28.rész

10.5K 287 25
                                    

Liza:

- Liza, te felismertél? - néz rám meglepetten Anton.
- Úgy tudtam hogy amnéziád van és semmire nem emlékszel. - folytassa furcsálló tekintettel vizslatva engem mint aki nem hiszi el..
- Nem is emlékeztem.De hirtelen beugrott minden amikor megláttalak. Na mindegy... A lényeg hogy már emlékszem - mosyodom el halványan.
- Értem.. Ürülök neki hogy emlékszel. Főleg hogy miattam kezdtél újra emlékezni - húzza széles mosolyra száját...
- Jah.. De most jobb ha mész mielőtt észre vesznek. Nem egyedül jöttem ide. - pillantok a fekete ruhás emberre aki a kocsiban ülve vár..
- Rendben.. Légy jó és vigyázz magadra - ad puszit a homlokomra mire kissé zavarba jövök majd elmegy. Mikor még ettem mindent ami kellett mentünk is vissza a birtokra.

Meg kérdeztem hogy Chris hol is van épp.. Így mikor megkaptam a választ siettem a szobájához, benyitva megindultam az ágyon ülő Chris felé aki értetlenkedve nézett, meg lepődött amikor szinte a nyakába vetettem magam. Kis habozás után szorosan magához ölelt. Elmosolyodva közelhajoltam arcához és megcsókoltam ami szintén eléggé meglepte hisz mióta elraboltak azóta nem csókolóztunk.
- Ne nézz ilyen bambán, butus.. Azért csináltam mert már mindenre emlékszem. - jelentem ki boldogan mosolyogva mire megdöbben majd megkönnyebbülten magához húz egy hosszas csókra. Jó volt újra vele lenni. Hiányzott az érintése, a csókjai, szinte mindene. Egy csodálatos napot töltöttünk el együtt. Este összebújva aludtunk békésen és boldogan.
Nem volt mindig nyugodalmas életünk,főleg miután már Chris lett a vezető.. Az apja átadta neki a vezér címet, és elment egy szigetre nyaralni, élvezte az életet..

El telt egy kis idő.. Kiderült hogy terhes vagyok. Nagyon boldogok voltunk. Chris állandóan a hasamon lógott puszilgatta, beszélt a kicsihez. Ilyenkor kicsit sem tűnt egy komoly maffia vezérnek. Teltek a hónapok a hasam egyre nagyobb lett. Az apósom is nagyon örült a hírnek.. Főleg miután kiderül hogy fiú lesz. Nagyon elégedett volt a hírrel. A 9.hónapban Chris apja vissza tért a birtokra. Ott akart lenni az unokája születésénél.
Nem sokat váratott magára a kisfiam,1 héttel hamarabb megérkezett.

Egy egészséges, szép kisfiú lett aki szinte teljes mértékben Chrisre hasonlított.
Imádlak én drága kicsi Antonio Russom!.

                              Vége   

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                              Vége   

Maffiába csöppenveWhere stories live. Discover now