My best sister

16 2 0
                                    

Продължаваме:
С нея през 2019 година не знам какво ни брше станало, но постоянно пиехме айран и ни се пиеше постоянно. Баба и деди ни купуваха млеко и ние с нея хващаме една голяма кана и изсипваме млекото вътре сипване сол и мешаме с миксерче и сипваме вода. Отиваме на кревата сядаме и започваме да гледаме Съдби на кръстопът. Но един ден с нея сипахме така млекото че и извън каната имаше и трябваше пак да чистим, но после изведнъж както започнахме да пием айран така и спряхме.
Вече идваме в 2020 година в тази година ние се отдалечихме малко, но все пак имаме пак някоя глупост. Примерно когато решихме, че аз пак ще спя горе при нея, а тя тогава беше направила с майка ѝ тората. Ани ме попита дали искам да япробвам и да си сложи на нея. Започна да си слага на нея торта и я хвана с ножа тя беше почти готова да я постави в чинията ама пърчето тората падна на земята. Започнахме да се смеем, а то е някъде към 23:30 часа. Леля малко ни се скара, че вдигаме шум. Затова ние леко си сложихме пърчета и седнахме да ги ядем, но в същото време и да се смеем. След това отидохме да почистим обрахме големите пърчета торта, а по малките котката на Ани- Лъки ги изяде. И така и това мина.

Ние сме правили много глупости заедно даже вече не мога да се сетя какво сме правили. Но се надявам да имаме още такива спомени с Ани. Отдолу искам да добавя нещо което не е свързано с простотийте ни.

Искам да кажа, че с теб имаме много хубави мигове заедно. Колкото и да се караме аз винаги си те обичам и никога ама никога никой не може да те замени, защото ти си една много добра братовчедка, а и също да кажа че аз си те смятам за сестра. Много пъти един човек се опита да ни скара, но ти си си малко наивничка и мисля че леко му повярва, но нищо важното е че не ни повлия. Ние миналите години си бяхме най-близките и постоянно бяхме заедно. И искам да знаеш че пак искам да стане така поне да излизаме за малко само двете и да си вършим пак глупости, защото знам че вечерите трябва да излизаш и аз не искам и да те спирам да излизаш. Само искам да знаеш че БЕЗКРАЙНО ТЕ ОБИЧАМ❤️🌍😍🤩

My best cousins Where stories live. Discover now