Final

149 29 20
                                    


Namjoon, Jinle birlikte geçirdiği bu bir haftada geceleri neredeyse hiç uyumamıştı. Jin geceleri sık sık kabus gördüğü için o sakinleşene kadar bütün gece Jin'e sarılıp saçlarını öpmüştü. Bazen sakinleşmesi için şarkı mırıldanır ve yanağını okşardı.

🍂🍂🍂

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

🍂🍂🍂

Jin'im 🖤
Günaydın~

Namjoon-ah
Günaydın

Jin'im 🖤
Günaydınnn

Namjoon-ah
Neden iki tane yazdın
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

Jin'im 🖤
Bilmem ㅋㅋㅋ
Ben şey için yazmıştım
Uhm...
Bu bir hafta çok güzeldi
Rüya gibi..
Hiç bu kadar huzurlu hissetmemiştim

Namjoon-ah
Ah gerçekten mi?
Benimle uyumak sana bu kadar iyi geldiyse
Ne zaman istersen gelip sende kalabilirim
Senin mutlu olman için her şeyi yaparım
Çünkü benim için değerlisin :)

Jin'im 🖤
Joon..
Beni gerçekten çok mutlu ediyorsun
Ah.. joon..
Birlikte ölelim mi?

Namjoon-ah
Bu da nereden çıktı şimdi?
Neyse
Birlikte ölelim güzelim

Jin'im 🖤
Abimle birlikte dışarı çıkıcaz
Yarın okulda görüşürüz

Namjoon-ah
Görüşürüz

🍂🍂🍂

Namjoon okula geldiğinde gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. Ortalık karışmıştı ve sınıf kapısının önü insan kaynıyordu. Sınıfta kavga çıktığını düşündü ve zar zor sınıfa girmeyi başardı.

Sınıfın içi dışarıdaki kaostan daha beterdi. Neler olduğunu anlamaya çalışırken sırasına doğru ilerliyordu ve kendisini adeta yere çivileyen o cümleyi duydu. "Seok Jin ölmüş."

Duyduklarına inanamamıştı. Jin'in şaka yaptığını düşünüyordu. Gelen haberin doğruluğu onaylandığında adeta nefes alamadı ve kendisini dışarı attı, şoka girmişti. Ne yapacağını bilemiyordu. Bahçede hızlı adımlarla tur atıyordu ama bir türlü sakinleşemiyordu. Deli gibi bağırmak istiyordu ama dudaklarını bile aralayamıyordu.

Jinle yaşadığı her şey bir bir zihninde canlanıyordu. Yere oturup bir süre etrafa baktı ve sonunda bağırmayı başarabildi. Öyle bir bağırmıştı ki okulun bulunduğu mahallede sesi yankılanmıştı.

Bütün sınıf toplanıp Jin'in evine gitti. Annesinin bağırışları evin içinde yankılanırken Jin'in odasına doğru gitti ve yatağına oturup etrafa baktı. Odanın her yerinde anıları vardı.

Çalışma masasının üzerinde kilitli poşetin içinde kurumuş kan lekeleri olan saati görünce kaşlarını çatıp daha dikkatli baktı. Bu ona vermiş olduğu saatti.

N: Siktir..

Jin'in ona söylediği şey aklına gelmişti. Gözlerini kapatıp gözyaşlarının akmasına izin verdi.

"Trafik kazası geçirmiş dün akşam. Bu sabahta kalbi durmuş ve hayatını kaybetmiş. Abisi direksiyon hakimiyetini kaybedip sokak lambasına çarpmış, şu beton olanlar varya hani." Bu cümleleri duyunca canı daha çok acımıştı.

"Bizim en güzel anılarımızı yaşadığımız yerin canımı bu kadar acıtacağını ve onu benden alacağı aklıma bile gelmezdi." dedi içinden. Ordaki herkesten çok Namjoon'un canı yanıyordu.

🍂🍂🍂

Namjoon o günden sonra düzenli olarak Jin'in mezarına gidip yanına uzandı ve onunla sohbet etti

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Namjoon o günden sonra düzenli olarak Jin'in mezarına gidip yanına uzandı ve onunla sohbet etti. Onun için yazdığı şarkıyı mezarına her gidişinde onun için söyledi.

🍂🍂🍂

Bu fiction trafik kazasında kaybettiğim ve plotonik olduğum kişi için yazılmıştır. Seni seviyorum, huzur içinde uyu.

Street Lamp • NamJin [Tamamlandı]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang