poate.Nu sunt sigura inca daca meriti un da.

Dar dupa cate vad si raspunsul asta la multumit.De ce? Dupa ce i-am spus cuvintele a inceput sa se invarta cu mine prin camera si sa zambeasca ca si un copil.Dar distractia a fost intrerupta de sunetul produs de telefonul meu, care ma anunta ca am primit un mesaj.Ma departez de Ian pentru a putea citi mesajul.Era de la el.Domul "Misterios".

"Cand ajungeti la Omnino,te rog, sa imi trimit un mesaj"

Raspuns:"Okay"

Il vad din nou pe Ian cum ma priveste suspicios.Eram sigura ca banuia ,asa ca hotarasc sa nu il mai intreb ce are.

-Era un mesaj de la EL. A spus sa il anunt cand ajungem la Omnino.

-Okay.Te astept jos.


*Dupa 30 de minute.*


Eram inca in masina. Mai aveam de mers inca cinci minute pana sa ajungem la Omnino.Il vad deja pe Ian incordanud-se tot mai puternic pe cum ne apropiam.Fara sa imi dau seama masina operste in fata restaurantului. Dupa aspectul exterior parea un restaurant de lux.Dar inainte sa coboram trebuie sa ii fac instructia cu Ian.

-Te rog frumos,sa nu faci vreo scena de gelozie!Daca faci asta nu te voi ierta.

- Bine. Era un bine atat de sec incat trebuia sa ma faca sa fiu sigura.

-Promiti?

Dupa doua minute de tacere apare si raspunsul.

-Promit!

Inainte de a parca masina hotarasc ca e timpul pentru mesaj.

Mesaj catre El:"Am ajuns"

Dupa ce coboram suntem intampinati de un barbat destul de dragut.Era roscat si destul de bine facut.Avea un costum mulat negru si se pare ca il cunoaste pe Ian. Poftim? De unde il stie?

-Jade, draga, acesta e Ray. Mana lui arata inspre barbatul roscovan.

-Buna ziua, domnisoara Jade! Imi pare bine de cunostinta!

Nu am spus nimic doar am afirmat din cap si am zambit.Ray ne conducea inspre receptie cand am hotarat ca trebuie sa stiu ceva. Asa ca am incetinit putin pasul si am rasmas in spate incat Ray sa nu ne poat auzi.

-De unde il cunosti pe acest Ray?

-El e un vechi prieten de aici.Il stiu de cand...

Dar nu a ajuns sa imi raspunda caci vocea lui Ray l-a intrerupt.

-Haideti!Lui K nu ii place sa astepte.

Si aici am facut Boom.K?De ce ii spune asa?Nu are si el un nume?Doamne deja ma panichez.Cine stie ce vrea sa imi fac tipul asta.Adica de ce m-a chemta la cina?

Capul deja imi vajaia de intrebari.Asa ca nu am realizat ca ma aflu in fata celui mai frumos barbat.

-Domnisoara Jade..

Si atunci am realizat.Era el. Tipul din magazin.Dar acum era diferit.Era mult mai aranjat.Era splendid.Parul lui negru era dat pe spate aranjat in asa fel incat nici un fir nu statea stramb.Ochii lui de un negru abisal iti invadau sufeltul.Tot chipul lui parca era modelat perfect. Fiecare trasatura era impecabila.Era imbracat la costum dar puteai obseva cu usurinta toate orele de sala.Arata ca un Zeu.Era prea perfect.Dar ceva imi dadea impresia ca il cunosc.Insa eram prea absorbita.

Ma trezesc la realitate cand simt buzele lui calde pe mana mea.Doamne, omul asta imi saruta mana iar eu stau si ma uit la el ca o tembela.M-am trezit.Dupa ce imi elibereaza mana de sub sarutul sau realizez ca barbatul de la bratul meu fierbea de furie.Da, Ian era gelos.Dar parca nu imi pasa.Sincer incep sa cred ca ceva nu e bine cu mine.

Dupa ce ne asezam la masa comandam fiecar ceva de baut.Si incet incet incep si discutiile.Totul a decurs normal. Discutii normale si nimic mai mult.Chiar daca atunci cand eu si domnul "Misterios" ne priveam ieseau scantei nimeni nu observa.Ian era mult mai relaxat incat si el a inceput sa discute chstii "masculine" cu "K".Era totul okay pana cand a ajuns subiectul mai picant.

-Unde te-ai intalnit cu Jade?

Tonul lui Ian era unul destul de aspru. Sper ca nu inceap scena de gelozie.

-Eu si cu Jade ne-am intalnit intr-un magazin din Westfield London.Mai exact in H&M.

-Si ce faceai tu, ma rog ,in H&M in sectorul de femei.

-Asta nu cred ca este problema dumneavoastra.

-Ba da este. Pentru ca te-ai agata de Jade.

Era tot mai nesimti.Iarasi era gelos.Ce naiba avea.Nu mi-a facut nimic domul "K".Plus cai-am spus sa nu incepa asa ceva.

-Ian, te rog!

-Domnule Ian, daca imi permiteti vreau sa am o discutie cu dumneavoastra.

-Sigur, spune.

-Una intre patru ochii.

Ii vad pe cei doi barbati cum de indreapta inspre una din usile ce duceau spre exterior.Stiam ca nu e de bine asa ca am ramas la masa singura cu gandurile mele indecente.

"Doamne ce perfect e K...."

-----------------------------------



Infernul lui JadeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum