Six

219 9 0
                                    

Azután hogy megváltozott a profil kèpünk.Lefeküdtünk majd a plafont bàmultam.Ebből a tevékenységből Martinus zökkentet ki.

M:Nah min gondolkozol?
Z:Ijj èn semmin se.
M:Nahhh
Z:Nem tényleg nem csak nem szóltál igy én se.

Erre nevetve megcsókolt.Nevettve csókoltam vissza. (Ez tènyleg nagyon izgi).Lassan menni e kellett igy lekisèrtem.

M:Holnap talizunk a koncerten.
Z:Igen.

Majd megcsókolt ès elment.Igen holnap koncert így be bújtam az àgyba ès el is aludtam.

😴Reggel😴

Elég hamar keltem fel fèl nyolckor.Mondjuk elèg hamar is alutam el.Kilencig mèg lustultam.Majd lementem reggelizni ès felöltözni.Mert 11-re ott kelet lennem.Mert mèg koncert előtt próba meg vipesekkel talàlkoznak a fiúk.Igy mentem is kèszülni.

Igen ez a táncos cuccunk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Igen ez a táncos cuccunk.Màr vàrtam mikor lesz rajtam.Fél tizenegyre oda èrtem.Màr ott voltak a fiúk meg Erik.Nah igen Erik tud rólunk.

E:Sziaa Zoey.
Z:Jó napot!
E:A fiam baràtnője vagy így csak szia.
Z:Rendben majd Maccèk jöttek oda.

M:Szia kiscsaj.-Ölelt meg.
Z:Sziaa!

T:Szia bogyesz.Nyomott csókot a szàmra.

Ezután 11 lett ès mentünk probàlni.Megismerkedtem a tàncosokkal ès a zenèszekkel is.Nagyon èlveztem mindenki baràtsàgos volt.Több mint nègy órán àt tàncoltunk ès probàltunk.Elementünk utána kajàlni majd indulhatunk a vipbe.Mi táncosok nem mentünk be csak Erik.Nagyon sok lànyt làttam de mit is vàrhatnàk.Hiresek ezek a gyerekek.

Ezután el is kezdődött a koncert frist kiss szàmnàl tartottunk. A làny màr a színpadon volt amikor Tinus oda szaladt hozzàm ès megcsókolt.Erre nagy sikitàs lett majd volt olyan is aki szidott. Ez a csók azt jelentetett hogy első csókja èn voltam.Aztàn elkezdtèk.Vége lett az egèsznek ès haza mentünk vagy is én egyedül mentem.Üzentem jött.

Messenger

Titi:Hallok.Nagyon szupcsi voltàl ma.
Bogyesz:Te beszèlsz.

Piàsok😈❤😇

Madison:Láttalak titket.Ezt meg kell ünepelni.
Titi:Igen.
Macikaa:Uhuu
Naomi:Jah
Jack:Ha lehet én kihagynàm.De gratu Zotyikaa❤
Zotyikaa:♡♡
Benito;Megyek.

Igy mentem is a fürdőbe és magamra kaptama ruhàm.

Igy mentem is a fürdőbe és magamra kaptama ruhàm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eközben azon agyaltam Jacknak mi baja.Azóta furcs mióta megtudtam Tinussal vagyok.Gondoltam arra hogy ez a baja.De mièrt lenne ő csak baràtnak tekint.Sose csinálta ezt na mindegy rá irtam.

Messenger

Sweet❤:Szia!Baj van hogy nem jössz?
Cica fiú😈:Szia!Dehogy ugyan mi lenne hogy szeretlek ès te azzal a fasz Tinussal vagy dehogy van baj.

Ledöbenve nèztem a telefonom.Tudtam hogy àt kell mennem hozzà így üzente a skacoknak hogy majd èrkezem de most megyek Jackhoz.Oda èrve be engedett ès egyből a nyakàba ugrottam. Majd eltolt magàtol ès megcsókolt.Tudom hogy el kellett volna tolnom de nem tettem.Majd az àgyban kötötünk ki.Igen megtörtènt.Majd ő posztolt is egy kèpt.

Majd ő posztolt is egy kèpt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Említèsek:@zoeykaa

Szöveg:Tudtam hogy enyèm leszel.

Like:132K

Hozzàszólàsok;

@zoeykaa:Neeeee már.

@Madison:Komolyan?????

@MarcusGunnarsen:Fúj Zoey

@MartinusGunnarsen:Gyülölek.

Ezek után sirva szaladtam haza ès zàrtam magamra a szoba ajtót.Amikor valaki kopogott.Tudtam hogy ki az ezèrt nem szóltam.

T:A kurva istent Zoey betöröm ezt a szart ha nem engedsz be.

Nem èrdekelt nem akrtam làtni mert tudtam hogy össze törtem.Majd hallottam a rúgást ès az ajtóm a földön hevert.Tinus oda szaladt hozzám. Majd megnèzte a karom tudtam miért. De nem csináltam semmit.Ezutàn eltàvolodott tőlem ès leült a fotelba.Csak nézet majd megszólalt.

Sziasztok!Itt lenne a rèsz.Ez elègè èrdekes a vège felè de amugy az eleje unalmas lesz majd jobb is igèrem!❤

Pont a Gunnarsenèk/Befejezett/Where stories live. Discover now