DEDİKODU

877 29 1
                                    

Aklıma restorantta dediği cümle geldi.Annem ve dedem beni yıllarca kandırdılar demişti.Savaş bir Karahan olmadığını biliyordu.

Aylin Hanım,bunu ödeyeceksiniz diyerek sinirle kapıyı çarpıp çıktı.Anneannem yavaşça yerinden doğruldu.Lütfen Ahmet'e bakabilir misin Kardelen?dedi.Ben gittikten sonra konuşulacaklardan habersiz.

Barış ağlıyordu.Ona bir peçete uzattım .O benim her şeyim Kardelen diyordu.Üzülme dedim.Bana sımsıkı sarıldı.Aslı abla ve Doktor bey ameliyattan çıktı.Camı çıkarttık şimdilik durumu gayet iyi.Hayati tehlikesi yok dedi.Herkes derin bir oh çekmişti.Fakat sinirden stresten uzak tutmanız gerekiyor.Kalbi strese dayanamaz ve bu kalp krizinde onu kurtaramayabiliriz dedi.
Herkes Elçin'e baktı.Özür dilerim böyle olacağı aklıma bile gelmemişti dedi.Barış ona karşı aşırı sinirliydi.Ben gideyim artık tekrar geçmiş olsun dedim.Barış ,biraz dışarıda hava alalım mı ? Dedi bana bakarak.Olur ,dedim .

Bir banka oturduk.Saat sabah  5 e geliyordu.Hava biraz soğuktu.Barış bana ceketini vermişti.Kardelen dedi.Efendim dediğimde bana baktı.Sana karşı hissettiğim şeyi tarif edemiyorum dedi.Ama aşk değil dedim senin Elçin'e olan aşırı kızgınlığının ona bakışının bir sebebi var dedim.Evet dedi .O da biliyordu kimi sevdiğini.Sen bana o arabada babamla ölen küçük kız kardeşimi hatırlatıyorsun dedi.Gözleri saçları sana benziyordu.O zaman ben senin küçük kız kardeşin olabilirim dedim.Bankta ağlarken sana peçete uzattığımda sanki kız kardeşimi bulmuş gibi hissetmiştim dedi.Gülümsedim ve ona sarıldım.Benimde bir abiye ihtiyacım vardı dedim.

  Saat sabah 6  anneannemi eve getirdik.Annemin elbisesini çıkarttım ve pijamalarımı giyip uykuya daldım.Uyandığımda öğlen olmuştu.Aşağıya indim ve anneannemi aşağıya valiz indirirken gördüm.Nereye dedim valizin indirilmesine yardım ederek.Kafamı dağıtmam  lazım Kardelen ben Ahmet'in başucuna bir mektup koydum eğer beni anladıysa gelir.Marmaris'e gidip biraz kafa dinlemek istiyorum dedi.Peki fotoğraf hakkında bize bir açıklama yapmayacak mısın? dedim.Hisselerimi geri almak için yaptım dedi aldım da.Umarım Ahmet beyle barışırsın dedim ona sarılarak.Umarım kızım umarım dedi.Sen Oğuz'a emanetsin.Yarın yeni okuluna başlayacaksın formalarını aldım.Dolabındalar.Bugün Eylülle beraber üst baş alışverişi yapın hiç kıyafetin yok dedi bana kredi kartını uzatarak.

Bugün Eylülle beraber üst baş alışverişi yapın hiç kıyafetin yok dedi bana kredi kartını uzatarak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


  Ben alamam bunu dedim.Sen ve Yağız annenden bana kalan tek şeylersiniz.Lütfen al bunu ona iyi bir anne olamadım iyi bir nene olmama izin ver dedi bana bakarak.Nene mi?dedim gülerek.Nene olmak için fazla güzel değil misiniz?dedim gülerek.Annen de böyle derdi.Ablam zannediyorlar seni derdi hep.Oğuz abi
aşağıya gelerek ne kaynatıyorsunuz bakayım dedi.Anne torunun gelince benim pabucum dama atıldı bakıyorum dedi gülümseyerek.Sende benim pabucunu Aslı'yı gördüğünde atmıştın fena mı?dedi ona sarılarak.Güle güle git balım dedi.Yiğenimi de bana bırak.Sizi seviyorum dedi. üçlü sarılmadan sonra  valizini aldı ve yola çıktı.

Oğuz abi dedim.Elini omzuma atarak ben senin dayınım dedi .Dayı de bakım bana .Dayı annemin kıyafetleri hala duruyor mu dedim.Ilk günkü gibi gel benimle dedi.Bir alt kata inmiştik.Bu odaya annemden ve benden başka kimse giremez.Burası annenin odası dedi.

SARMAŞIKWhere stories live. Discover now