【𝚝𝚠𝚎𝚗𝚝𝚢】

1.4K 83 31
                                    

 ×Norena×

  A kissé pufi ujjak lágyan tekerednek karom köré, miközben tulajdonosuk szembefordít magával. Claire egy kedves mosollyal nézett rám, miközben felém nyújtja Melanietól kapott karkötőmet, amit egy halvány mosollyal elfogadok tőle. Egy halk, szinte halhatatlan csattanás után csuklóm köré záródik, ismét emlékek hadát hozva magával. Ismerős érzés járja körbe vékony testem, ahogy a karkötőre pillantok, s azonnal beugrik Lando tekintete, ahogy leplezett kíváncsisággal lesi azt. Kezem leengedem magam mellé, mikor felpillantok Claire kék szemébe, amiben boldogság csillog. A boldogság, amit az a tudat okoz, hogy legjobb barátnője végre egy randira megy egy bizonyos Lando Norris-sal.

-Öcsém, a csávó totál oda lesz érted – tárta ki vigyorogva karjait, miközben végigpillantott rajtam. Semmi különleges nem volt rajtam, csupán egy térdnél szaggatott fehér farmer és egy kicsit kivágott V nyakú fekete blúz, míg a lábaim egy sportcipőbe bújtattam. Ismét a tükör felé fordultam, miközben ujjaim végigszántottam szőke hajamon, aminek teteje már kezdi visszanyerni barnás színét.

-Be kéne festenem megint. – gondolkodtam el egy pillanatra, Claire bólintott egyet.

-Majd befestem neked, nyugi. – tette kezét vállamra, miközben belepillantott íriszembe a tükrön keresztül. – Egyébként hogy is hívják a csávót?

Megnyaltam ajkamat, ahogy ujjaim köré tekertem egy tincsemet. – Lando Norris.

Claire csettintett egyet nyelvével, ahogy elgondolkozott. – Tisztára mint az az f1-es pilóta. Bár ha Lewis Hamilton lenne minden tiszteletem a tiéd lenne, de átadhatnád. – tűrte hajat válla mögé, miközben felkacagott.

-Ahaaa... – nyeltem egy hatalmasat, miután realizáltam Claire előbbi mondatát.

-Te valamit titkolsz. – nézett rám összeszűkített szemekkel barátnőm, miközben ádáz tekintettel méregetett. – Na bökd már ki, kajak Lewis Hamilton az?

Felnevettem az abszurd gondolat miatt, hogy én és a Claire által imádott Lewis Hamilton járjunk.

-Nem, nem Lewis Hamilton az, de a megfejtéshez rohadt közel vagy. – tettem kezem csípőre.

-Ne hideg-melegezzél nekem, inkább csicseregd már el, ki az a srác! – dobbantott lábával mérgesen, miközben karját összefonta maga előtt.

-Már rég kitaláltad amúgy, de ne izgasson. – ráztam meg fejem nevetve.

-Ő az a Lando Norris? – képedt el. Száját azonnal szólásra nyitotta, ám rögtön visszazárta azt. Önelégülten néztem tehetetlen arcát, miközben ismét végigszántottam fésűvel frissen mosott hajamat. – Blöffölsz. – szólalt meg fél perccel később. A fésűt visszaraktam pipere asztalomra, kezemet csípőmön pihentettem.

-Fogadunk? – vontam fel bal szemöldököm.

Claire pár pillanatig mérlegelt, hogy mit is tegyen, de végül bólintott egyet. – Fogadunk. Ha nekem lesz igazam össze kell hoznod Lewisszal, de ha nem akkor is, mert Lando ismeri őt. – húzta össze szemét, miközben rám nézett.

-Remélem tudod, hogy lehetetlen dolgot kérsz. – nevettem fel. Claire mogorván nézett rám, de szinte azonnal elnevette magát.

-Tudod, hogy csak viccelek. De most komolyan, ki ez Lando Norris? Akárhány éve is ismerlek, nem tudom neked elhinni, hogy ő az f1-es pilóta Norris. – rázta meg fejét.

Csalódottan felsóhajtottam, ahogy Claire szemébe néztem. Tényleg nem hitt nekem, és ez még ha nem is mutattam ki, belül nagyon fájt. Fájt, ugyanis gyerekkorom óta ismerem őt, és a tudat, hogy nem képes egy ilyen tényt elhinni nekem arra engedett következtetni, hogy talán nem is bízik bennem annyira, mint amennyire én benne.

ᴠɪʀ(ᴛᴜᴀʟ)ʀᴇʟᴀᴛɪᴏɴsʜɪᴘ ||ʟᴀɴᴅᴏ ɴᴏʀʀɪs|| ×szünetel×Donde viven las historias. Descúbrelo ahora