Problém jménem Citta

1K 61 10
                                    

 "Chceš namazat ?" smála jsem se Nikovi který šel pěkně do červené, byl jak přerostlí rajče. Už jsme asi hodinu na pokoji a on pořád nadává na sluníčko, nojoo to se stává když se někdo nechce mazat opalovacím krémem. Chytrolín.

"To si piš že se namažu" řekl naštvaně a začal sahat do ledničky kterou jsme měli v pokoji, vytáhl flašku vína a začal z ní pít. Ani jsem nemrkla a lahev byla prázdná, je to magor. Tohle přece nejde dát jen tak na ex A po tom nebýt na mol..to přece nejde ne ?

Zvedla jsem se s tím že jsem vyhrabala z baru co tu taky byl skleničky na víno, zřejmě věděli pro koho ten pokoj připravují. Z ledničky jsem vzala další flašku vína a nalila ho do těch sklenek, které jsem i s lahví od vína odnesla do koupelny kde jsem je položila na vanu. Začala jsem napouštět vodu, do té jsem dala pěnu a sůl na koupání.

Ptáte se proč mám sebou ty dvě skleničky ? Asi mám úpal nebo nevím ale prostě jsem si řekla že po mě chtěl stejně společnou sprchu tak co ? Vana je lepši v tom že i když budu nahá přes tu pěnu jde vidět jen minimum. A to víno ? Potřebuji se trochu uvolnit a v tom mi alkohol pomůže.

"Co děláš ?" zeptal se Nik který byl opřený o rám dveří, měl klasicky na tváři ten jeho úšklebek který se ještě zvětšil když jsem si před ním začala sundavat kraťasy a tílko. Takže mě viděl v mém nejhezčím spodním prádle, bylo to královské modré s krajkou.

"Jdeme si dát vanu" dala jsem si záležet na tom JDEME, šlo vidět že ho tato věta rozhodila víc než moje spodní prádlo. Měla jsem chuť se strašně smát ale udržela jsem se, nechtěla jsem aby to vypadalo tak že si z něj utahuji.

Když jsem ze sebe začala sundavat i spodní prádlo otočila jsem se k němu zády, přišlo mi lepší aby viděl můj zadek než předek. Co nejpomaleji jsem si sedla do vany, šla mi vidět asi jen hlava přes tu hromadu pěny. Muselo to být komický. Beze slova ze sebe začal také sundavat všechno co na sobě měl, ani když si začal sundavat trenky tak jsem pohled neodvrátila. Asi je neféroví že já mu ukázala jen zadek a zbytek jsem schovávala a já mu čumím na péro ale co ? Bylo na co koukat.

"Můžeš si i sáhnout"řekl s pokřiveným úsměvem, byl v provokování lepší než já. Vlez ke mně do vany a sáhl hned po sklence vína abychom si mohli přituknout, chtěl abych se trochu uvolnila.

"Niku" mírně jsem vzdychla jeho jméno když mi začal jezdit rukou po stehně, nebezpečně se přibližoval k mému citlivému místu. Jen jsem zaklonila hlavu, nehodlala jsem se bránit. Jeho doteky mi byli čím dál tím víc příjemnější a já se mu začala čím dál tím víc oddávat.

Když mu došlo že žádné odmítání nepřijde začal se posouvat blíž ke mně a začal mi dělat dobře, snažila jsem se své vzdychání mírnit. Přece jenom kluci mají pokoj hned vedle a poslední co chci je aby to slyšeli. Začala jsem svou pravou rukou hledat jeho penis abych mu také mohla začít dělat dobře.

"Nechcete jít na..zmrzlinu" řekl mezi dveřmi zaskočený Tomáš vedle kterého stál hned Radek, kurva já úplně zapomněla na to zamknout dveře koupelny aby sem neměli přístup, odskočila jsem tak prudce od Nika že mi musei snad všichni tři vidět prsa. Další bonus k tomuhle všemu, fakt skvěli.

"My půjdeme bez vás"řekl zaskočeně Tom a zatáhl Radka ze dveří a prudce zavřel za nimi dveře, vůči Radkovi mě zasáhla lítost.

Zvedla jsem se z vany a začala hledat osušku kterou jsem se mohla zakrýt, našla jsem jí až v koutě tak jsem jí rychle čapla a obmotala jí kolem sebe. Když jsem se na sebe koukla do zrcadla všimla jsem si že za mnou stojí Nik a obmotává si osušku okolo pasu, ačkoliv jsem byla nadržená věděla jsem že teď už k ničemu nedojde.

Rozešla jsem se do našeho pokoje kde jsem si na sebe vzala první věc která mi padla pod ruku,což bylo Nikovo triko. No co, i tak jsem si ho oblékla. Klučičí oblečení je nejlepší na spaní ať je jakékoliv.

Čorkla jsem Nikovi krabičku cigaret a šla si zapálit na balkon, z balkonu jsem viděla Radka jak sedí na lavičce, byl sklíčený. Tohle jsem nechtěla, nesmí se trápit tohle si nezaslouží. Zvlášť ne ode mě. Zvala jsem telefon kde jsem najela na chat s Radkem a začala jsem mu psát zprávu.

"Mám tě strašně ráda Radku, nechci aby si se kvůli mně trápil."stálo ve zprávě kterou jsem právě odeslala, vím že mu to úplně nepomůže po tom co viděl ale chci aby věděl že ho mám strašně ráda a že si vážím to jaký je člověk.

"Já tě miluju Niky, a strašně moc si přeji aby si na mě koukala tak jak koukáš na něj.."stálo ve zprávě která mi od něj přišla jako odpověď, co tím myslí ? Jak jako na něj koukám ? Úplně normálně ne ?

"Jak to myslíš Radku ?" zeptala jsem se, sedla jsem si na zem balkonu a s cigaretou v ruce čekala na to co mi odpoví. Jsem čím dal tím víc zmatenější, no..možná si za to můžu sama.

"Koukáš na něj takto 8 let"zněla ve zprávě odpověď, tím chce říct ? ne. Ne ! Nekoukám na něj zamilovaně. To přece. Ne!

Rychle jsem se zvedla ze země najít do koupelny kraťasy abych si je mohla obléct, vzala jsem si ještě tenisky a vyběhla jsem směr pokoj Jakuba a Kristýny a u toho jsem psala zprávu Báře ať se hned dostaví k jejich pokoji..sama.

Když jsem dorazila k dveřím pokoji vážně tam už Bára stála, začala jsem bouchat na dveře. Hned jak mi Kuba otevřel vtáhla jsem Báru dovnitř a usadila je všechny tři vedle sebe, možná působým jak magor a kazišuk ale to je to poslední co mě teď zajímá.

"Koukám na Nika zamilovaně ?!" vykřikla jsem na ně rozrušeně otázku, jen tyhle tři mi mohli říct pravdu a já se u nich zas nemusela bát že by se to dostalo dál.

Koukali na mě jak na kripla, skvělí.

"Ty jsi si toho všimla až teď ?"zeptala se mě Kristýna se smíchem, jasný ještě si ze mě dělejte prdel. Nikola to vydrží. Začal se culit i Kuba, no tak to tu chybělo.

"Že by jsi si konečně přiznala?"zeptala se se smíchem Bára, jasný přidej se i ty.. děkuju. To vážně na něj takto koukám ? Ale proč ?! Sedla jsem si vedle nich na postel a začala jsem koukat úplně někam do háje a začala jsem přemýšlet.

"Zkus se zeptat Nika co se s ním a Viktorem stalo..možná ti to dá jeden kousíček do skládanky"řekl Kuba a pohladil mě po tváři, co ví on a já ne ? To mi chce jako moje nejnejka říct že mi neříká všechno ? Možná ti prodám všechnu tvojí trávu co si si sem propašoval Jakube!

Zvedla jsem se s postele a s omluvou že jsem rušila jsem se vracela zpátky na pokoj, mojí hlavu zatěžovala spousta věcí ale pan Citta byl snad ta největší položka.

Věděla jsem že ačkoliv jsem doufala že se s Viktorem nedám nikdy do kontaktu věděla jsem čím dál tím víc že z něj budu muset dostat spoustu věci které nezapadají do mé skládačky a on mi je bude muset vyjasnit, Nik mi nikdy neřekne co se stalo ale Viktor ano. Zvlášť teď.

Nekonečno možnostíWhere stories live. Discover now