Moguce je sve samo ako se suocis s time

847 48 2
                                    

Neymar P.O.V

Ronaldo je osamario Annu. Bio sam bjesan i odgurnuo ga dalje od Anne. Lupio sam ga sakom u njegovo lice. On se srusio na pod a ja sam primio Annu za ruku i izasli smo iz stadiona. Usli smo u auto a Anna se najezila.

"Idiotu!!"

"Sto sam sad napravio? Spasio sam ti zivot"

"Da,da jesi..."

"Dobro onda"

Nagazio sam na gaz i krenuo prema mom stanu. Nece se ona talo igrat. Ako me nevoli natjerat cu ju da me voli. Dosta mi je svega. Usli smo u stan i odveo sam ju u sobu. Pocela me je lupat a ja sam joj primio ruku.

"Pusti me!"

"Necu jer te volim"

"Da me volis pustio bi me"

"E nebi jer nisam ja takav"

"Oooo pametan se javio"sarkasticno je rekla i sjela na krevet. Sjeo sam pokraj nje i pokusavao da ju poljubim. Ali mi nije dala pa sam poceo ju skakljat. Pocela se smijat i opet sam vidi njezin prekrasan osmjeh i poljubio ju. Htio sam da je samo moja i nicija. (Znate sto se dogodilo)

Anna P.O.V

Ustala sam s kreveta i otisla u kupaonicu. Plakala sam. Bojim se ga ali ga volim. Osjetim leptirice i gorcinu u trbuhu. Tuzna sam i sretna. Neopisiv osjecaj. Otvorila sam ladicu i izvadila zilet. Bit ce mi lakse ako to napravim. Pocela mi se ruka trest i stavila sam zilet u svoju zilu. Povukla sam i zastenjala. Vidjela sam krv kako tece iz moje ruke. Neymar je usao u kupaonicu i stavio zavoje na moju ruku. Uzeo me je u narucje i stavio na krevet. Nije nista govorio ali sam vidila da bude plakao. Zagrlila sam ga cvrsto. Mozda jos uvijek osjecam nesto prema njemu. Ali u to jos nemogu bit sigurna.

Rita P.O.V

U Alexovoj sobi sam. Sjedimo na krevetu i pricamo. Veoma je sladal a i jos trenira nogomet *__* . Ima jednu policu samo s peharima i s medaljama. Od uvjek sam htijela imat decka nogometasa. I da zaboravila sam zna i svirat gitaru.

"Oces prespavat kod mene danas?"primio me je za ruku

"Pa neznam ako ceju mi starci dat"

"Ma pusti starce ostani. Nemogu bez tebe"

"Aaaaaaa neznam razmislit cu jos. Daj mi vremena da razmislim"

"Ok srce"

Poljubio me je u vrat a ja sam se sva najezila. Neko ga je nazvao i izasao je iz sobe. Ja sam legla na krevet i zaspala.
Dva dana kasnije

Anna P.O.V

Probudila sam se s mucninom u zelucu. Digla sam se i otisla u kupaonicu. Povracala sam. Nije mi bilo dobro. Izasla sam i obukla traperice i kariranu kosulju. Usla sam u dnevnu sobu i pala se u nesvjest.

Neymar P.O.V

Anna je pala u nesvjest. Uzeo sam ju u narucje i nosio do auta. Stavio sam ju u auto i krenuo prema bolnici.(...)U cekaonici sam. Doktori nista ne govore. Izasao je jedan i odmah sam se digao s stolice.

"Gospoda Anna je se probudila i dobro joj je"

"A sto je s nuspojavama mislim povracala je i srusila se"

"Gospoda Anna je trudna"

Sjeo sam na stolicu od soka. Nemoguce da je TRUDNA. Kako? Ustao sam se i usao u njezinu sobu. Sjeo sam pokraj nje. Morao sam joj rec da je trudna. Ali sto ako me ostavi zbog toga ili da pobaci. Samo sam dubogo udahnuo i izdahnuo.

"Anna jer ti znas da si trudna?"

"Nemoguce kako?"

"Nezz tako su mi rekli cinise da ces postat majka a ja jos jedanput tata"

"Nemogu bit trudna. Izbacit cuju me iz VS. A sto cu onda?Nemoguce"

"Moguce je sve samo ako se suocis s time"

..................
NASTAVAK SUTRA

Slucajan susret  ZAVRSENAWhere stories live. Discover now