3. Fejezet

144 4 0
                                    

09.01. Hétfő

Serenity szemszöge:

Reggel a telefonom ébresztett, kinyúltam érte majd kinyomtam. Ben még mindig ölelt, így lassan megfordultam a szorításában és az arcát kezdtem el simogatni, hogy felkeljen. Megrebbent a szeme, mire elmosolyodtam és tovább folytattam az arca simogatását, mire belefúrta a fejét a párnákba.

- Ben, ideje kelni. - szólítom meg.

- Miért is? - morogja a párnába.

- Mert apa elvisz minket Mekibe. - ahogy kiejtettem a mondatot már ki is pattant a szeme.

- Igen? - néz rám.

- Igen, tegnap beszéltük. - mosolygok rá.

- Akkor meg mire várunk. - ugrott ki az ágyból és már el is hagyta a szobámat.

Kikeltem az ágyból, majd a fürdő felé vettem az irányt. Rendbe szedtem magam, majd visszamentem a szobámba, hogy valamilyen ünneplős ruhát kerítsek elő.

Amikor elkészültem magamhoz vettem a sulis táskámat, a telefonomat és a napszemüveget, majd elindultam le a konyhába

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Amikor elkészültem magamhoz vettem a sulis táskámat, a telefonomat és a napszemüveget, majd elindultam le a konyhába. Amint leértem a táskámat letettem a pultra és neki láttam reggelit készíteni. A rántotta mellett döntöttem, mert az gyors elkészül és még laktató is. Mire kész lettem vele addigra a kávét is letudtam főzni és addigra Ben és apa is lefelé jött. Megcsináltam mindenkinek a kávét és eléjük raktam a rántottával együtt.

- Jó reggelt!- köszöntem nekik.

- Neked is. - mondták egyszerre.

Neki láttunk reggelizni, majd amikor végeztünk a mosogatóba tettem a tányérokat. Mind a hárman elindultunk kifelé a kocsimhoz. Beszálltunk a kocsimba majd gázt adva elindultam a Meki felé. Amikor oda értünk beálltam az autós kiszolgálóhoz, és mind a hármunknak leadtam a rendelését. Apa egy Big Mac-et kért és egy kávét, én és Ben is Big Mac-et és a legnagyobb poharas kólát. Amint megcsinálták a rendeléseinket átvettem és kifizettem, majd elindultam az egyetem felé. Amint az egyetemhez értünk leparkoltam majd kiszálltunk a kocsiból, apa  bement a suliba, mi pedig a kocsinál fogyasztottuk el a reggelinket. Én személy szerint fel ültem a kocsim elejére és törökülésben elfogyasztottam a reggelimet, a kólát utoljára hagyva. Ben mellettem neki dőlt a kocsinak és együtt figyeltük az érkező diákokat, akik korán reggel kávézni vagy reggelizni mentek. Nemsoká két kocsi jött amiből ordított a zene. Ben-nel összenéztünk és egyből tudtuk, hogy megérkeztek a focisták. Ben arról beszélt éppen, hogy gyakorlatoznia kéne valahol menedzserként, de nem talál sehol egy kiadót sem ami felvenné.

- Mi lenne ha beszélnénk apával? - vetem fel. - Anyu miatt biztos tud egy-két kiadót.

- De akkor még a héten kellene beszélnem vele, de az egyetlen esélyem az amikor nem a csapattal edz. 

Te vagy a drogom...Where stories live. Discover now