0.1 Start (?)

30 7 13
                                    

Bir kraliyet hükümdarı seçilmek zorundaydı. Ülkenin gerçek hükümdarı ve ailesi arkasında hiçbir iz bırakmadan kayboldu. Karargah bu yüzden kraliyetten sonraki en soylu aile'nin kız çocuğunu başa geçirmek istedi.

Ama bir sorunları vardı, bu aile'nin iki tane kız çocuğu vardı.

Eğer biri kraliyete adım atacaksa, diğerinin ölmesi gerekirdi. Kurallar katıydı, çiğnenemezdi.

Peki bunu ne seçecekti? Bir büyü... Ejderha broşu, kimde parlarsa o yeni kraliçe olacaktı.

----------

-----------

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-----------

"Ablaaaa!"

Hemera kardeşi Hana'nın endişeli ve telaşlı halini anlayabiliyordu, kendisi de ondan farksız değildi. Birkaç saatleri kalmıştı. Bu mutlu dakikalarının çok uzun sürmeyeceğini biliyordu, doya doya geçirmek için kardeşine istediği ne varsa almıştı, bir sürü eğlenceli şey yapmıştı. Hana da bunun nedenini iyi biliyordu, ve bu yüzden susuyordu.

Hana da, Hemera da soylu çocukların aksine şımarık değildi. İkisinin de kendine özgü sorunları vardı, üvey kardeşlerdi. Ama birbirlerini seviyorlardı, birbirlerine çok sadıklardı.

Derin nefes alarak gelecekte olacak olayları düşünmeyi bir kenarı bıraktı ve kardeşine cevap verdi. "Efendim Hana?"

Hana sonucu iyi biliyordu, Hemera her şeyde ondan üstündü. Yaş, boy, güç konusunda; özellikle büyü yapabilme özelliği yüzünden, kat ve kat öne geçiyordu. Hana öyle değildi, annesinin soylu ve büyücü birisiyle evlenmesi sonucu buradaydı. Sıradan bir kızdı.

Birkaç malzemesini daha ablasının çantasına koydu. Onlara bakarak ablasının onu hatırlamasını, hiç unutmamasını diledi.

"Bugünkü tören için heyecanlı mısın?" Kardeşinin sorduğu sorunun altında yatan hüznü fark edebiliyordu Hemera. Üzülme, sen çıkacaksın ben değil de diyemiyordu, sonuçlar resmi olmasa da çoktan belliydi.

Kardeşini kurtarmanın planını yapmıştı. Ve her şey hazırdı. Hemera kendini Hana'nın yerine geçirip boss, yun, kendi deyimiyle canavar, ile savaşacaktı.

Gözlerini kapattı "Gerçekten çok heyecanlıyım (!) Bu yüzden kendimi tuhaf hissediyorum, beni bir iki dakikalığına yalnız bırakır mısın?" Kardeşinin gitmiş olmasını umarak büyüye başlamıştı.

Hana ablasını ikilemeden çıkmıştı. Ablasının dediklerinin bir ironiden ibaret olduğunu biliyordu. Heyecanlı falan değildi, Hana'yı başından savıyordu.

Derin nefes alarak büyüye odaklandı Hemera. Bunu yapması gerekiyordu. Kardeşimin iyiliği için bunu yapmam gerekiyor diye düşündü.

Sonunda bittiğini hissettiğinde gözlerini açtı. Hana'nın bedeninde olduğunu görünce gülümseyip derin bir nefes verdi. İşe yaramıştı.

Şimdi ise kardeşinin zihnini kontrol etmesi gerekiyordu. "Ha... Hemera?" Sorusuna karşılık cırlayan bir cevap gelmişti. "Abla demeyi ne ara kestin seni küçük..." Garipti, hem de çok garip. Ben böyle mi konuşuyormuşum

Düşüncesini bir kenarı bıraktı ve kendi çantasını eline aldı. Tabii bu artık eski Hana'nın çantasıydı. Bu durum çok karışık olacak, benim için. Derin nefes alarak Hemera'nın bedeninde olan Hana'nın çantasını da aldı.

Artık gitmeye hazırız.

Sonunda olayların başlayacağı saraya geldiklerinde Hana bedenindeki Hemera'nın elleri titremeye başlamıştı. Ya işe yaramazsa? Bu role devam etmek zorunda kalırız

Elleriyle elbisesinin eteğini sıkarak dümdüz durdu. Hana da hemen yanında duruyordu. İkisi de şu an ejderha broşunun önünde duruyordu.

Hemera kılıklı Hana hiç tereddüt etmeden broşu eline aldı. Ama tabii ki parlamamıştı. Büyü sadece bedenine ve zihnine etki ediyordu, ruhuna değil. Hemera derin bir nefes verdi, planı işe yaramıştı. Bu sefer broşu kendi aldı. Parlamıştı.

Anonstan duyuru geldiğinde tam o sırada broşu yerine bırakıyordu. "Yeni kraliçemiz Hana. Herkes onun önünde eğilsin." Bütün şövalyeler, Hana ve diğerleri bana saygı selamı verdi. Birkaç saniye sonra yeni bir duyuru gelmişti. "Diğer kızı Boss'un önüne atın."

O sırada zamanı durdurdu. Derin nefes alarak büyüyü geri çekti. Hana mutlu olacaktı, olmak zorundaydı. Ben ise canavar ile savaşacağım. Hana ile durdukları yeri değiştirdiğinde zaman tekrar akmaya başladı.

Altındaki yer açıldı ve siyahlığın içine düşmeye başladı Hemera.

IneffableCompany
×××

lost in her dreams

lost in her dreams

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

| Evadere • Yumera |Where stories live. Discover now