seni seviyorumları bilmiyorlar

1.1K 155 450
                                    

Kagehina ve 1D demek Ayça demek.
Bunu üniversite kazanma hediyesi olarak düşünebilirsin ♡ seni çok seviyorum umarım beğenirsin ve okurken sıkılmazsın totobio

Umarım okurken sıkılmazsınız ♡

Eğik yazılar şarkı sözleridir.

•°•°•°•°•

Deniz kadar mavi ve derin gözleriyle dikkat çeken ünlü pasör, Kageyama Tobio, kuzgun karası saçlarına geçirdi ellerini. Kapattı yavaşça gözlerini. Ne zaman sakinleşmesi ya da dinlenmesi gerekse gözlerini yumar ve onun suratını düşünürdü. İlk önce turuncu kabarık saçlar gelirdi önüne. Daha sonra aşık olduğu o güzel gülümsemesi... Bir de sesi yankılanırdı kulaklarında. Biricik sevgilisi Hinata Shouyo'yu düşünmek, Kageyama Tobio için en iyi sakinleşme yöntemiydi.

Az sonra önemli bir maça çıkacaktı. Hinata, onu evlerinde bekliyordu. Hastalanmıştı ve gelememişti bugünkü maça. Sevgilisi evden çıkarken başarılar dilemişti ona, belki de milyonlarca kez. Televizyondan izleyeceğini söylemişti maçı. Kageyama, gitmeden önce bir kez daha sarılmıştı turuncu saçlısına. Ne kadar sarılsalar da doyamıyorlardı birbirlerine.

Ona seslenen kişi ile düşünceleri dağıldı, mavi gözlü pasörün. Şu an kimseyle konuşmamak, sadece onu düşünmek istiyordu.

Sahaya çıkmadan önce boynunda asılı olan kolyeyi çıkardı ve öptü son kez. Bu kolyeyi ona Hinatası almıştı. Kimilerine göre basit gümüş bir kolyeydi bu. Bilmiyorlardı ama, kolye güç veriyordu Kageyama'ya.

Yavaşça çıktılar voleybol sahasına. Tezahüratlardan salon inlerken, mavi gözlü pasörün umrunda değildi hiçbir şey. Alışkanlıktan olsa gerek, gözleri tribünlerde turuncu kabarık saçlar arıyordu. Hakem maçı başlatan düdüğü çalmadan önce, Kageyama Tobio onları çekmekte olan kameralara döndü yavaşça. Hinata'nın onu izlediğini bildiğinden elini göğsüne getirdi ve tuttu normalde kolyesinin olduğu yeri. Bu bir iletişimdi onlar arasında. Kimse anlamadı yapılan hareketin ne olduğunu. Gülümsedi ekran başındaki Hinata Shouyo, ardından kendi kolyesini tuttu.

"Sana güveniyorum, Kageyama."

Sevgilisi onu duyamuyor olabilirdi ama hissederdi. Bunu biliyordu.

Maç çekişmeli bir şekilde devam ederken yerinden kalktı Hinata. Dayanamadı daha fazla. Üstündeki eşofman takımına baktı, o kadar halsizdi ki değiştirmedi. Kageyama'nın ceketlerinden birini aldı raftan. Üstüne geçirip içine çekti kokuyu. Bu öyle ferah bir kokuydu ki... Deniz hemen yanı başındaydı sanki.

Maçı canlı izlemeye gidememişti. Çok üzgün hissediyordu. Bu yüzden karar vermişti, sevgilisine sürpriz yapacaktı. Evden çıktığı gibi önüne gelen taksiyi durdurdu sakince. Spor salonunun adını söyledikten sonra hemen telefonunu çıkardı cebinden. Tek bir saniyesini bile kaçırmak istemiyordu, maçın.

Şoför arkadaki turuncu saçlı gence baktı dikiz aynasından. Maçı izliyordu heyecanla. Tekrar yola baktı, spor salonuna az kalmıştı.

"Bu kadar heyecanlı olduğuna göre Schweiden Adlers'ı destekliyorsun, ha?"

Ona yöneltilen soru ile gülümsedi, turuncu saçlı genç. Gururla şu cümleler döküldü dudaklarından.

"Schweiden Adlers'ın pasörü benim sevgilim!"

Şoför, ani bir şekilde bastı frene. Hinata, son anda kollarını uzattı önündeki yere. Hızla arkasına döndü, şaşkın şoför.

"Senin ve Kageyama Tobio'nun birlikte olduğuna kim inanır?! Bu ne kadar doğru?!"

bizi bilmiyorlar, kagehinaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt