Yeni Kurt

10 2 0
                                    

.

Evde geldiğimizde ben direk odama çıkıp üst baş değişimi yaptım . Öğretmenler inatla ödevleri yığmışlardı aynı zamanda bu ödevler Sam'i de alakadar ediyordu . Bir ton kitap alarak aşağıya mutfağa indim . Sam'e beni beklemesini söylemiştim . O orada dururken tüm kitapları önüne yığdım ve ' bu derslerden kalmak istemiyorsan o zaman yarısını bilmen gerekir ' dedim ve yanına oturdum . Birlikte ödevleri yaptık ve en sık sorulan konuları anlattım hiç bir şey anlamıyordu ama yinede denedim en sonunda ' okeydir ya kolay anladım şu şuraya gider burada şuraya gelir cevap 7 ' dedi . Vay nasılda yaptı doğru bilmişti . ' tebriks ' dedim . Güldü ve ' kimin zekası ' dedi sırıtarak .  Ödevler bizi yiyip bitirmişti ve çoktan akşam olmuştu ben odama gittim ve uykuya hazırlandım yarınki dersleri çantama attım pijamaları giydim ve yatağa girdiğim gibi uyudum . 

Sabah olduğunda saatin biraz geç olduğunu fark etmem sadece bir dakikamı aldı sonra hızla telefonu açıp saate baktım 8,24 bizim ders ise 8 , 30 da başlıyor . Nasıl yetişiceğiz derse . Uçarak yataktan fırladım ne giydiğime bakmadan üstüme bir şeyleri giydim . Sonra hızla aşağı inip etrafa göz attım çoktan 1 dk geçmişti ve ortalarda yoklardı of Sam . Bodrum kapısından aşağı indim hangisi hangisi acaba . ' Sam'inkini hislerimle bulup açtım . Uyandırdım ve hızla kaldırdım onu . ' ne uyuyorsun ya geç kaldık uyan şu kardeşini gidelim okula geç olmadan ' dedim . Emrim üzerine Emmayı kaldırdı ve koşarak dışarı çıktık . Güçleri güneşte işe yaramasada yinede hızlılardı ama ben onlardan daha hızlı normal olarak . 

Okula vardığımızda tam buçuktu . Hızla sınıflara koşturduk hocanın arkasından sınıfa girdik .  Yerlerimize oturunca öğretmen derse başladı . Çok geçmeden kapı çaldı ve içeri ilginç birisi girdi . Anında Sam gerilmişti . Çocuğa dikkatle baktığımda bunun kurt olduğunu fark ettim ama bir dakika aynı zamanda bir vampirde nasıl olur ? Max'e kafamı çevirince şaşkın ve öfkeli bir hal ile ona bakıyordu  . Çocukta ona bakarak sırıtıyordu sanki birbirlerini tanıyorlarmış gibi . 

Ders bittiği gibi Sam kalktı nereye gittiğine bakarken geri dönüp beni de aldı yanına ve ' sen benden ayrılmıyorsun artık ' dedi . Ov birileri tehlike sezmiş anlaşılan . Birlikte kafeteryaya gittik daha doğrusu o beni buraya götürmüştü . Kafeteryada ise o çocuk ve Max konuşuyordu . Samle biraz onlara yaklaştık demek dinleyeceğiz . Onlara yakın bir yere oturduk . Tabikide fark etmeleri gerek ama sanırım sohbet koyu  . Aralarında şöyle şeyler geçiyordu .

M : Sakın burnunu sokayım deme . 

- Çok komiksin Max ne istediğimi sende biliyorsun sence bırakır mıyım 

M : Eline ne geçicek .

- En güçlü melez olacağım ve tüm hepsine hükmedeceğim .

M : Haha cadılarda buna izin verecek .

- Onlara soran oldu mu ? Onlar güçsüz bunaklar sadece . Tek bir hamleme bakarlar .

M : Güçlerini unuttun galiba 

- Unutur muyum hiç . Unutmadım yaptıklarını asla unutamayacağım 

M : O zaman uslu olacaksın .

- Hayır Max güçlü olacağım yolumada çıkmayacaksın yoksa öldürürüm . Gerçi bir düşündümde er ya da geç karşımda olacaksın zaten . 

  Tam Max bir şey daha şöyleyecektiki O çocuk sertçe bizden tarafa döndü ve ' oo arkadaşlarımız var ' dedi Max'e . Max bizden tarafa dönünce o çocuk ' dur dur dur bir melez daha mı ? ' diyerek bize yaklaştı . Max onu tutmaya çalışınca kolunu sallayıp ittirdi . Bana doğru gelince Sam önünü kesti . Çocuk sadece gülmeyle yetiniyordu . Sonra da 'Adım Peter memnun oldum güzel melez . ' dedi sırıtarak .Sam bir şey diyecekken Peter denen çocuk lafını kesti ve ' hey o kendi konuşabilir değil mi ? ' dedi . Sonra Max öfkeyle ' işin onlarla değil git buradan ' dedi . Peter güldü . ' evet güçsüz bir şeylerse işim onlarla değil ' dedi . Sonra bize döndü ' siz ikiniz benim vampirlerim olabilirsiniz aksi taktirde olmazsanız sizi karşımda sayar ve yapacaklarımı sizde tadarsınız . ' dedi . Bende öfke ile ' sen kimsin de böyle emir veriyorsun melez prens mi ? ' dedim . O da sırıtıp ' melez kral olacaktı o güzelim ' dedi .  Sam sinirlenip çocuğa vuracakken elini havada yakaladım . ' olmaz burada böyle bu şekil ' dedim . Biraz yumuşadı ama Peter'in sözleri yine kızıştırdı ortalığı ' evet güzelliğin sözünü dinle başına bela alma küçük vampir ' dedi . Bende ' git işine nasıl bir salak olduğun aşikar kralmış böyle mi kral olacaksın . Şimdi seni burada öldürsek işin bitiyor hala konuşuyorsun vır vır . Arkana saklandığın birileride yok bak buralarda birde gelmiş konuşuyorsun . Hadi şimdi ikile . ' dedim . Sinir olmuşcasına Sam'i bir köşeye itti önümde durdu ve ' senle işimiz var büyücü vampir melezi bekle sen yakında görüşüceğiz ' dedi . Ve Mel aldı başına belayı . 

Peter gidince öfkeyle sandalyelere oturduk bizim yanımıza Maxte oturdu . Fırsat bilip ' kim o ne istiyor ötüyorun ' dedim . O DA ' Peter vampir kurt melezi onu tanıyorum en güçlü olmayı istiyor bir kaç kişi topladı bile ondan korkan kurt adamlar yani bir sürü oldular . Benlede bunu konuşuyor sürümü devretmemi ona katılmamı yapmazsamda savaş açacağını söyledi ama onun açacağı savaştan bir şey olamaz ' dedi . Bende ' mal bir çocuğa benziyor ' dedim . Sırıtarak ' bu isteği yüzüne ağır bir ceza çekti bu yüzden büyücülere kin besliyor yani kadın erkek hepsine fark etmeden belki sanada ' dedi . Sonra Sam araya girip ' saçmalık ' dedi . Maxde ' onu tanımıyorsun ' dedi . Samde öfkeyle ' anlat o halde kim o ' dedi . O da ' sürümün eski bir üyesiydi bana sinir oldu ve alfalık için bana savaş açtı . Onu yenincede benim altımda kalmayı reddedip sürüden ayrıldı kendine bir kaç kişi toplayıp sürü oluşturdu ve kendini güçlü sanıyor intikam almak istiyor hatta dahada güçlü olmak için bir vampire ısırttı kendini ' dedi . Salakmış . Böyle böyle konuşurken ders zili çaldı ve sınıfa dönmek zorunda kaldık . Bu arada Peter artık bizim sınıftaydı ne demişler düşmanını yakın tut . Gerçi ne ara düşman olduk onuda bilmiyorum . Samle sıraya oturunca Sam ' bu bizim sorunumuz ve düşmanlığımız değil karışma ' dedi . Bende ne dercesine baktım ' bizi ilgilendirmiyor tamam mı ? ' dedi bende onayladım onu . Sonrada derse odaklanıp öğretmeni pür dikkat dinledim .  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vampir Şehri 2 : Yeni Düşman (BİTTİ.)Where stories live. Discover now