Proloog

115 7 0
                                    

POV Louis Tomlinson:

Hallo ik ben Louis William Tomlinson prins van Frankrijk zoon van Johanna Tomlinson en Mark Tomlinson en HEY ik ben gay! Ikzelf vind het prima vroeger toen ik wat kleiner was vond ik het raar om naar mannen te kijken die elkaar zoende of elkaars hand vast hielden dat geef ik toe, maar nu ik 21 ben en er bij iedere verjaardag maakt niet uit van wie of het van 1 van mijn 5 zusjes en 1 broertje, mijn ouders of van een of andere koninklijke familie in welk land dan ook is en ik met een meisje moet dansen geen een lijkt goed genoeg te zijn voor mij. Tot 3 jaar terug ik was 18 en we hadden een verjaardag van de koning van Engeland en hij had ook een paar huishoudens van het volk uitgenodigd mijn vader vond dat niet geschrikt, omdat de koning 50 jaar werd en dat een heel groot feest hoort te zijn ik was het in het begin wel een klein beetje eens met hem, maar mijn moeder veranderde mijn gedachten in de auto nog op de heen weg. Ze zei "Het zou ook goed voor ons kunnen zijn de koning van Engeland is heel erg geliefd door dit soort acties en wie weet maken jullie nog vrienden, want jullie hebben alleen elkaar." en daar had ze wel gelijk in dus had ik me eigen voorgenomen om niet te oordelen. Toen we op het feest aankwamen verveelde ik me dood mijn zusjes Lottie, Fizzy, Daisy en Phoebe hadden het wel naar hun zin en maakte snel vrienden waarmee ze de avond doorbrachten. Mijn moeder was zwanger van de jongste tweeling op dat moment en voelde zich vlak voor middernacht niet goed worden mijn vader had een ambulance gebeld en vertelde mij en mijn zusjes om naar het toilet te gaan dus mijn oudste zusje Lottie zorgde dat de meiden naar het toilet geweest waren en ik ging naar het heren toilet. Ik snelde naar het toilet maar botste tegen iemand op hij zei "OOPS sorry prins......." "HI ik ben Louis en jij?" vroeg ik en toen ik opkeek zag ik de mooiste bos krullen en mosgroene ogen. "Hoi Louis ik ben Harry" zei de knappe jongen die Harry heet en vanaf dat moment wist ik vrijwel 100% zeker dat ik homo was. Ik vertelde het aan me ouders mijn moeder vond het hartstikke leuk en was heel blij dat ik had uitgevonden dat ik homo was zodat ik niet zou doen alsof ik hetero was. Mijn vader daarin tegen dacht dat ik Biseksueel was, omdat ik ooit 1 vriendinnetje gehad heb, maar dat was alleen omdat ik bang was voor de reactie van mijn ouders als ik vertelde dat ik homo was. Omdat ik zo geobsedeerd was met die Harry heb ik het eerste woord wat hij tegen mij gezegd heeft getatoeëerd dus nu staat er op mijn arm OOPS! 

 Omdat ik zo geobsedeerd was met die Harry heb ik het eerste woord wat hij tegen mij gezegd heeft getatoeëerd dus nu staat er op mijn arm OOPS! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                 louis' tattoo                                   Harry's tattoo


POV Harry Styles 


Hallo ik ben Harry Edward Styles ik ben 19 jaar en Homo mijn moeder en zus vonden het heel knap van me dat ik het ze meteen vertelde hun mening was ook het belangrijkste voor me. Mijn 3 beste vrienden Niall, Liam en Zayn waren ook heel blij dat ik het hun vertelde en hadden er helemaal geen problemen mee in het begin vonden ze het wel een beetje apart, want hallo de jongen waarmee je over meisjes praatte viel zelf niet eens op meisjes, maar ze vinden het wel superleuk om als er een leuke jongen langs komt lopen te zeggen: "Hé Hazza is die niet wat voor jou." maar ik zeg altijd nee er is maar 1 jongen die ik leuk vind en dat terwijl ik nooit een normaal gesprek met die jongen heb kunnen voeren. Als ik het me goed herinner heet hij Louis en hij is een prins maar van welk land? ik heb werkelijk geen idee. Ik heb hem ontmoet toen onze koning 50 jaar werd. Hij had een paar huishoudens uitgenodigd en mijn moeder, zus en ik waren er 1 van ik moest naar het toilet toen er iemand tegen me op botste ik keek hem aan en dacht ik heb hem nog nooit gezien het zal wel een prins zijn dus zei ik: "OOPS sorry prins......" "HI ik ben Louis en jij?" zei de knappe prins Louis met een accent.  "Hoi Louis ik ben Harry" zei hij en toen hij me aankeek wist ik opslag dat ik homo was hij is zo enorm knap. Ik ben zo geobsedeerd geraakt door de mysterieuze Louis dat ik het eerste woord wat hij tegen me zei getatoeëerd heb dus nu staat er HI op mijn arm. Maar waarschijnlijk zie ik hem toch nooit meer terug. En dat is hoe de afgelopen 3 jaar gegaan zijn plezier maken met familie en vrienden en dan als je 's avonds op bed lag denken aan de jongen waarvan je alleen zijn naam weet en dat hij een prins is. 




FlowerPrince ~Larry Stylinson~Where stories live. Discover now