2

1.4K 52 2
                                    

  Ήταν περίεργο, ποτέ ξανά δεν το είχα κάνει με έναν τελείως άγνωστος που υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μην είχε προλάβει να φτάσει τα 18. Τα ποτά ευτυχώς θόλωναν υπερβολικά πολύ τη κρίση μου Οπότε αυτά ήταν ψιλά γράμματα.

- Άλκης.

   Άλλαξα πλευρό για να τον δω ξανά. Ο Άλκης- Άδωνις δεν έμοιαζε μεθυσμένος , απλά κουρασμένος.

- Από το Αλκιβιάδης;

  Τον ρώτησα με δυσκολία καθώς το μεθύσι έκανε αισθητή την παρουσία του. Μου ένευσε καταφατικά τη στιγμή που το χέρι του σύρθηκε ως την  γυμνή μου πλάτη.

- Ξέρεις ποιος ήταν ο Αλκιβιάδης;

   Τον ρώτησα γελώντας απαλά. Ο άγνωστος Άλκης σηκώθηκε ώσπου να φτάσει στη γυμνή μου πλάτη την οποία αποφάσισε πως ήθελε να την φιλήσει. Η γλώσσα του έκανε μικρές υγρές βόλτες , μπορούσα να νιώσω πάλι τη κοιλιά μου να παίρνει φωτιά και την κλειτορίδα μου να φουντώνει και να πρήζεται.

- Υποθέτω δεν ξέρεις...

     Έκλεισα τα μάτια μου , το μόνο που ήθελα ήταν να νιώσω τη γλώσσα του και τα χείλη του στο δέρμα μου.

- Στρατηγός των Αθηναίων...

     Ο άγνωστος Άλκης μου έκανε μια μικρή επίδειξη γνώσης του συνωνόματου  τη στιγμή που το χέρι του προχώρησε ανάμεσα από τα πόδια μου για να φτάσει στην πρησμένα μου κλειτορίδα. Το σώμα μου κόλλησε στη πλάτη μου και το δάχτυλο του άρχισε πάλι να μου φέρνει κύματα οργασμού.

- Ααα ααα!

   Τραβούσα τα σεντόνια από κάτω μας, ο Άλκης συνέχιζε τα φιλιά στη πλάτη και το γαργάλημα στην κλειτορίδα. Το στήθος μου με πονούσε επειδή οι ρώγες είχαν γίνει πάλι πέτρα και πιέζονταν από το στρώμα που είχα από κάτω.

- Αρχηγός της σικελικής εκστρατείας...

  Ψιθύρισε στο αυτί μου και το μεσαίο του δάχτυλο μπήκε στην ανοιχτή και υγρή μου σχισμή που ακόμα έτρεμε από τον οργασμό.

- Ααααααα!

         Άφησε άλλο ένα υγρό φιλί στη πλάτη μου.

- Δεν μπορούσες να τον ελέγξεις... δεν μπορούσες να τον υποτάξεις...Είχε τα πάντα υπό τον έλεγχο του... ήθελε τα πάντα...

   Το μεσαίο του δάχτυλο βγήκε από τον υγρό μου κόλπο , σειρά είχε το πέος του. Ένιωσα την κορυφή του να με αγγίζει και τούρλωσα τα οπίσθια μου για να μπει πιο εύκολα. Την ίδια στιγμή που το πέος του έμπαινε στο κόλπο μου το δάχτυλο του που ήταν ακόμα μούσκέμα από τα υγρά μου πήγε στην πίσω τρύπα μου για να την κάνει υγρή.

Ιδιαίτερα Στην Ηδονή (ΣΕ ΑναμονήWhere stories live. Discover now