Capitolul 21- Dezlănțuită ( Natasha)

3K 138 1
                                    

*Vreau sa subliniez faptul ca acest tip de capitole nu sunt punctul meu forte, asa ca imi pare rau daca nu e cum va așteptați. Am incercat sa evit un astfel de capitol cat am putut, dar nu se poate evita la nesfârșit. *

Văzându l intrând in casa fără nici cea mai mica intenție de a spune un cuvânt, reacționez. Arcuindu-mi o sprânceană, întind mâna și-i ating obrazul. Respirația lui devine precipitată.

Imi plimb degetul mare peste maxilarul lui, trăgând de timp, să văd dacă mă va opri, și când nu o face, îmi lipesc uşor gura mea de gura lui. In secunda în care buzele ni se întâlnesc, se întâmplă cel mai ciudat lucru.
Înăuntrul meu se dezlănțuie valuri fremătătoare de fierbințeală, pornind de la gura mea și ondulându-se prin trup, furnicându-mi sfarcurile sânilor, după care prind să coboare. Buzele mele se desfac după cum le este voia, iar Dominic profită pentru a-și introduce limba în gura mea. Când limba mea o atinge pe a lui, el scoate un sunet jos, ca un mârâit, din fundul gâtlejului, iar sunetul acesta erotic îmi vibrează prin tot corpul.

Subit, sunt asaltată de un atac de panică ce mă îndeamnă să abandonez sărutul. Inspir tremurând toată. Mâna lui mare îmi cuprinde obrazul, iar eu mă întind după un alt sărut. Şi este la fel de incredibil de ciudat ca și primul. Când limba lui alunecă peste a mea, îi mângâi obrazul și,....Doamne!...., asta este o mare greşeală, căci atunci când îi simt barba nerasă in palmă, plăcerea mea crește și mai mult, revărsându-se haotic în trupul meu.
Chipul lui e puternic și masculin și sexy, și masculinitatea lui pură îmi stârneşte un alt val de dorință.

Vreau mai mult.

Nu mă așteptam la asta, dar la naiba, vreau mai mult.

Cu un geamăt dureros, îmi las capul pe spate ca să aprofundez sărutul, iar limba mea îi explorează nerăbdătoare gura.
Nu, nu nerăbdătoare... înfometată! Sunt înfometată de el.
Dominic îşi trece degetele prin parul meu și mă trage si mai aproape de el, brațul său puternic înconjurându-mi şoldul, ca sa mă fixeze de el.

Sânii mei sunt acum striviți de pieptul lui tare ca piatra si pot sa simt bătăile nebunești ale inimii lui. Excitația lui e pe potriva excitației mele. Geamătul lui răgușit, inflamat, îmi gâdilă buzele și-mi accelerează pulsul. Ceva se întâmplă cu mine. Nu mă pot opri din sărutat. Parcă am devenit dependentă de el.
Acum mi-am pierdut complet controlul. Gura lui Dominic se mişcă peste a mea cu pricepere și siguranță, golindu-mi plămânii de aer. Când îmi muşcă buza de jos, simt în sfârcurile mele un impuls drept răspuns și-mi apăs o palmă pe pieptul lui ca să încerc să rămân cu picioarele pe pământ, să încerc să mă opresc din plutirea intr-un nor amețitor de plăcere.

Buzele lui fierbinți le părăsesc pe ale mele și călătoresc pe linia maxilarului meu, adâncindu-se pe gâtul meu, pe care depun săruturi cu gura deschisă, ce lasă frisoane în urma lor. Aud un scâncet chinuit și sunt uluită să constat că eu l-am scos. Sunt disperată să-i simt din nou gura pe a mea. Imi var o mână în părul lui să-l trag înapoi acolo unde-l vreau, dar părul lui negru este prea scurt ca să pot să apuc de el. Tot ce pot sa fac e să-i împing capul înainte, ceea ce-l face să chicotească.

- Asta vrei? spune el cu voce răgușită, după care buzele lui le găsește pe ale mele și el işi vâră din nou limba in gura mea.

Din gâtlejul meu pornește un geamăt taman in clipa in care mă ridică de pe podea. Imi încolăcesc picioarele in jurul taliei lui si in drum spre pat stinge lumina si încuie ușa. Ii pot vedea ochii strălucitori în întuneric. Mă lasă jos si se dezbracă așa de iute ca nici nu apuc sa clipesc. Iată l gol in fata mea, trupul lui musculos conturat neclar făcând un pas spre mine.

- De ce mai ești îmbrăcată? mormăie el

- Pentru ca nu toți suntem așa de eficienți la dezbrăcat ca tine.

- Nu e așa de greu,.scumpo ! Hai, lasă mă sa te ajut.

Mă înfior când imi deschise fermoarul rochiei. Atingerea lui imi face inima sa vrea sa iasă din piept. Plantează un sărut ușor pe umăr si apoi simt cum rochia atinge podeaua. Vârfurile degetelor lui imi parcurg șoldurile și mi produc curenți electrici in pântec. Se lasă ușor in jos si elimina si ultima bucată de material care imi mai acoperea din corp. Face un pas în spate si mă privește cu ochii însetați de dorința.

Sunt la fel de dornică ca el.

- Ești superbă! Te iubesc cum nu ti poți închipui ! In curând imi vei fi si soție, abia aștept momentul ăla !

- Abia aștept sa spun " da" pentru totdeauna. Te iubesc, Dominic !
Imi zâmbește in acel mod in care doar el știe. Cu un simplu zâmbet imi înmoaie picioarele.

Mă ridică în brațele lui ca pe o mireasă si mă lasă cu grija in pat.
Incepe sa mă sărute ușor, lăsând în urmă fiori de dorința. Îl apuc de ceafa si l trag in sus sa l sărut. După asta, totul se petrece în ceață. Mâinile si buzele lui erau peste tot și eu sunt măturată de un val de plăcere care mă poartă spre un loc frumos, unde nu existăm decât noi doi, Dominic și cu mine.

Punctul culminant a fost când l am simțit cum m a pătruns. Fiecare mișcare du te-vino pe care o făcea mă ducea in al nouălea cer. E perfect. Si e al meu. Doar al meu. Si va rămâne așa.

Asta e prima noastră noapte împreună si totodată prima dată când împărțim patul. Dominic mereu mi a respectat spațiul.

Rough Love ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum